פריז מהמבט שלי

arnolD boy

New member
פריז מהמבט שלי

עכשיו, לאחר שרוב הצרפתים עזבו את העיר לווקאנס בדרום צרפת, ניתן לומר כי השפה השולטת בפריז היא ערבית והאופנה היא השמלה המוסלמית על שלל גווניה. המחבלים מתחילים להשתלט על צרפת ככר נוח לפעולות האיסלמיסטיות שלהם. לא רחוקה עד שתפתח כאן האינתיפאדה האירופית. במרסיי בדרום צרפת כבר לא שומעים צרפתית. בפריז- אני תמיד מרגיש בבית. כל עוד אני לבוש רעלה והולך עם ספר קוראן קטן. בבוללוארד דה קפושין ליד אופרה גרנייה יש משרדון של הג'יהאד האיסלמי. כנסו לתרום- ותגלו- טיפ המגלה את מקום מושבו של בין לאדן. המציאות בצרפת ובבלגיה- הן הדמוגרפית והן המעשית- הולכת להשתנות בקרוב.

a e q u i t a s

New member
../images/Emo4.gifזה באמת מטריד

זה באמת מטריד, לנוכח העובדה שמוסלאמים מקומיים הם חוט השדרה של פעולות טרור על אדמת אירופה, האירוע האחרון שנמנע בלונדון, דווח שהמחבלים שנעצרו הם אזרחים בריטים ממוצא פקיסטני, מחבל בריטי שנתפס לפני כמה שנים על חומר נפץ בנעליים... גם הטרור בתחנת קינג קרוס בלונדון בוצע על ידי אזרחים בריטים ממוצא מוסלאמי. יש בעולם המוסלאמי תהליך של התקצנות, הדבר צריך לתת ביטוי במיוחד ברמה החינוכית של אותם מדינות, אך גם ברמה הסיכולית. צריכים לשאול מדוע זה קורה? האם חיי המותרות בעולם המערבי נותן למוסלאמים את "מותרות" בעיסוק בג'האד? בהחלט תופעה מדאיגה שדיברנו הרבה מאוד בפורום הזה.

arnolD boy

New member
אני חי כאן כבר 8 שנים...

ולא זכור לי שראיתי פעם את צרפת מעורבתת כל כך. אני מבקר גם בבלגיה ובבריטניה- ומה אני אגיד לך- אין מילים. רובע סכארבק בבריסל כבר כולו נהיה מוסלמי.. אני לא יודע אם זה ככה במקומות אחרים באירופה.אבל אני חי ברובע העשרים בפריז שכולו מעורבת- ובמיוחד אני שם לב להשפעות של המצב במזרח התיכון על המצב פה.. הפגנות- מצב רע.. רע מאוד.. איסלמיסטים בכל פינה.. על אירופה להתחיל לפעול בנושא- ושזה לא ייגמר ברעלה. כי בין הנפגעים הרבים- (יהיו בעתיד) גם יהודים. בעיקר יהודים.

אז בוא לכאן!! ../images/Emo104.gif

תחזור אלינו!!

ne ro

New member
בינתיים-

ארה"ב שאתה מעריץ כל כך עשתה משהו???? ולמה צריך שזה יתחיל להזיק? אה?

arnolD boy

New member
ורק שתדע-

אתה רק צריך לבקר במדינות מסויימות באירופה כדי להבין מה קורה. ושוב- מדובר במוסלמים. אירופה לאט לאט מתחילה לאבד את זהותה- ולא לטובה. את תרבותה ואת דתה. אירופה של עוד 5 שנים לא תהיה תהיה אירופה המוכרת- וגם לא של 10 שנים. המוסלמים פה מתרבים בקצב מחריד- המחבלים חיים כאן בקרבנו. אירופה כנראה תצטרך לקבל כמה התקפות טרור טובות כדי שהיא תשנה את גישתה הצבועה.

ne ro

New member
איך בדיוק היא משנה את תרבותה?

פתחו חנויות שווארמה??

arnolD boy

New member
אני רוצה להזכיר לכם...

בפרברי פאריס במיוחד רובעים HAUTES DE SEINE ' VAL DE MARNES - קולטים רק תחנות ערביות. אל מנאר וכו'.. תעמולה איסלמית.. והם תומכים בחיזבאללה.. עיר כמו סרסל כבר נראית כמו דרום לבנון..

a e q u i t a s

New member
אולי מטריד..אבל לא אותי

כמעט ולא מטריד אותי, אבל צריך להטריד את הממשלות בהם זה מדובר...

arnolD boy

New member
מהי לדעתך הסיבה

לאיבה שישראלים רבים רוחשים לאיחוד האירופי?

ne ro

New member
יותר מזה-

בכל פיגוע התאבדות בישראל- מייד זה מעלה חיוך על פני מוסלמים רבים ברחבי היבשת.

a e q u i t a s

New member
אם כך זה עצוב

אם כך זה עצוב, עצוב לראות שאנשים צוהלים על מותם של חפים מפשע... בכל מקרה כל הבעיה הזו - זה משהו שממשלות אירופה צריכה להתמודד... שיעשו זאת, למה לי להתערב.

ne ro

New member
אני חושב

שמה שמזיק באירופה זה השמאל. השמאל האירופי הוא הבעיה כאן.

ne ro

New member
ואירופה הי פרו ערבית מתוך פחד!!!!!

מהמוסלמים שחיים בה. אין לה כוח להרגיז אותם, לכן היא תומכת בפלסטינים!!! אירופה היא לא נאורה- היא סתם פחדנית ועלובה.

למעלה