נכון. למה שיתאדה?העסק בפועל זה התחתית של התחתית של עולם הפרסום. אולי 9 זה ״לא יקר״, אבל יכול להפוך ליקר בכל רגע ברגע שגם הרווח הזה יתאדה.
היה להם מוצר "קופקסון"- פרסום דרך חיפוש, וזה דעך. בגלל זה המניה ירדה וירדה. זהו, זה כבר מים מתחת לגשר.יתאדה כי מדובר בעסקי זבל, בדיוק כמו כל ההכנסות בשנים האחרונות התאדו.
ויש סיבה שהמניה נופלת 10%...
שים לב שאתה מדבר על הפרה היסטוריה, לפני שאני בכלל הכרתי אותם. אז אכן אכזבו והנייר, בצדק, ירד. אין לי שום בעיה עם זה.מי שמתעסק בזבל ראוי שלא יתפלא על הצחנה. תחזיות החברה הזאת התבדו שוב ושוב, ושוב. איזה סיבה יש להתייחס אליהם כהשקעה לגיטימית אחרי שניסו לעשוק את המשקיעים ולנצל את הקופה לצרכי ההנהלה?
מציע לך לעקוב אחרי הודעות החברה ורק אח"כ לדבר על הפרה היסטורית. ההצעה לעושק ("תוכנית הזכויות") היא מתאריך 3/4/25 לפני 4 חודשים. אותם ליצנים מפציצים כעת בתחזיות שאתה מתעקש להאמין להן. שיהיה בהצלחה.שים לב שאתה מדבר על הפרה היסטוריה, לפני שאני בכלל הכרתי אותם. אז אכן אכזבו והנייר, בצדק, ירד. אין לי שום בעיה עם זה.
אממה? ב 2 רבעונים אחרונים הם מביאים קבלות ומכים את הצפי האנליסטי לכן קצת לא נעים לי אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר.
בתקופה שאני משקיע בהם, שזה חודשים אחרונים, הם בסדר גמור (נכון, יחסית לצפי שנמוך מים המלח, אבל הנייר גם ירד לרמה של ים המלח, לכן זה הוגן).
כן, מקבל לגמרי את החשדנות שלך (ושל השוק) והציפיה לראות שיביאו לנו עוד רבעונים של שיפור. אתה מבין שלתקן את הפרה היסטוריה הם כבר לא יכולים, כן?
אם הנייר יעשה דולר למניה אז באמת שלא רואה בעיה עם הנייר הזה בתיק. השאלה אם צפויה איזושהי הרעה בהמשך, וזה בדיוק מה שאנסה לברר בימים הקרובים.
על גלולת הרעל כמובן שדיברנו כאן, וכמובן שכמשקיעים מהמיעוט דעתנו עליה היתה שלילית.מציע לך לעקוב אחרי הודעות החברה ורק אח"כ לדבר על הפרה היסטורית. ההצעה לעושק ("תוכנית הזכויות") היא מתאריך 3/4/25 לפני 4 חודשים. אותם ליצנים מפציצים כעת בתחזיות שאתה מתעקש להאמין להן. שיהיה בהצלחה.
איננו מדברים באותו מישור. ההנהלה מבלה את ימיה בניסיונות חוזרים לבזוז את הקופה בלי להשקיע במניות. נוצר ניגוד עניינים בין מחזיקי המניות שעשו טעות כשהשקיעו בחברה לבין ההנהלה. קשקושי התחזיות שלה רק נועדו למשוך זמן (מוכר מאיזה מקום?) תוך שהם מושכים שכר והטבות ומבצעים עסקות מפוקפקות שאין מי שיחקור (נשמע מוכר?). למלכודת הזבובים הדביקה הזאת נמשכים כאלה שאינם לומדים לקח ואינם מבינים שלא קונים מניות של חברות טכנולוגיות כדי לשים יד הקופה שתיעלם כהרף עין בעסקה מפוקפקת אחת.על גלולת הרעל כמובן שדיברנו כאן, וכמובן שכמשקיעים מהמיעוט דעתנו עליה היתה שלילית.
אם חברה אדטק גדולה תרצה להשתלט על פריון, בין השאר הודות לקופת המזומנים השמנמנה והקורצת? אהלן ואהלן. אנחנו בטח לא נתנגד.
האם התחזית שלהם נראית לך אופטימית מדי? תוכל להסביר מדוע?
לגיטימי, אולם להבנתי מדובר בשוק ענקי, כך שהגיוני שיהיו בו כמה שחקנים. גם קטנים כמוהם. במחיר המניה לא ציפיתי שתהיה פה איזושהי גורילה בהתהוות.פריון שורפת מזומנים. החברה נכנסה לתחום הפרסום הדיגיטלי, זהו תחום רבוי שאין להם שום יתרון יחסי מול המחרות שלהם.
לגיטימי.אם מסתכלים על הדוחות נטו - מרבית המדדים ברבעון היו חיוביים, עם ביצועים בולטים במיוחד בתחום הפרסום הדיגיטלי החוץ־ביתי (DOOH) שצמח ב־35% בהשוואה שנתית, ובתחום המדיה הקמעונאית (Retail Media) שרשם עלייה של 27%. מנגד, תחום ה־CTV ירד ב־5% עקב העברת תקציבים מהרבעון השני למחצית השנייה של השנה. החברה הכריזה על כניסה לתחום Performance CTV עם פעילות המיועדת ללקוחות גדולים ובינוניים – מהלך הפותח בפניה שוק יעד חדש ומשמעותי. בנוסף, שיתופי פעולה חדשים בתחום ה־DOOH באירופה ובקוריאה הדרומית מדגישים את פוטנציאל ההתרחבות של הפורמט, שנמצא עדיין בשלבים מוקדמים מבחינת הבשלות הפרוגרמטית אך מציג צפי להמשך צמיחה.
התנהלות הדירקטוריון סביב נושא "גלולת הרעל" — גם אם בוטלה בסופו של דבר — משקפת גישה של ניסיון להיאחז בקרנות המזבח. קופת המזומנים נשחקת ולכן זה פחות שיקול מבחינתי כרגע. לו החברה הייתה רווחית, הסיפור היה הרבה יותר רלוונטי. בינתיים, תנועת המחיר במניה מדברת בעד עצמה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.