פרידה

A Pig in a Cage

New member
פרידה

זה היה צריך לקרות במוקדם או במאוחר, אז זה יקרה עכשיו. החל מיום ראשון אני כבר לא אהיה פה, פשוט מאוד כי אני מתגייס... טוב, זה לא בדיוק גיוס אלא קד"צ, אבל עזבו אתכם מדקויות. בהתחלה זה עדיין לא היה ברור - מתי אני אחזור, מה עם סופ"ש, כל מיני כאלה - אבל עכשיו זה סופי, אני אחזור רק בסופי שבוע, ולכן הסבירות היא שכמעט ולא תיראו הודעות שלי בפורום (מה לעשות, סוף השבוע הוא הזמן המת כאן...). מזה משתמע, כמובן, שלא אוכל להיות המנהל (מצחיק מאוד שאני קורא לעצמי ככה, כי זה ממש לא נכון). אני אודיע על פרישתי להנהלת הפורומים, שלאחריה יוחזר "זמני" לתפקידו הקודם בתור מנהל הפורום. למי שינהל אחרי אני רוצה לאחל הצלחה רבה, ושאולי הוא (או היא) יצליח לעשות את כל הדברים שאני רציתי ולא היה לי אף פעם זמן. אני גם מקווה שמישהו מכם יחליף אותי בהגשת הפרק היומי ורק ישפר את השירות בשתי העונות וחצי שנשארו ובנימה עצובה זאת, ובקצת איחור, נעבור ברשותכם לפרק של היום The Doll פרק 127
שודר לראשונה: 22/2/96
נכתב ע"י: Tom Gammill & Max Pross
במאי: Andy Ackerman דמויות אורחות:
Mark Metcalf - מאסטרו
Kathy Griffin - סאלי
Mary Jo Keenen - דינה
Allison - דיילת
Larry Braman - מנהל במה
John Lizzi - האיש האחר ("The Other Guy") דמויות חוזרות:
פרנק
אסטל
סוזן
שותפתה הישנה לחדר של סוזן, סאלי, נותנת לג´רי חבילה לקחת במטוס ולהיזהר מאוד איתה. ג´רי עושה את זה, אבל מאבד את המטען האישי שלו כתוצאה
פרנק מספר לג´ורג´ שהוא עומד להפוך את חדרו הישן לחדר ביליארד
איליין מספרת לפרנק על מישהו שדומה לו מאוד שהיא ראתה בטוסקנה, ופרנק משוכנע שזה בן דודו שנשאר במולדת הרחוקה
קריימר ופרנק משחקים בחדר הביליארד החדש, אבל הצפיפות מקשה על כך מאוד
ג´רי מתלהב לגמרי ממברשת שיניים חדשה, שהוא משוכנע שאיליין חייבת להשיג
לסוזן יש בובה שנראית בדיוק כמו אמא של ג´ורג´. היא לא חושבת ככה, אבל ג´ורג´ כן, מה שמפריע לו מאוד
ג´רי הולך להופיע בתוכנית טלויזיה עם אחד משלושת הטנורים, שאף אחד לא מצליח להיזכר בשמו
איליין באה איתו לאולפן כדי להשיג את חתימתו בשביל המאסטרו שמעריץ אותו
המאסטרו מספק אופנה חדשה לפרנק וקריימר בחדר הביליארד, ושרביט המנצחים שלו הופך לפיתרון יעיל לבעיית הצפיפות
סאלי מגיעה לניו יורק וג´רי מבקש להיעזר בה לחומר לתוכנית, אבל היא דופקת אותו, פעמיים, עד שהוא נשאר ללא חומר בכלל יום טוב לכולם, והמשך צפייה מהנה

or001

New member
Goodbye!

כשאני חושב על זה מה שיותר עצוב מבחינתך שלא רק שלא תנהל את הפורום ולא תכתוב תקצירים של סיינפלד, אתה גם לא תראה סיינפלד שזה ממש עצוב!
גיוס קל ונעים ! ! ! [אולי זה לא התזמון המתאים ביותר אבל בכל זאת..... אני לא אתנגד לכתוב את התקצירים במקומו של A Pig in a Cage...]

dbzb

New member
תיהנה ../images/Emo55.gif

אין כמו הצבא. תודה על ההשקעה.

hospital_food

New member
בהצלחה

כך את זה חפיף אל תהרוג ילדים קטנים ותחזור עוד 3 שנים לעוד סבב של שידורים חוזרים...

A Pig in a Cage

New member
תודה

אני מניח שיהיה קשה מאוד להרוג ילדים קטנים, גדולים, נשים, גברים וחיות בגודל בינוני ומעלה כשאני חמוש במקלדת, עכבר, וחוזה קבע של שנתיים וחצי בתור מתכנת בצה"ל...

IC4

New member
מתכנת !! ענק !

זה תפקיד ממש משתלם ! אני שמח בשמחתך בהנחה ואתה שמח :) אממם מה היו הדברים שאמרת שרציתי לעשות בפורום ולא הספקת
?

למעלה