פרידה

מרגש לקרוא את דבריך

מקווה (ובטוחה) שתמצא זמן בחופשות לבקר אותנו פה בפורום ולהעשיר אותנו בידיעותך ודעותך. אתה בחור מוכשר, עם ראש על הכתפיים, נווט זאת כראוי ולמקומות המתאימים ותצליח בהמשך דרכך.

גיוס קל!

אני קוראת אותך מזה זמן רב, ונהנית. די הופתעתי היום מגילך הצעיר, מאחר וגילית בדברים שכתבת בגרות רבה והתיחסות מאד רצינית . אז שיהיה גיוסך נעים עד כמה שניתן,(קל זה אף פעם לא.) שתצליח גם להנות, ממה שתעשה, ותיזכור, יש חיים גם אחרי!. ושלוש שנים חולפות מהר מאד. תצליח ,ילד ותיזכור גם להיות מאושר.

UHUstickגיוס קל --- תרגע ....

אתה כותב פרידה דרמתית שדמעות יורדות כבר מאוזניי כי מעיני כבר נגמרו.... כולה צבא.... יש אפטרים כמו שאלמונית כתבה ויש חמשושים ויש רגילות ויש,ויש,ויש,ויש..... ידידי(שאינני מכיר ) אני מודה לך גם כן על התסיסות הלא מעטה שהכנסת לפורום צורת כתיבתך ,כמו שאחרים כתבו לך , ההתבטאות שלך , גם אם לא הסכמתי או הרגיזה/פגעה,היא ברמה גבוהה מאוד ובוגרת לגילך. מעטים אלו היודעים להתבטא ויודעים להעביר את המסר בצורה טובה. רובנו עברנו את זה וזאת חווייה (כפי שבטח כולם אמרו לך) כולי תקווה שתדע לקבל רק דברים טובים ותחווה חוויות טובות לנפש ומחכימות לחיים .

סטיקי- למה צריך להיפרד?

בפורום יש עוד כמה חיילים שכותבים. רק צריך למצוא את הזמן... אכן, גם אני התרשמתי מכישוריך. לצערי, לא הכרתי אותך פנים אל פנים. אבל, שמחתי לשוחח במסרים אישיים. אכן, קשה להאמין שבחור כל כך צעיר ניחן בכושר ביטוי גבוה ובעוד כמה כישורים לא מבוטלים. אני מצטרפת לעצות שנתנו לך חברי הפורום בקשר ל"עשה"(=נצל ותעל את כישוריך למקומות הנכונים,וכך תוכל לחוש סיפוק רב ולתרום רבות לצה"ל). ולגביי "אל תעשה" כמו למשל, להביע דיעות, העלולות לעורר אנטגוניזם (כגון דיעותיך, שלא אהבתי, לגביי נעמי שמר ז"ל). בכל מקרה- שמור על עצמך ילד
ושיהיה לך המון הצלחה!!!

למרות שמכירה אותך רק מן הכתוב...

הרבה בהצלחה בתקופה החדשה בחייך...ותמשיך לרקוד..ולכתוב מדי פעם.

זה הזמר

New member
מכיוון שהייתי ילדה טובה בטלפון

והצלחתי לא לבכות כל השיחה שלנו (אני רגשי, מה לעשות
) ומכיוון שאני לא אוכל לרקוד יותר את התמונות שבאלבום מבלי לדמוע ב-3 השנים הקרובות, הנה המלים של השיר המרגש הזה התמונות שבאלבום ביצוע: חיים משה מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי התמונות שבאלבום - ילדות שלא נגמרת אתה הבן, אני האב, ואמא שוב דואגת אתמול קיבלנו עוד מכתב - אצלך הכל בסדר לא סיפרת על הקרב, רק על כל היתר. וכשתצא לעוד שבת, נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה, נשקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים, אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים - רק חזור הביתה. תמונה שלך בגיל שנה עם סבתא מחייכת ושתי תמונות של גיל מצווה, ואיך גדל הנכד תמונה אחרת על מדים עם הרובה ביד ואני הבטחתי כשתגדל לא תלחם באף אחד. וכשתצא לעוד שבת... בהצלחה יקירי - תהנה מכל רגע

נון כפו

New member
רגע רגע רגע!!!!!!!!!

לא הוסכם שאסור לצטט שירים ושזה הפרה של זכויות יוצרים????? או שלמנהלים של פורומים יש עדיפות על העמך?

לין11

New member
מותר לצטט שירים אם ../images/Emo27.gif

אם מציינים מי כתב אותם. כך לא מפרים זכויות יוצרים. הדיון היה על ציטוט משיריה של נעמי שמר, שהתנגדה לפרסום מילות שיריה באינטרנט.

נון כפו

New member
זה לא נכון!!!

"ציטוט קצר מיצירה שזכויותיה מוגנות, למטרת מחקר או ביקורת ספרותית, מותר גם ללא קבלת הסכמה מראש מבעל זכויות היוצרים. המגבלה המקובלת לגודל ציטוט מסוג זה היא קטע יחיד בן 400 מילים, או קטעים אחדים שגודל כל אחד מהם אינו עולה על 300 מילים וגודלם הכולל אינו עולה על 800 מילים. מתוך שירה מותר לצטט לא יותר מ-40 שורות, ולא יותר משליש שיר. עם כל ציטוט מסוג זה יש לציין את מקורו המדויק: מחבר, מתרגם, מו"ל." מתוך החוק להגנת זכויות יוצרים שנלקח מ: ויקיפדיה

אתה כמובן צודק

ולין לא דייקה. לשים את שמות המחברים לא מונע פגיעה בזכויות (זה כמובן עדיף). להעלות מילים לאינטנרט יש לקבל היתר מאקו"ם ולשלם להם. אם נעמי שמר לא הרשתה סביר להניח שהם לא ירשו. אכיפה מוחלטת של הכללים האלה הינה בלתי אפשרית. יש לשאוף לנהוג לפיהם.

נון כפו

New member
את זה שאני צודק אני יודע כבר.....

בדרך כלל זה לא עוזר לי. מה אני אעשה שאני כזה מושלם.

הנה מצאת מה לעשות:

הצהרת על כך בקול רם בפורום. מה עוד צריך לעשות בקשר למושלמותך? ד.א. בתי הקברות מלאים אנשים שהיו מושלמים ולא היה להם תחליף. כדאי להיות קצת פחות מושלם. זה עוזר להיות אנושי.

נון כפו

New member
זה שלא יהיה לי תחליף כשאמות דווקא

מאוד מעודד אותי. אני מקווה שאני אחסר לכולם.

הי... נון כפו

אנא.. תודיע לנו כאן בפורום.... יום אחד לפני הסתלקותך.
אנו חייבים להערך לחלל שיווצר עם לכתך.....

לסטיקי,לך לשלום ושוב בשלום.

יש לנו חילוקי דעות לגבי סגנון, אך זה שייך לעבר, אתה מוכיח הסתגלות להביע דעה בסגנון מעודן יותר, ואני מאוד מעריך אותך על כך. האתמול שייך להסטוריה, חילוקי הדעות נשכחו. שיהיה לך בהצלחה בכור ההיתוך של המדינה, אני מאחל לך שתביא את יכולתך הבלתי נגמרת לידי ביטוי בצה"ל. אתה מוזמן לתת גיחות לפורום,כי אחרת דמותך תחסר. שמור על עצמך. שביט

e r e z 2005

New member
לבי עם הוריך ואיתך

כאם ל- 2 ילדים בוגרי צבא ביחידה קרבית (גולני גדוד 51), שעברו בשלום את הצבא, אני מאחלת לך הצלחה ושירות הכי כייפי שאפשר להפיק מהצבא ושתחזור בשלום. כשבני הגדול התגייס בשנת 99 בדיוק יצא השיר של חיים משה והריקוד "התמונות שבאלבום". שיר וריקוד שתמיד אהבתי והזדהיתי איתו. רק חבל שהוא ירד מהרפרטואר של ריקודי העם ולא שמים אותו יותר, גם בקושי משמיעים אותו על גלי האתר. השיר מציאותי ושווה לשמוע אותו בכל הזמנים. את הנושא של ההודעה שלך הייתי משנה לפרידה זמנית כי אתה תחזור אלינו במהירה, אי אפשר להתנתק מריקודי העם ומהפורום המרתק הזה. אני בטוחה שנשמע ממך בקרוב. למרות שאיני מכירה אותך באופן אישי - שוב הצלחה ותחזור בשלום הביתה ולריקודי העם.

בהצלחה בצבא

ובתקווה שתצליח לנצל נכון לנצל את כישוריך המרובים, כך שגם אתה וגם הצבא תרוויחו. ו.. תשאיר קצת גם לנו כי ללא ספק חלק גדול מהדיונים שהתנהלו כאן בחודשים האחרונים היו מעניינים יותר בזכותך. לעיתים הטונים היו חריפים מדי, תוקפניים, אך קיבלנו את זה בתוקף הידיעה שבגיל 18 מחוייבים לקיצוניות. אין סיבה שלא תמשיך להשתתף איתנו בחופשותיך מהצבא. הן לא תיפרד מהמחשב לא? ומה זה בשבילך קפיצה קטנה לפורום ריקודי עם?

למעלה