פרידה

UHUstick

New member
פרידה

בתאריך 8.11.2004 פרסמתי את הודעתי הראשונה בפורום. הודעה קצרה ופשוטה. ומאז התמכרתי. התחלתי לכתוב בפורום הזה מתוך אהבה כנה לריקודים ובמיוחד לריקודי העם. הכתיבה בפורום לקחה אותי כמעט תמיד למחוזות שלא חשבתי שאגיע. כל נושא וכל שאלה התפתחו לדיונים מדהימים הרבה מעבר ל"תוכן היבש". בזכות הפורום הזה הכרתי חברים חדשים, נעזרתי והתייעצתי, הגעתי לשיחות לתוך הלילה, דנתי בנושאים הזויים, התחלתי ללמוד שפה חדשה (רישום צעדים מקוצר), הגעתי למקומות חדשים בארץ, התעשרתי (בידע) והתאשרתי המון. כן, גם שונאים ויריבים צברתי. איני מתכחש לטעויות שלי ואני מבקש סליחה בשנית ממי שנפגע ממני. אני רוצה להודות לכם פורום יקר על כל אלה. אני נושא איתי מטען אדיר מהפורום שספק אם הייתי נחשף אליו במקום אחר. בפורום הזה ישנם אנשים שאזכור לכל החיים- אנשים תומכים, אוהבים, עוזרים ואכפתיים שהיחסים איתם הגיעו הרבה מעבר לריקודי העם. אני רוצה לכתוב תודה מיוחדת למנהלים רויטל וירון. לך רויטל על האוזן הקשבת, היוזמה, הפתיחות, החידות והעזרה הענקית שהענקת בכל פעם. לך ירון, על שידעת להחזיר אותי למסלול כשסטיתי ועל עמידתך האיתנה למען חופש הביטוי. הלכת בדרכי חתחתים שאני בספק אם מנהלים אחרים היו מסתכנים והולכים בהם ודאגת לבמה פתוחה ופלורליסטית נדירה בתפוז ונדירה ברשת בכלל. אסיים בשני קטעים מתוך הריקוד החדש והמקסים של אורן אשכנזי "מי ידע שכך יהיה" (מילים ולחן: עוזי חיטמן) "מי ידע שכך יהיה שבכמה לילות ללא אמא תקבל עליך תואר שכזה שתצעק: אחרי וקדימה ... מי יתן וכך יהיה שבכמה לילות ללא בית נלך לימים אחרים ונראה יונה עם עלה של זית." אני הולך, הצבא קורא לי. תהיו אופטימיים - עוד יהיה שלום. שלוש שנים שקט מUHUstick. ביי.

סטיקי../images/Emo24.gif שיהיה לך גיוס קל

ושמור על עצמך! (ואוו הבכור שלי עוד 6 שנים מתגייס אמאל'ה..)

לסטיקי החביב.שמור על עצמך ותחזור

בשלום. היה נעים להתכתב אתך. תמיד היינו שנינו באותו ראש. ובאותן הסכמות. דעותיך היו תמיד בראש מעיינאי. תמשיך בדיעותיך אלה, ודבק בהן.

seegall

New member
למרות שאיננו מכירים...

...ואינני נמנית מבין אלו ששימחו/הרגיזו אותך, נהניתי מאוד לקרוא את דבריך כאן בפורום. תמיד תהיתי אם הינך באמת רק בן 18. רמת הכתיבה ועושר הלשון שלך מדהימים. אני מקווה שיהיה לך שירות כרצונך ושתחזור בריא ושלם למשפחתך ולפורום.

סטיקי

איני מכירה אותך אישית, אך התגלית כבחור רחב אופקים, נבון, עקשן,חם מזג, בחור שאינו חושש להביע את דעותיו, גם אם לא תמיד בלשון מכובדת ומכבדת את הזולת. אז, נכון שהצלחת, לא מעט, להרגיז אותנו (כן, גם אותי), וכתיבתך עוררה אנטיגוניזם. אולם, ובזכות תבונות אלו, הצלחת לעורר ולהלהיט את הפורום. שיהיה לך גיוס קל!!! ואל תשכח שישנם: אפטרים, רגילות, חמשושים (לכל שבת יש גם מוצ"ש).

../images/Emo50.gif ולהתראות

UHUstick הבאת המון צבע ועיניין לפורום. מובן שבתחילת השירות יהיה קשה גם להגיע לפורום
, אבל בהמשך אם תמצא זמן לרקוד אני מניח שתמצא גם זמן להכנס לפורום. איני יודע אם קיים "שירות קל ונעים" אבל אם כן אני בהחלט מאחל לך כזה. בהצלחה!

גיוס נעים סטיקי.... ושפשוף קל

סטיקי.... אני מבקש לאחל לך הרבה הצלחה בצה"ל. מאחל לך הרבה הנאה ותועלת מהצבא, ומאחל לצה"ל הרבה תפוקה ממך וניצול כישורך, אין ספק, אתה בחור מוכשר עם פוטנציאל עצום, כדאי ורצוי לצה"ל להפיק ממך תועלת.... אני כבר השתחררתי מצה"ל, שרתתי 3 שנים בחובה (בזמן מלחמת יום כיפור) ועוד כ-1350 ימי מילואים לאחר מכן... צברתי כך הרבה נסיון חיים. אתה בחור מוכשר, יש מקום בצבא למוכשרים כמוך. ממליץ לך, לא להבליט יותר מידי תכונות אחרות שיש לך, כמו למשל, שנאה ליימנים (כפי שהתבטאת בפורום), ושנאה לבנות המין היפה, (בנות זה איכס!!!) כפי שכתבת בכמה ממאמריך בפורום "בנים בלבד"...(קראתי הערב 435 הודעות שלך שם).... גם זה לא אוהבים כל כך בצבא. אז.... עוף גוזל חתוך את השמיים...... גיוס נעים ושמור על קשר..... במיוחד עם אמא.

איריס0904

New member
../images/Emo50.gifגם בני הצעיר מתגייס השבוע

סטיקי יקירי, מזדהה איתך וגם עם הבן שלי הצעיר שמתגייס השבוע לצה"ל, והוא מיועד לקרבי. מאחלת לשניכם גיוס קל , ונעים עד כמה שניתן בחום הזה. מאחלת לכם תפקיד מעניין, ותשתדלו להנות מהשרות ולהפיק תועלת עד כמה שניתן. הכי חשוב תשמרו על עצמיכם, ותישאו עימכם את התחושה שגם אתם זכיתם לשרת ולתרום לצה"ל , ותחזרו הביתה בריאים ושלמים.(וכאמא אומר לך, לפחות פעם ביום תרים טלפון,כך שניכם תוכלו לישון טוב בלילה). ממני הרבה הצלחה.

איריס.גיוס נעים גם לבנך.לא המנתי

שלך יכול להיות בן בגיל גיוס ואפילו הוא עוד הצעיר. כנראה שהחיוכים שלך עושים אותך צעירה מיום ליום.

זה הזמר

New member
את? אמא לחייל? והוא עוד הצעיר

בילדייך? אמאל'ה........... שיהיה גיוס קל ושיחזור בשלום!

אביגל ג

New member
בהצלחה ולהתראות!

אבל בטח תוכל לבקר כאן מידי פעם, ואתה כמובן מוזמן! עברו בינינו הרבה מחלוקות, פה ובמסרים האישיים. אבל זה העבר, וההווה והעתיד לפנינו
אז שיהיה לך המון בהצלחה! ותקפוץ לבקר

סטיקי - שיהי הלך גיוס גיוס קל וסביל

ומשהו קטנטן על התמכרות לפורום
מה אתה חושב עושה שותפי לניק, שגם הוא חייל אבל פעיל למדי בפורום אחר, כדבר ראשון בכל פעם שהוא חוזר
ניחשת נכון - מתיישב להתעדכן בפורום ולהוסיף את הערותיו
כך שאני מאמינה שאינך נפרד מאיתנו כלל ועיקר.
אז שיעבור לך קך והעיקר - שמור על עצמך

זה הזמר

New member
גיוס קל ונעים

אני מאמינה שאנחנו עוד נמשיך להיות בקשר - במסנג'ר ובטלפון אבל בכל זאת - שיהיה המון ב ה צ ל ח ה ! את שאר הברכות תקבל כבר באופן אישי...
רעות

בהצלחה ../images/Emo50.gif

מקווה שתקבל תפקיד בהתאם לכישוריך הרבים.. וזה יהיה באמת עם ראש גדול כי יש לך את זה.

זירעון

New member
You were a pain in the ass

סטיקי החמוד תרשה לי להביע כמה מילות פרדה בוטות, אך אותנטיות: השבעת את כולנו מירורים... ועשית לכולנו רק את המוות. לאלף ג'אחש פראי ובלתי מרוסן כמוך? הייתה משימה בלתי אפשרית. גם למומחים מקצועיים... מנוסים ומדופלמים! עשיתי חוכא ואטלולה מכל ה "פרות הקדושות", לא עצרת באדום, ולא בלמת בסייג החוכמה. מעולם לא יכולת להכיל... את ה "נורמה" או בלע"ז את ה politically correct חרף כל, אתה תחסר לכולנו. לך לך לצבא בשלום, ושוב אלינו בשפיות רגועה! זירעון .

למעלה