פרידה

פרידה../images/Emo203.gif

לא תמיד היא כאובה בכל פרידה קיימת תחייה של דרך חדשה, לא נודעת אולי מודעת פרידה היא לעיתים בחירה של שינוי של עולם רצוי, לעיתים חבוי, תחושות וחוויות חדשות תיבת תהודה המשמיעה צלילה בהתאם לנקישות. בהתאם לבקשות הרצונות. פרידה. עם תקווה לעתיד של פריחה. . תודה טאקילה על ההזדמנות

odo13z

New member
frida ......../images/Emo66.gif

פרידה. גבוהה....איזה מטר שבעים ירכיים עגולות ומלאות רגליים ארוכות ומוצקות שפתיים גדולות ועבות עיניים מחייכות.... כפות ידיים גדולות שדיים שופעים ועגולים האסיסטנטית....במרפאת השיניים לפני עשרים שנה....(:) איך אהבתי לשמוע את דוקטור אהרון אומר לה...... "פרידה.....תעשי לו סאקשן"..... ומגניב לי קריצה עם חיוך...... פרידה....... וכל זה......בגלל שאין ניקוד..... בשיר הקודם....((:)

deerman

New member
פארידה...../images/Emo19.gif

הו מה טעים הטעם משיתיה מן הים ימים על ספינתי אשוטה למצוא את שאהבה קיבתי ובצלחת הינחתיה וירק טרי מעל פיזרתי שמן זית ממעל יצקתי ולפי קיבתי אותה הקרבתי לא לפני שבתנורי אותה בישלתי. הו פארידה..פארידה.. לו היית סלמון....

odo13z

New member
פרידה.....

מתוסכלת....... התבוננה אל דמותה המרעידה על פני המיים של השלולית הדלוחה מה אני ???? לא חמור לא אתון לא עייר שקים מעמיסים לי על הגב מבקר ועד ערב במעלה שבילי הרים מקל מכה על גב ללא רחם.... קדימה פרידה.... את עקשנית כמו חמור אני רק שואלת ת'צמי לא אומרים בכלל... פירדה ????

deerman

New member
פרי...דה..

האם המאמץ נשא "פרי"? הוא שאל..והיא ענתה.."דה". האם הצלחתי לענגך? והיא חזרה...ושנתה... "דה". האם גם מחר? תוכלי? והיא ענתה...בהתלהבות יתרה..."דה".."דה"...דה"....

למעלה