פרידה מ"סיילור מון"

Hawkgirl

New member
../images/Emo45.gif XDDDD

אתם יודעים... ההודעות האלו מראות רק עד כמה אנחנו מגובשים, וזה מה זה משמח אותי x333 (קיטשיווווווותתתת)

Tu Lus

New member
אין עליך רותם ואין עלינו קהילת המשוגעים ../images/Emo8.gif

מיאו

AquaKid

New member
WHAT-THE-QUACK!?

כשקראתי כמה מהשורות הראשונות של ההודעה שלך פשוט הייתי פשוט עם עיניים פתוחות! אני בפורום הזה כבר לא פעיל, רק מדי פעם נכנס כדי לבדוק אם קורה משהו ומעניין, וכשראיתי את ההודעה שלך ישר רצתי לכניסת משתמש כדי שאוכל להגיב XD אגיד לך בכנות, בהתחלה לא אהבתי אותך כאוסגי כי בהתחלה דיבבת אותה עם קול בוגר מדי (לדעתי.) אבל אם תסתכלי על פרק מספר אחד, ואז על פרק 30 בערך, רואים שעברת תהליך והקול שלך התחיל להתאים יותר ויותר לאוסגי עם הפרקים! הדבר שהכי מפריע לי זה שלא יהיה לאוסגי את אותם "טיקים" כאלה בקול שממש הפכו דיאלוגים למצחיקים בטירוף.. ונכון, אלרום באמת משקיעים מאוד בדיבובים שלהם. הם אפילו מביאים מתרגמים יפנים שיעזרו עם סדרות יפניות! ויש לי גם הצעה קטנה בשבילך, אמרת שזאת בעצם הסידרה שהכי נהנית לדבב, נכון? אני הקלטתי המון פרקים של זה (מכל העונות, ומקליט גם עכשיו) כדי לפרסם ביוטיוב שירים וכל הדברים שהמעריצים בחו"ל מחפשים בדיבובים שונים ברחבי העולם. בעצם מה שרציתי זה לעשות את הדיבוב הישראלי מוכר בעולם. ואחרי שפרסמתי את הסירטונים (שדרך אגב אפשר למצוא בערוץ הזה: http://www.youtube.com/user/JrDolce1 ) שמרתי את הפרקים כדי לפרסם אותם עוד כמה שנים בפורום נוסטלגיה של סדרות ילדים (יש עכשיו פורום כזה של סדרות נוסטלגיות משנות 2000-2005, והתוכן שם העלה בי המון נוסטלגיות. אז אני רוצה עוד כמה שנים לתת לעוד ילדים את הרגשת הנוסטלגיה הזאת ^.^, אם אני יכול וזה לא קשה לי, אז למה לא חח) אז ההצעה היא בעצם XDD.... שאני יכול לשלוח גם לך את הפרקים דרך האינטרנט, את הרי גם רוצה לשמור את זה לא? ואולי גם לשמוע איך זה יצא וזה.. את יכולה לשלוח לי את האימייל שלך ואני אשלח לך לינקים להורדה של הפרקים ובאמת מוזר שערוץ הילדים פתאום כל כך ממהר הוא שידר את העונה הראשונה, לקח הפסקה של 4 חודשים, ואז פתאום החליט לשדר את שאר העונות אחת אחרי השניה.. באמת מעניין מי תחליף אותך.. נשמח מאוד אם אי פעם תוכלי לכתוב לנו כאן (הרי יש עוד המון זמן עד העונה החמישית..) כיף לראות אותך כאן ^^ תבואי לעיתים יותר תכופות ^^

AquaKid

New member
ומיכל יש גם שאלה,

אתם דיבבתם כבר את הפתיח/סיום של עונה 5? או את השירים של העונות הבאות? (העונות שלא תשתתפי בהן) כי חשבתי שיש כביכול "סשן שירים" שלוקחים אותך לסשן לשירה של כמה שירים, ואולי כבר הקלטת את השירים בעונה שלא תשתתפי בה?

מה לעזא..

מזהההההה??? איזה חארות..(אני לא שם סימן קריאה כי זה לא באמת מפתיע =,=) מה יש לי לומר.. תיהני בח"ול?? ובאמת כיף לדבב את אוסגי.. היא מיוחדת.. בהצלחה בהמשך הדרך ^^' --אה ובלי קשר רציתי להגיד לך שמאוד אהבתי את האוסגי שלך.. למרות שהיא לא ממש צורמנית וקולנית כמו שהתרגלתי לשמוע..

וולפהרט

New member
לא.... מיכל:(

זה לא הוגן.... רק קראתי את ההודעה אתמול ולא העזתי להגיב. חשבתי שאתעורר מחר והיא לא תהיה או משהו:\ אני חולה על סיילור מון ועל העבודה שכולכם עושים שם. הגרסה העברית בעיני טובה מאוד, ההתאמות הקוליות וכו. אני ממש אוהבת אותך על אוסגי! ואני לא מבינה מה יש לנוגה תקשורת או לערוץ הילדים או מי שלא יהיו שקודם הריצו את העונה הראשונה לאט לאט עם שידורים חוזרים, ואז עשו סתם הפסקה ומשם- התחילו במרטון ללא הפסקת נשימה של שאר העונות. אני לא מבינה למה לחפף את העבודה שעשיתם כאן, ואני ממש כועסת עליהם על ההחלטה הזו, להחליף אותך. סתם החלטה רעה ולא מתחשבת בצופים. ועוד לפרקים האחרונים! בטח סתם ביאסתי אותך יותר... בכל מקרה- שיהיה לך בהצלחה בהמשך! בשבילי את אוסגי!:) וכן, אני בת-חן, (שהזכירו קודם), נעים מאוד:) חלמתי גם לדבב בסילור מון, אבל נתקלתי בדלתות מפלדה:\

חסויה68

New member
למיכל

כל התגובה שלי לא ברורה! כתבתי שאני מאד אוהבת את הסדרה ואני מאד עצובה שהחליפו אותך ושידעת לבטא את הקול של אוסאגי ברגעים הטובים והמעצבנים שלה ומאד התחברתי לדמות בזכותך! עכשיו הגיעה מדובבת חדשה ואני לא סובלת את הקול שלה היא עושה את אותו קול מעצבן כל הזמן. אני לא יכולה לראות ככה את הסדרה! הקול שלך היה מקסים. אני אקים עצומה ואציף אותם בהודעות תוכלי לתת לי את המייל שלהם? את תשתתפי בעונה הבאה לפחות? אני בוכה זה הייתה הסדרה האהובה אליי ואני לא יכולה לצפות בה ככה.... ואני חייבת לציין שראיתי המון סדרות שדיבבת ויש לך קול מקסים ומרגש. אשמח עם תעני לי במהרה.

למעלה