פרידה מ"סיילור מון"

פרידה מ"סיילור מון"

שלום חברים, דבר ראשון- למרות ששיניתי את הכינוי- זו עדיין אני- מיכל רשף. פשוט שכחתי את הסיסמה ושם דבר לא עזר... בכל מקרה, חשוב לי שתבינו שמדובר בהודעה אמיתית וזו לא איזו בדיחה. לצערי הרב, הנהלת "נגה תקשורת" החליטה להחליף אותי ולקחת שחקנית אחרת ל50 הפרקים האחרונים של "סיילור מון". אני לא נמצאת בארץ בחודשיים הקרובים, ולמרות שבמשך שנה שלמה לא היה כל לחץ לסיים את הסידרה- הוחלט עכשיו שיש לסיים להקליט אותה במהירות וכל נסיון מצידי לבקש לדחות את מועד ההקלטה, או אפילו לבצע סשנים מחו"ל- התקבלו בשלילה. (אולפני "אלרום" לעומת זאת- כן מצאו דרך להקליט אותי בחו"ל לסרט של פיניאס ופרב, כי היה להם חשוב לשמור על הקאסט המקורי של הסידרה.) הרגשתי שאני חייבת לשתף אתכם בהחלטה שהתקבלה, מאחר ואני יודעת עד כמה חשובה לכם הסידרה והדמויות בה. זה שובר את ליבי ומצער אותי עד מאוד שלא אוכל לסיים סידרה נפלאה כמו "סיילור מון" ושמישהי אחרת תיקח את מקומי כאוסגי. זו ללא ספק היתה הדמות שהכי אהבתי לדבב בכל שנותיי כמדבבת. אני רוצה להודות לכם על שאתם מעריצים ואוהבים את הסידרה, על ההערות והביקורות הבונות- תדעו שלא התעלמנו מהן! זה מה שעזר לי להפוך לאוסגי :) תודה רבה על האהבה והתמיכה! מיכל רשף :)

Tu Lus

New member
צר לקרוא את זה

באמת עצוב שלא מנסים יותר לשמור את הקאסט המקורי. אבל אם זה המצב אאחל לך המון הצלחה בהמשך הדרך ושתהני מאוד מהנסיעה לחו"ל גם אם לפנאי וגם אם לעבודה. בשבילנו תמיד תהיי אוסגי! ובכלל מדבבת מעולה!

אכן מצער מאוד

תודה רבה :) גם לי מאוד חבל. אני עובדת שנים עם ערוץ הילדים, וראיתי כבר את אולפני "אלרום" וערוץ דיסני נלחמים עליי כדי שסדרות לא ייפגעו. חבל לי שזה לא כך גם איתם.

Hawkgirl

New member
ואוו... זה מרתיח |:

אני מודה שאני לא ממש עוקבת אחרי הסדרה, אבל כן צפיתי בכמה פרקים הראשונים כדי להתרשם מהתרגום/ליהוק, ודווקא כן אהבתי את הליהוק. זה מרגיז כי זו עוד דוגמא לכך שבארץ החשיבות לשמירת הקולות המקוריים לדמויות שואפת לאפס(בחייאת, להחליף קול לדמות ראשית? =.=" ) אני באמת תוהה מה קרה פתאום שהחליטו לסיים לדבב את הסדרה בהקדם האפשרי, שלפחות ייתנו הסבר מוצדק למעשה שכל כך מזלזל בקהל שלהם. משמח אותי שאת משתפת ומעדכנת אותנו ^^ אדבר בשמי, למרות שאני מאמינה שכך גם חושבים שאר חברי הפורום, אבל אני מאוד אוהבת את יכולת הדיבוב שלך, וכמובן את השירה~ הידד לאחוות המזמרים בפורום! ♥ אל תדאגי, אנחנו עוד נדאג לטפל בנגה תקשורת בשבילך~ צוות 1662 למשימה @#^$ (השעה משפיעה עליי xD )

Tu Lus

New member
../images/Emo45.gif אני חושבת בדיוק כמוך

לשנות קול של דמות ראשית זה ממש להרוס את הסדרה. הילדים והצופים התרגלו לקול הזה וזה הקול שהם אוהבים. לפעמים יוצא שמקליטים סדרה ולוקח המון זמן עד שהיא משודרת ואת סיילור מון הקליטו בלחץ, אז אם אפשר לסדר עם מיכל את הקלטות היו לדעתי צריכים יותר להתאמץ. רותם אני באה איתך! אבל לא עכשיו.... בבוקר...

Hawkgirl

New member
לאאא!! עכשיו! נבוא אליהם בלילה

הם לא ידעו מאיפה זה בא להם! אני מחכה כבר לראות את התגובה הזועמת של תומר כשהוא יראה את ההודעה לולז~ אני אשלח לו בפייס~

תודה רבה על התמיכה!

אני בטוחה שלערוץ הילדים יש את הסיבות שלהם. כמובן שהיה עדיף לו היינו יודעים מה הן- אך לצערי אפילו ענת ניב המקסימה ניסתה למנוע שאת ולא הצליחה.

amityosovich

New member
וואו O.O

זה ממש מוזר...אבל מצד שני חודשיים זה באמת הרבה זמן...אין לי מושג מה השיקול של ערוץ הילדים, אבל זה בהחלט עצוב. היית אוסגי מצויינת, מהפרקים שאני ראיתי. ומשמח מאוד לשמוע שאהבת לדבב אותה כל כך, ושאפילו אחרי כל כך הרבה שנים במקצוע עדיין מוצאים דמויות שיותר ויותר אוהבים. זה בטח ממש עצוב לדעת שמדבבת אחרת תדבב את אוסגי, אבל לפחות נהנית ממנה רוב הסדרה, יזכרו בודאי את הקול שלך עליה, וזה בגלל משהו חיובי- את נוסעת לטיול בחו"ל. משמח אותי מאוד שבחרת לכתוב בפורום שלנו הודעה כזו, וחשוב שתדעי שאני באופן אישי, וכמו שרותם HAWKGIRL אמרה אני מאמין גם ששאר חברי הפורום, מאוד אוהבים ומעריכים את הדיבוב והשירה שלך. (אמרתי לך את זה פעם באלרום אם את זוכרת...) מקווה שתהני בחו"ל ושתחזרי לדבב דמויות חדשות שאולי תאהבי אפילו יותר!

Piplup

New member
מה?!?!?$@#% לא!! X__X

יו, את לא יודעת כמה אני עצוב לשמוע את זה... וגם ממש כועס על הזלזול הזה במדבבים.... המדבב הוא ממש חלק מהדמות וזה לא הגיוני לא להתחשב בדבר כזה כשמדובר בדמות הראשית... את היית התאמה כל כך מושלמת לאוסגי!! אין ולא תהיה אוסגי אחרת בעברית! אגב, אני תומר שעזר לאפי עם התרגום... גם נפגשנו בדאבי אם את זוכרת... ובאמת מפתיע אותי שפתאום יש לחץ שכזה לסיים את הסדרה, כי באמת עד עכשיו הבנתי שדווקא די "לקחו את הזמן" עם הסדרה הזאת... אז מה הלחץ פתאום?! אוף איתם... די, עדיין קשה לי לקבל את זה X_X בטח אני כל כך אתרגז כשאשמע את המדבבת החדשה... למה זה תמיד קורה :( למה כל התחום הזה בארץ נעשה בחוסר מקצועיות וזלזול מטורף שכזה?! אין שום הצדקה לזה... פשוט לאף אחד לא אכפת =\ (טוב, אוקיי, יש אנשים מסוימים שאכפת להם וזה מצוין, אבל כנראה שלרוב לא ממש אכפת וזה מוביל למצבים כאלה...) שילכו לקסו!!$%@#$%^@#$

Piplup

New member
מי שזו לא תהיה, היא לא תצליח להשתוות אליה :(

די... זה כל כך לא הוגן... דמות ראשית שעשתה כבר 150 מתוך 200 והיא התאמה כל כך מושלמת לדמות... איך אפשר שלא להתחשב בזה?! T_T כל תחום הדיבוב והתרגום בארץ צריך לעבור שיפוץ רציני.... לקבוע כמה "חוקים" חדשים ולהחליף כמה אנשים שלא מעריכים מספיק את העבודה שלהם... אבל זה כנראה לעולם לא יקרה... =\

Hawkgirl

New member
אתה יודע זה קרה גם פעם בסדרה שצפיתי~

בסדרה Gash Bell, החליפו את המדבבת בפרקים האחרונים של הסדרה(לא זוכרת מאיזה פרק אבל היו 150 פרקים). והמדבבת שלו היא המדבבת של פיקאצ'ו! שזה פשוט מטורף להחליף מדבבת כזו מוכרת~ אבל לפחות נתנו סיבה טובה לצופים שכעסו(היא בדיוק ילדה). מזכיר לי את ההשקעה של מאיה שאשכרה המשיכה לדבב תוך כדי שהתחילו לה הצירים בפוקי XD (קייייההה ,מאיה שליטהההההה!!!~♥ )

Piplup

New member
כן גם ביפן זה קורה לעיתים נדירות אבל...

כמו שאמרת - מסיבות מוצדקות יותר... בדרך כלל במקרה של לידה או אם המדבב ממש חולה/פצוע או מת... אלה הסיבות היחידות שראיתי עד עכשיו למקרים הנדירים שהחליפו מדבב לדמות ביפן מה שקורה פה זה פשוט סתם זלזול =\ אני כבר שנים אומר שאני מקווה שזה ישתנה יום אחד (ותמיד מנסה לעשות משהו אם אני יכול לעזור...) אבל כנראה שזה פשוט לא יקרה... וחבל, כי אם היו עושים את הדברים כמו שצריך ומשקיעים טיפה יותר, יכלו לצאת פה דיבובים הרבה יותר איכותיים...

למעלה