פרידה מהפורום

פרידה מהפורום

רציתי להיפרד מכם לפני שאני נעלם לגמרי, שכן החלטתי לקחת הפסקה ארוכה ואולי מוחלטת מהכתיבה בתפוז. אני לא ארחיב כאן יותר מידי, מי שבכל זאת סקרן יכול לקרוא את מה שכתבתי בפורום "לימודים" בהודעה הזו. מתמטיקה היתה מאז ומתמיד התחביב מספר אחת שלי, ונהניתי להיכנס לכאן כמעט כל יום, לקרוא ולהשתתף בנעשה. לעזוב את הפורום הזה זה ממש לא קל לי, אבל כנראה שגם כוחות ההתמודדות שלי עם כל מיני דברים שקרו פה בפורומים הם מוגבלים. אני אמליץ בחום למנהל הפורום לאתר מורה אחר ממערכת החינוך שיסכים לענות כאן – אמנם יש פה תותחים מהשורה הראשונה בכל התחומים, אבל אני חושב שבחלק מהשאלות "טביעת אצבע" של מורה מהשטח יכולה מאד להועיל ולהשלים את התשובות שניתנות בפורום. בהצלחה לכולכם !

the new L

New member
../images/Emo51.gif

על כל מה שעשית פה, ובכלל

uv1234

New member
אני מקווה שקראת את מה שכתבתי לך...

בתגובה להודעה ההיא בפורום לימודים...

בולי ים

New member
אני מקווה שאהבת את הציורים שהשארתי

לך בפורום : "לימודים ועוד" .

yoss1bockchil

New member
../images/Emo51.gif לך רון, ודבר נוסף

שלום רב, רון תודה רבה לך על כל עזרתך לי ולאחרים, הוכחתי לי פעם נוספת שקיימים אנשים רציניים,בני אדם, שיודעים הוראה מהי. מלבד זאת אתה עוד סיבה (בתשובתך המעמיקות,המדוייקות והרציניות) לכך שאני כה להוט ללמוד את מקצוע ה"חשבון"
. מקווה שתשנה את דעתך בהקדם, שלא תיקנה לטרור שעשו לך, ושתחזור ובגדול, גם אם לא בגדול אז לפורום 1 אפילו, או בתור אורח...היקר שתהיה, אתה חלק אינטגרלי מתפוז, כל מקום שהייתי גם אתה היית. תודה לך ובהצלחה, כן ירבו אנשים כמוך. יוסי.

WhiteBear

New member
גם אני מעביר תודה...

אני מוכרח להודות שאני לא משתתף פעיל בפורום, ומקום המתמטיקה בחיי הוא חלקי במקרה הטוב. אבל, זכור לי שבפעמים הבודדות שביקשתי בפורום עזרה, מבין הראשונים שנענו היה אתה, ושמך זכור לי גם מבלי לראות כל דבר אחר שעשית בפורום. מקריאת מה שכתבת כל מה שנותר לי לומר הוא: חיים טובים, וחיוך נעים. טל.

למעלה