פרידה מהפורום

Atenolol

New member
פרידה מהפורום

לאחר כמה שנים יפות, ולקראת סוף ההתמחות, הגיעה העת להפרד מהפורום. הייתי כאן מההתחלה, ונהניתי מאד. תודה מיוחדת לסקרמנט המנהלת, המבוגר האחראי של הפורום, שהשגיחה שנתנהג יפה, כמצופה מעורכי דין לעתיד
אולי אפילו אראה פעם באפי
שלכם תמיד, אטנולול

sacrament

New member
איך הזמן עובר, הא? ../images/Emo13.gif

נדמה לי שאתה מהיחידים שהיו פה מהיום הראשון שהפורום נפתח... בהצלחה עם החודשים האחרונים להתמחות ועם הבחינות לשכה ועם המקצוע החדש ועם שאר החיים
מקווה שתהיה מרוצה אחרי כל ההשקעה. נ.ב. באפי זה טוב! זה אפילו מעולה! בייחוד עונה 2,3 ו-6. וגם השאר בסדר.

flutter girl

New member
שאני אבין

לכל דבר שאת לא אוהבת את קוראת אובררייטד? כי אפשר לא לאהוב, אבל אובררייטד זה כבר עולם אחר... ואני אומרת שלום דרך התגובה שלי.

לא, לא כל דבר

א. יש דברים שאני לא אוהבת וגם לא עושים מהם הו-הא גדול, ואז הם לא אובררייטד. ב. יש דברים שאני לא אוהבת אבל אני יכולה להבין למה אוהבים (למשל סאות'פארק), ואז הם לא אובררייטד. לצערי, באפי לא נכנסת לאף אחת משתי הקטגוריות, וגם לא לקטגוריות אחרות שמוציאות מבחינתי דבר מלהיות אובררייטד, אשר על כן, החלטתי היא שבאפי היא סדרה אפעס אובררייטד. שבת שלום

sacrament

New member
אני תוהה האם אי פעם יצא לך לשמוע את הביטוי

"Oh god, my leg, my leg"

לא אמרתי שאני לא מכירה את הביטוי

רק תהיתי מה תסיקי מכל אחת מתשובותיי. אני עכשיו רואה מה תסיקי אם אענה "לא". ומה היתה מסקנתך אם הייתי עונה "כן"? (ולהזכיר - טרם עניתי על השאלה)

בקלות

אני מכירה אותך, אני מכירה את הבלונדה הפריקית השנייה, אני מכירה עוד גרופיז, וראיתי כמה פרקים מהסדרה. תקשיבי, את קטינה, אין לי שום חובה להתחשב ברגשותייך הלא מפותחים מספיק. תבשילי קצת.

B L I M P

New member
המון בהצלחה

ואני בטוחה שאם מתישהו תחליטי לקפוץ לבקר, הפורום רק ירוויח- תמיד טוב לשמוע את דעתו של מי שכבר נמצא בתחום.. ושוב בהצלחה!

bignono

New member
ממש סיומה של תקופה...

המון בהצלחה בבחינות הלשכה ולהתראות בטקס הבוגרים

למעלה