פרידה מאהובנו ak5

כוכב ה

New member
../images/Emo10.gif איזה עצוב!!../images/Emo7.gif בגיל כ"כ צעיר רבונו של

עולם!! לא הכרתי אותו אישית אבל הניק שלו מוכר מהפורום הזה. מלשפחה שלא תדעו עוד צער!!

liat94

New member
עם עצב עמוק בלבי ודמעות שזולגות מעיניי

נפרדת אני ממך לעולמים חבר יקר ak5 (אני לא מאמינה שאני כותבת את זה) נכנסתי לראות את מאפייך המדהימים ובמקום זו אני מקבלת הודעה על מותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עצוב לי אני בוכה אני המומה אני כואבת אני לא מעכלת היום שהגעת להנה היה היום שהפורום הזה לא יכל להתקיים בלעדייך, ועכשיו, עכשיו?????????? כ"כ הרבה כאב, כ"כ הרבה שאלות, איך זה שנקטפת מאיתנו בטרם עת, בגילך הצעיר, כישרוני, אב מדהים ובטוחה שגם בעל אוהב ומסור אני עצובה ובוכייההההההההההההההההההההההההההההההההה ak5 הייתי כ"כ רוצה שכל ההודעה הזו על מותך תהיה כלא אמיתית, כסיפור בלהות אבל המציאות המציאות וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווו קשה לי.... תנוח על משכבך בשלום ומכאן אני מחזקת את ילדייך, אישתך.... ליאתי.

מימי2411

New member
גם אני משתתפת בצער הכבד../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

ניחומים למשפחה שלא תדעו עוד צער חזקו ואמצו זכרו לברכה

timiהאחת

New member
מנהל
אוי ואבוי ak5מאיפה זה נודע סליחה על השאלה?

אני בהלם יו ..

bliat77

New member
../images/Emo201.gifקשה לעקל משהו

כואב, ההלם גדול-שולחת את תנחומי למשפחה

etti1000

New member
רק שתדעו

אני חברה של ערד כבר 13 שנים משנות הגן של ילדנו הבכורים , עם ערד ומשפחתו חצינו את רוב הנחלים וההרים בארצנו הקטנה עם ערד ומשפחתו טילנו במדינות אחרות וגם הטיול האחרון שלנו מלפני שבועיים היה עם ערד, קראתי בהתרגשות את שכתבתם למרות שהכרותכם היתה רק וירטואלית , ורציתי לספר לכם קצת על ערד החבר. ערד היה קטן קומה ויזואלית וגבוה מאוד בנפש, שיחות עומק שחווינו ביחד על ספרים ששנינו אוהבים ספרות נשמה קראנו לזה , אפילו הספר האחרון שקראנו "יום אחד" של מיץ אלבום נתן לו תובנות על משמעות החיים . ישבנו שעות בטיולנו הרבים וניסינו לפענח את המשמעות של לגדל ילדים בארצנו ניסינו להבין את משמעות החיים ואיך אפשר תמיד לשפר אותם , לא לצעוק לא להתעצבן ובעיקר לחייך , וכך באמת היה ערד, גם בשעות עצבנתונו זה נגמר תוך דקה, צחקנו ואמרנו שניקינו את הלב וכעת אנו רגועים , ערד היה איש מאוד מסודר ומאורגן , כל טיול או ארוע היה מלווה בחודשים של מחקרים ובדיקות , לא היה קיים אצלו המושג "הדקה ה 90" תמיד צריך תכנוננים מפות כתבות . ערד היה איש מיוחד, בתדירות של פעם בחודש היינו אוכלים ארוחת שבת בבוקר ביחד, כשהארוחות היו מתקיימות אצלי תמיד התביישתי כי למרות כל המטעמים ששמתי על השולחן ערד הביא יותר , לחמים מיוחדים , מאפים ושאר מטעמים והכי הכי היתה מגיעה הקופסה האדומה שהוא היה אומר זה לקפה של אחרי,,, העוגות המופלאות הטעימות והמיוחדות , עוד היינו מכריחים אותו להחזיר הביתה את מה שנישאר כדי שלא נתפתה ונמשיך לזלול... . זה בתימצות מי שהיה ערד בשבילי . חבר , רע ואיש יקר .

תודה על השיתוף ../images/Emo14.gif

לא היה לי ספק שערד היה אדם מיוחד, גם דמותו הוירטואלית היתה מיוחדת (מה הפלא), התיאור שלך שופך אור נוסף על הידוע לנו בפורום. כמה מוזר יהיה לעבור שבוע בלי השירשור מזיל הריר של ערד עם צילומי העוגות המדהימות שלו.

למעלה