פרידה מאהובנו ak5

bigjack

New member
../images/Emo16.gif לזכרו של איש יקר ../images/Emo7.gif

גם לי קשה להאמין....ואני המום מכאב פגשתי את ערד בשני המפגשים של הפורום והכרתי חבר וירטואלי שקט וצנוע..... כל כך צעיר זה פשוט לא יאמן
תנחומי למשפחה

מאיה 72

New member
../images/Emo7.gif יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

קשה להאמין שדבר כזה נורא קרה/עכש שלא תדעו עוד צער

12רוניתי

New member
תנחומי למשפחה../images/Emo7.gif

ברצוני להביע צער רב על מותו של חבר הפורום אותו הכרתי במפגש. בחור לבבי ומקסים. בהחלט מצער. אני המומה.

baronm10

New member
המום מאובדנו של איש יקר../images/Emo16.gif

מעולם לא פגשתי אותו אבל תמיד הצטיר בעיני כאיש מוכשר ,ענו,מפרגן ואוהב את מה שהראה לנו בפורומים. קשה להאמין שזה קרה .אין ספק שהוא יהיה חסר לנו.

effyba

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifעל מותו בפתאומיות של איש צעיר,אדם מקסים

שלמדנו להכיר מעל דפי הפורום והמפגשים, למדנו להעריך, להעריץ ולהתפעל .....כמה עצוב..איזה שברון לב...אין לי מילים. שושי טילפנה אלי הערב וספרה לי בעת שהותנו מחוץ לבית, ומא אין לי שלווה בנפשי.....

RoseMarie

New member
../images/Emo7.gifמשתתפת בצערכם הכבד ../images/Emo16.gif

נכנסתי כבכל שבת בבוקר לחפש את שרשור העוגות שלו וחשכו עיניי אני רועדת כאן ולא מאמינה למרות שלא הכרתי אותו באופן אישי. תכונותיו ובעיקר אהבת המשפחה ואהבת האדם בלטו מהשרשורים שלו הוא יחסר לכולנו מאוד.

judy131

New member
משתתפת באבל המשפחה על

פטירתו של ערד ז''ל - שלא תדעו עוד צער. הפורום איבד אופה מוכשר מאד יצירתי ומפרגן.

ninga 3

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרו של איש דגול ואהוב../images/Emo7.gif

יהא זכרו ברוך..ושלא תדעו צער מהו.

כמה עצוב!!!../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

מזה למעלה משנתיים, בכל שבת, הכניסה לפורום לצפות ביצירותיו של האיש הזה הפך להיות טקס בלתי נפרד מחיי. לא הכרנו ולא החלפנו ביננו מילה מעולם, לא בחיים ולא באופן וירטואלי, אבל גם מהחלק הכל כך צר בעולמו שאותו הכרתי דרך הפורום ואהבת האפיה שלו, נדמה לי שאנו מכירים מאז ומעולם, והזעזוע והכאב גדולים ועמוקים. אני משוכנעת שעבור אהוביו ואוהביו, שהכירו אותו הרבה יותר, התחושות קשות שבעתיים. אתכם בכאבכם, עד כמה שניתן. מחבקת אתכם מכאן. סמדר.

ayeletba

New member
אמא עכשיו הודיעה לי ואני בשוק!!! ../images/Emo7.gif

אין מילים. חמד של בחור
. יהא זכרו ברוך. תנחומיי למשפחה, עד כמה שאפשר לנחם באסון כזה.

silvey

New member
../images/Emo16.gif כמה כואב כשחבר הולך...../images/Emo16.gif

כמה קשה להיפרד מחבר וירטואלי שהיה פעיל כל כך ועל אחת כמה וכמה כשהכרנו אותו במפגש "בישול לילדים" אצל אלונה וזכינו להכיר אדם שקט וצנוע, כמעט נחבא אל הכלים ומוציא מעצמו יצירות קולינריות יפהפיות וטעימות מאוד. כמה היה גאה להראות לי את המתוקים שלו באותו ערב בלתי נשכח. ולזכרו קטע מהספד של יוליה קגנוביץ' ......וביום בהיר אחד, בעוד המלאכים הלבנים פורטים על הנבל בשערי העדן, כהרגלם, כשמגיעה נשמה חדשה- הוא נלקח. או אולי בעצם- הלך. לעולם לא נדע. לעולם. רק נזכור את האדם שהיה, את שהיה הוא אדם- ומת. יהי זכרו ברוך ושלא תדעו עוד צער צִביה.

למעלה