פרידה מאהובנו ak5

פלדית

New member
פרידה מאהובנו ak5

שלום, בכאב רב נפרדנו היום מאהובנו, אותו אתם מכירים כ- ak5. מותו היה פתאומי והותיר בליבנו חלל עצום. הוא יחסר לנו מאוד. המשפחה

אילנית12

New member
אלוהים אדירים,אני מתעלפת

לא מאמינה,אני בשוק;-

veredo

New member
אני בהלם , משתתפת בצער המשפחה ../images/Emo16.gif

מכירה את ak5 מהפורמים מזה שנים בטוחה שיחסר לכולנו . יהי זכרו ברוך

Y A E L I 37

New member
אוי וואבוי אני המומה../images/Emo7.gif

אני פשוט בהלם. הרגע אמרתי למנש אתה זוכר את AK מהמפגש אצל אלונה? הוא בשוק יחד איתי. הוא גר בניין צמוד לאחותי הבנים לומדים יחד באותה הכיתה התקשרתי הרגע והם המומים. לא ידעו על מותו. ה' ישמור איזה מכה ואיזה עולם אכזר. משתתפת בצער המשפחה שלא תדעו צער לעולם.

אילנית12

New member
יעלי,אני מכירה

אותו רק דרך הפורום,ואני הרוסה. מה קרה? תאונת דרכים?

Y A E L I 37

New member
אין לי מושג ממה הוא נפטר

אחותי ואשתו חברות טובות והיא לא יודעת מיזה בכלל. הרגע דברתי עם אחותי הם יצאו לסרט והיא בשוק טוטאלי. אני אשלח מסר לכותבת

choopi3

New member
../images/Emo7.gifאלוהים אדירים- אני המומה

רק נכנסתי לראות מה נשמע ופתאום לראות את זה, דום לב - פשוט לא מאמינה, אני בהלם תנחומי למשפחה איזו אבדה בגיל כ"כ צעיר, מי כמוני יודעת כמה זה קשה אחרי שאחי נפטר בגיל 46 מדום לב. איום ונורא.

ady18

Well-known member
../images/Emo10.gif

תהיו חזקים שלא תדעו עוד צער

clcl

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif I'm so sorry

מסרבת להאמין וליבי כואב על מותו של ערד קופ../images/Emo7.gif

הלא הוא חברינו AK5
קיבלתי טלפון מאמא של ערד על פטירתו הפתאומית , אני בהלם לא מתעכל לי , ממש לא מוכנה להאמין לידיעה המרה הזו
ואני לא הבנתי מה קרה שעדיין לא שם את המתוקים שלו אהבתי את ערד בדרכי שלי, ערד היה אדם משכיל מאוד ויחד עם זאת עניו וצנוע, אף פעם לא ניפנף עם התארים שלו, להיפך עשה הכל בכדי שלא יידעו עליו כלום וזו היתה גדולתו. חבל מאוד, ערד יחסר לנו מאוד
מחבקת את ההורים אשתו יעל והילדים תנוחמו משמיים

למעלה