פרידה לניסיון.

פרידה לניסיון.

ארבע שנים היינו יחד. ארבע שנים נפלאות. קיבלתי ממך המון- התרגשות, עניין, תמיכה, אהבה, התמסרות בלב ובנפש. חוויה רוחנית אמיתית. אהבתי אותך בכל ליבי, ואני עדיין אוהבת, הקדשתי לך את רוב זמני וכל המרץ שהיה בי. תיאטרון. החוויה שהענקת לי תישאר איתי לכל החיים. ובזה בדיוק מדובר- בחיים שלי. נפגעתי. חיפשתי הצלחה ומצאתי היסוס. ומעכשיו- הכל רק ילך וייעשה קשה יותר. אין יותר סטודיו לנוער, אין יותר מגמה בביה"ס, אין יותר חובבנות. אני רוצה להישאר איתך, באמת רוצה, אבל יש כל כך הרבה אחרות... כל כך הרבה אחרים, וגם הם רוצים, וגם הם מוכשרים, וגם הם אוהבים ומוכנים לתת הכל. אבל כל כך מעט מאיתנו יזכו בך, ולאף אחד מאיתנו אתה לא מוכן להעניק יציבות מוחלטת. מצד אחד, לחיות איתך- זו הרפתקה שלא נגמרת, ומצד שני- זה מאבק שלא נגמר. אני יודעת, בלב, שמגיע לי יותר. כמו ביטחון, למשל. לא לדאוג כל הזמן מאיפה יבוא התפקיד הבא, ומתי יהיה לי כסף לשכר דירה ביד. אין דבר שישווה למשחק על במה. אבל לפני שאני מתחייבת בפנייך, אני רוצה להתרחק קצת, לראות איך אני כשאני לבד. לראות אם יש תחום אחר בעולם שיעשה אותי מאושרת כמו שאתה עשית. זה לא אומר שלא נתראה יותר. זה לא אומר שוויתרתי על כל מה שהשגנו עד עכשיו. אני רק רוצה פסק זמן, לחשוב קצת מה מתאים לי. אם אמצא את האושר שלי במקום אחר- אני יודעת שלא תצטער. יש מספיק אחרים שיבואו במקומי, וגם הם ישמחו מאוד שנשרתי מהמרוץ. אם לא- אחזור אלייך בדעה נחושה, עם הרבה יותר מוטיבציה, מונעת בכוחו של חלום-חיים, שגם הכסף, והקשיים, והמציאות האכזרית ביותר לא יצליחו להביס. ומה שבטוח- עוד נתראה. אם לא מאחורי הקלעים ועל הבמה- אז למרגלותיה, על הכיסאות באולם. כל החיים עוד לפניי. אני בטוחה שאתה יכול להבין את זה. תן לי שהות להחליט ולהיות בטוחה, במאה אחוז, שאתה האחד והיחיד, ואז תקבל את כולי. גוף ונפש. תמיד זוכרת, תמיד מעריצה, תמיד אוהבת מכל הלב, נ' שחקנית ובמאית.

ה מוזה

New member
דרכים חדשות

העולם מלא בדרכים כל אחת טומנת בחובה קסם מיוחד תמיד טוב לבחון ולבדוק דרכים נוספות אולי בדרך החדשה נמצא את מה שאנו מחפשים ובמדינה בה לצערי תרבות מחזות אומנות וכל הקשור בכך זוהי דרך של מאבק תמידי , לא קל להתמיד בדרך שהיא מאבק גם אם זו דרך שבה נמצא את היכולת לתת ביטוי לכשרון שבנו אני בטוחה שבדרך החדשה יפגשו עימך מחזות נוספים מחזה של החיים ( העולם הוא במה וכולנו שחקנים ) אני רק מקווה ..שבזה הרגע לא הפסדנו שחקנית ובמאית כשרונית אז צאי לך לבדוק דרכים נוספות , מסע של הרפתקאה וחוויות .. במת התיאטרון תמיד תחכה לך בזרועות פתוחות

mary lou

New member
לאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!

לא! לא! לא! לא מקצוע הפכפך! ולא מדינה שלא תומכת! לא חוסר מושלמות! וגם לא "יש טובים ממני"! פשוט לא!!! אני בטוחה שאת יודעת הרבה יותר ממני אני בקטע של התאטרון רק שנה וחצי אבל דבר אחד אני יודעת ואני לא אתן לשום דבר לערער לי את האמונה בו!!! והדבר הזה הוא, ששום דבר, אבל ממש כ-ל-ו-ם לא יגרום לי לעשות פסק זמן מהחלום שלי!!! לא יגרום לי להפרד לניסיון! ולא יגרום לי אפילו לחשוב על פרידה לניסיון!!! אני בחיים, אבל בחיים, לא אוותר על הקסם של לעמוד על במה! גם לא אם יצעקו עלי שאני חסרת כישרון! ויש לי הוכחות שהשיטה הזאת עובדת השיטה שבה פשוט חולמים ואף פעם אף פעם!! לא מוותרים ולא לוקחים פסקי זמן ! אני אומרת לך את זה מפחד שנפסיד איזה כישרון שבאמת אסור להפסיד מצטערת אם קצת נלחצתי, או סתם טחנתי לך דברים שכבר אמרת לעצמך אלף פעם אבל אם בכל זאת החלטת שאת לוקחת לך פסק זמן אז שיהיה לך המון המון בהצלחה- בכל מה שתעשי

ליעל...

לחלום ולא לוותר, להתעקש ולשכנע את כולם, ובעיקר את עצמך, שאתה יכול, זו שיטה מצויינת בכל דבר בחיים. אבל איכשהו, קל יותר לצאת בהצהרות כאלה בגיל 14, שזה בערך הגיל בו אני התחלתי להתעסק עם תיאטרון... אל תכעסי אליי, אני ממש ממש ממש לא אומרת את זה בהתנשאות!! להיפך! אני מקנאת בך שיש לך עוד כמה שנים לתת מעצמך הכל לתיאטרון, ועדיין להשאיר את זה בקטגוריית התחביבים ולא מקצוע לחיים. אבל בגילי... את כבר מתחילה להרגיש את הלחץ של הסביבה ושל עצמך, לעשות משהו עם החיים שלך, ומתחילה לשאול:" מה אם אתעקש ואתעקש כמו שתמיד אמרתי שאעשה, לא אתפשר ואעסוק רק בתיאטרון... ואמצא את עצמי בגיל 30-35, חסרת פרוטה ובודדה?" זה מקצוע מסוכן. לאלה המוכנים להסתכן הוא גם נותן המון, ואני יודעת את זה טוב מאוד... אני לא יודעת כמה זה אומר לך, אבל אולי זה יגיד לך משהו בגילי או אחרי צבא... את קוראת או כותבת בפורום אמנויות הבמה? אם כן ואם לא, בואי לשם עוד כמה שבועות, אני מתרגמת מאמר מאנגלית בנוגע לבחירה במקצוע התיאטרון, ואני חושבת שהוא יהיה רלוונטי בשבילך ובשביל כולם. אם את קוראת שוטף באנגלית אני מוכנה גם לשלוח לך אותו- אם את מעוניינת תשלחי לי מסר... ובינתיים--- בהצלחה לך בכל מה שתעשי, ותהני מהתיאטרון! טאשה.

למעלה