פרידה המלכה!

חברתית1

New member
פרידה המלכה!

אין עלייך פרידה שיחקת אותה!!! איך נכנסת בדנה הצבועה הזו!!!סוף סוף הוצאת אותה מדעתה וגרמת לכולנו לראות מי באמת היא!!! דנה טוענת שפרידה מרעילה את הבית ובכל הזדמנות הולכת ומדברת בצד על אנשים גם לאלו שהיא מחשיבה את עצמה ל"חברה" שלהם!!! המרעילה היחידה כאן זו דנה!!! ואני שמחה שפרידה הטריפה אותה!! אין כמו להיות מי שאתה!!!

חברתית1

New member
שום רשע ושום נעליים

אנשים כמו דנה מתהגים כמוה כי הם לחלוטין חסרי ביטחון בעצמם ופוחדים להראות את פרצופם האמיתי מחשש שלא יאהבו אותם.... חתיכת מתוסבכת דנה הזו וגם ליאם!!! יאללה הבייתה!!

אז הם מתוסבכות אז מה??

זאת סיבה לשנוא אדם? לרדות בו ככה? את גרועה בדיוק כמו פרידה.

חברתית1

New member
לידיעתך

אני לא שונאת אותן בגלל שהן מתוסבכות אני שונאת אותן בכלל שהן חושבות שהן יותר טובות שם מכולן ומנסות לעשות כל הזמן הפרד ומשול ומתנשאות על כלום.... שתי אפסות!!

אילנה333

New member
ממש שומעים את הקול של פרידה בדבריך.

קול רועמ ואגואיסטי פרידה בוז בוז בוז אפס של אישה מה חטאנו שהיינו צריכים לדעת שקיימת מפלצת כזאת ?

הן לא מתנשאות מעל כולם

הן פשוט הן. זאת רק פרידה וכל השאר שמרגישות נחותות. אי אפשר להתנשא על מי שלא מרגיש נחות. התנשאות היא רק בעיני המתבונן. דנה היא דנה ושירן היא שירן ורינת היא רינת. איך אנחנו תופסים אותן? בדיוק כמו שהן תופסות את עצמן. מי שמרגישה נחותה כלפי חברתה, אנחנו תופסים את חברתה כמתנשאת. אותו הדבר גם להיפך. אני לא מוצאת שדנה מתנשאת כי אני לא מוצאת שמישהי אחרת היא נחותה. תחפשו קודם כל מה הפאק שלכם ואחר כך תבקרו אחרים על התנשאות.

madamx1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

rosedal

New member
ליאם ודנה הולכות במוצ"ש הקרוב!../images/Emo45.gif

לא לתת להם במה, במיוחד לדנה הג'יפה

לליאם יש דרישות מגבר...

שיאכל טרף ומאכלי ים כי היא אוכלת שלא יעיר לה איך היא מתלבשת וכולי בקיצור גברים יש מציאה בבית האח הגדול המושלמת.

זה מה שנקרא משאלת לב מנותקת מהמציאות

כנראה שיש ניתוק מוחלט בינך לבין מה שקורה בבית האח הגדול

sonia100

New member
דנה לא מושלמת וגם לא פרידה...חיבבתי את...

פרידה עד השבוע! מאוד קשה לי עם ההתבטאויות שלה! היא אמנם צודקת ברובן אך, בחלקן לא! הצורה בה היא עושה את זה כל כך לא ראויה בהרבה מיקרים ובנוסף היא תמיד חושבת שהיא צודקת ואין דבר כזה בעולם! במיקרים שהיא טועה היא לא מבקשת סליחה! ואפילו אם צודקת ופגעה קשות בבן אדם היא לא תתנצל וזה ממש לא יפה ולא מוסרי!!! אבל בגדול אני עדיין מחבבת אותה אך פחות מקודם!

A r e t h a

New member
במילון תחת הערך צבוע ותראי תמונה של פרידה

"הילדים שלי" ההיא בייץ' ההוא אנס, ההוא טיפש ההיא צריך לכרות לה את מיתרי הקול.........ועוד מכרה סמים למחייתה...שנים על גבי שנים.. ילדים שלי עאלק...אני ואני ואני ואני השיר נכתב על פרידה, עדיף שהפרה הזו תסתום את הפה שלה ותפנים את המשפט "הפוסל במומו פוסל" אני לא מסוגלת לראות את הבהמה הגסה והכעורה עם הקול של העורב הצרוד עוד דקה אחת על המסך, שתעוף כבר הבייתה לתותי שלה

Jason2

New member
היא לא תופיע במילון

בגלל שהיא אמרה למילון שהיא אוהבת אותו ואז לכלכה עליו והלכה לאנציקלופדיה.

למעלה