פרידה המלכה!

rosedal

New member
פרידה מלכת החיות!../images/Emo47.gif

אומנם היא בהמה שמסוגלת לאכול אנשים אבל יש בה המון תכונות טובות והלוואי ותישאר כמה שיותר.

חברתית1

New member
כנות!

שאני רואה את פרידה ואת התנהגותה אני גאה בה על מי שהיא והלוואי וכולם היו בעולם הזה כנים...... הכל היה נראה אחרת!!! פרידה תגיע לחמישיה הסופית!

כנים כמוה?

התפרעות חסרת שליטה תוך קללות ואיומים באלימות זה לא התיאור הכי מוצלח לכנות.

נקודה למחשבה

התיאור שלך מתאים גם לדנה. היא פתחה פה על פרידה כמו אחרונות מוכרות השוק... אבל הרי זה לא משנה, כל הפורום העלה אותה על כס המלכות ולכן היא לא יכולה לטעות...

אין מקום להשוואה

פרידה קראה לדנה - כדי שתעזור לה לקום מהמיטה ופתחה עליה את הפה המטונף שלה כרגיל. דנה המופתעת שלא ידעה מאיפה זה בא לה ענתה לה ולבסוף הוציאה הכל: פרידה היא בהמה גסה ודוחה.

לא ממש

פרידה קראה לה אחרי שליהיא סיפרה מה קרה במטבח. פרידה דווקא התחילה בשקט. אבל שוב, זה לא משנה מה אני אכתוב.

ראית את הסרטון?

שכבה עם ליהיא...אמרה לה "בואי נרא הלה מה זה...שתזדיין..." (צינזרו בערוץ 2) וכשדנה נכנסה לחדר פרידה התחילה לצרוח.

פרידה התחילה בשקט???

עד כמה האנשים כאן יכולים לעוות את האמת? מתי עשית בדיקת אוזניים לאחרונה? מה שנקרא: דעה קדומה מעוורת עיני צדיקים.

דנה מעוותת את המציאות לפי גחמותיה

אני לא יכולה להאמין למילה אחת שלה כשהיא היתה חברה של פרידה, היא ויגאל היו מבקשים ממה ללא סוף לגלגל להם סיגריות כל בוקר, אני לא אשכח במשימת החלוצים איך דנה ישבה לה על הווריד בשביל סיגריות. והסיפור עם יורם הכי מקומם בעיניי! את לא מתביישת לנפנף בסיפור יורם לטובתך, וכדי לנגח את פרידה? את היא שצעקה בבית שמה שיורם עושה לפרידה זו אלימות, שהוא מפחיד! שהוא פסיכי. את היא שבסבב ראיונות שערכת בסלון, שאלת אותו לגבי סיפור התנ"ך, ותקפת אותו יחד עם נופר עבור פרידה! לאף אחד אחר ששאלת בסבב הזה לא התנהגת ככה. אדם דוחה, וצבוע. זה לא סותר את העובדה שפרידה אלימה. אבל כנות ויושרה לגברת דנה הצבועה אין!

ההתחשבנות שלה עם פרידה על הטבק, זה נטו

נקמנות קטנה, ורעה. אילו היתה חברה שלה כמו קודם, היתה צועקת בבית שצריך להתחשב בה המכשפה הזו דנה משנה את הצדק השיקרי שלה בהתאם לאינטרסים שלה.

rosedal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דנה בן אדם רע ושתלטן כוחני היא תשחק על נקודות התורפה של החברים הכי טובים שלה מתי שהיא רק תוכל, בטח ובטח על אלה שהיא לא סובלת. אישה גועלית ורעה. בקיצור כמו שהיא אמרה - ג'יפה!

דנה מכשפה אמיתית. והכל בכסות אצילות

מעושה, ועוד כל מיני מניירות וגינונים אליטסטים דה לה שמאטע. הפה שפתחה, הראה בדיוק מי מסתתרת מאחורי הפרצוף המתוח והמזוייף

rosedal

New member
היא בחיים לא תהיה שמחה האישה הזאת.

הייתי מצפה מאישה בת 40 להתנהג בצורה יותר מכובדת ולהוות דוגמא לצופי התוכנית, אבל ההתנהגות שלה עושה שם רע לאנושות. מחפשת את הרע ואת החיכוך בכל סיטואציה. כל כך בטוחה בעצמה והבעיה שהיא מסתמכת רק על זיופים. אם היא הייתה נצמדת לאמת היא הייתה יכולה לשמוח באמת. מסכנה, צריך לעזור לה.

sonia100

New member
גם פרידה מעוותת לעיתים מציאות!אבל עדיין

תיראו את הדברים הטובים בפרידה ודנה! למרות שלפרידה,לפי דעתי,יש קצת יותר! בכל מקרה,פרידה די אלימה למרות שצודקת הרבה אבל היא צריכה קצת להרפות כי הרי כל אחד טועה לפעמים! שחררי קצת והניחי לאנשים בלי לבקר כל הזמן וכך נוכל לראות פרידה קצת אחר...

לפעמים? פרידה מעוותת תכופות. זה לא הופך את

דנה הצבועה, שאין בה זיק של הגינות למה שהיא לא. הלוואי והיא תעוף יחד עם פרידה בשבת

למעלה