פרידה המלכה!

sonia100

New member
דאגרוטיפ!עדיף להעיף את ליהיא קודם!היא גועלית

ונמאס ממנה! היא מוציאה את הרוע מדנה ופרידה ראית איך ליהיא ענתה לדנה ואחר כך הלהיטה את פרידה והסיתה אותה כלפי דנה! ליהיא שקרנית-לארוס שלה לא ישרה-גנבה סיגריות מלכלכת ורוקמת מזימות!!

את משכנעת את המשוכנעת :) ליהי היא כמוסת רעל

ודורכת על גוויות מקצועית, היתה צריכה לעוף קודם כבר

sonia100

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo228.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק בגלל מה שמרתן, שלושתן צריכות להשאר בבית.

זה מה שיוצר ויכוחים ועניין. אחרת מה יש כבר לראות בבית?

Siti102e

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצדיקה בסדום! איך את "מעזה" לחשוב

בשונה מהעדר, ולא לוקחת חלק בהשמצה הגורפת של פרידה + קללות ומילות גנאי? או מינימום מצטרפת לשירי ההלל ששרים כאן לדנה? באמת, דאגרוטיפ,להיכנס לשורה מיד!
(זה היה בציניות כמובן) סוף, סוף, מישהו שפוי שרואה אנשים במורכבותם הרבה ולא כמו פלקאטים!

תומס277

New member
יש לי בעיה קשה עם פרידה

מצד אחד אני מאוד מחבב אותה, אוהב את השיחות שלה ולפעמים הדעות שלה מאוד מעניינות ובכלל אישה מאוד מעניינת ומסקרנת ומצד שני לפעמים ההתנהגות שלה מעצבנת אותי אבל אין ספק שהיא מוסיפה המון לתוכנית

תומס, היא דמות מאוד מאתגרת.

ולו בגלל שהיא מעוררת את התחושות הסותרות לחלוטין הללו. תארת במדוייק את מה שאני חשה. אבל, על האלימות שלה קשה לי לעבור לסדר היום, אני מודה. כי אחרת, למה ליגאל הגיע להיות מודח? למרות שלא אהבתי אותו, הוא נהג באלימות מילולית כמוה.

תומס277

New member
שניהם אלימים

ההבדל הוא שיגאל לא בן אדם מעניין, הוא לא עניין אותי בשום שלב והשיחות שלו היו משעממות ופרידה אישה מעניינת, אישה חזקה, יש לה המון סיפורים, דעות ברורות ומסרים מסויימים

למעלה