פרטים אישיים בסיסיים

פרטים אישיים בסיסיים

אם האתר הזה מוגדר כאתר הכרויות מדוע חלק לא קטן מהאנשים שרשומים בו אינם רושמים אפילו פרטים בסיסיים כמו: גיל, מצב משפחתי ואזור מגורים. האם אלה אנשים שנהנים לשוחח ולא יותר ?

צלליתה

New member
זהו פורום

שמאפשר שיחה בין אנשים, וממש לא אתר הכרויות. אני נרשמתי לתפוז לפני כמה שנים, ואת צודקת הגיע הזמן לרענן, לעדכן ולתקן את הכרטיס.

אכן כן ושמו "הכרויות לגילאי 50 +

נכון שמאוד מענין וכיף לשוחח אבל האם המטרה בגדול אינה המוצהרת. לגבי זה ממש לא קריטי כי אני נהנית מהשיחות אבל סתם תמהתי ואם פגעתי במישהו אני מתנצלת

magy

New member
את צודקת ציפורת......

זה המינימום.......קצת פרטים......לא הזיקו לאף אחד.... בטח שלא בפורום היכרויות.

שקדיה100

New member
מה הקשר?

חמישים פלוס מעיד רק על הרף התחתון, לא העליון. לא נותן מושג באשר לגיל. ומקום מגורים גם הוא שיקול, ומשהו על עצמך. לדעתי ציפורת צודקת. מצד שני, אנשים כותבים בדיוק את מה שהם רוצים לכתוב. ואם לא כתבו את הפרטים הללו, סימן שאינם רוצים לכתוב אותם. יתכן שרוצים להשאיר את היוזמה בידיהם בלבד, יתכן שאכן נהנים רק לשוחח. וציפורת, כמו כל אחד אחר, צריכה לעשות את החושבים שלה ואת הבחירות שלה לאור נתונים קיימים. לצערנו הרב, אי אפשר להגיד לאנשים מבוגרים מה לעשות...
, ובהחלט הגיע הזמן ללמד את אמא שלי את האמת הגדולה הזאת. שבוע טוב, פורום.

פרטים אישיים בסיסיים

כמו גיל ומצב משפחתי נותנות מושג כלשהו עם מי משוחחים . בפורום הכרויות לגילאי 50+.אני נהנית מהשיחות,לקרוא דיעות של אחרים,להשתתף ולהביע את דעתי בנושאים שעולים כאן עי' החברים בנושא הכרויות.אולי ללמוד מנסיונם של אחרים. כמי שחוותה חיים זוגיים ארוכים וטובים עם העליות והמורדות .פתאום נאלצת לעשות שינויים כאלה גדולים.לצאת ולהכיר מחדש. בקיצור ...לא דבר קל ופשוט.

גבי 26

New member
עוד נקודה חשובה לדעתי

אזור גיל הפורום מקשר ביננו גם בענין של טיפול בילדים וטיפול בהורים ...
זה נקרא גיל העמידה, אנחנו עומדים וכולם נשענים עלינו

שקדיה100

New member
האמנם?

האמת? לא בטוחה. מצס שני, לא בטוחה שלא. אנחנו אמנם כולנו מסתובבים סביב הנושאים הללו, אבל נושאו של הפורום הזה הוא היכרויות. רוצה לספר לך שהייתי במספר אתרים/פורומים לבני 50 פלוס, שיש שם דיונים בנושאים שונים, שיש שם זוגות, ונשואים, וגם פנויים ופנויות, והנושאים המשותפים הם העיקר, ולטעמי זה לא ענה על צרכי, ולכן אני פה. הפורומים ההם לא נתנו לי מענה לנושא ההיכרות. עכשיו, אם הייתי רוצה היכרויות בלבד, נטו, הייתי נשארת באתרי ההיכרויות. פה, בפורום הזה, הערך המוסף שאני רואה בו, אלה הדיאלוגים, הדיונים, אפילו הויכוחים, גם עם נשים ובעיקר עם גברים, על הנושא הזה: היכרויות, גברים, נשים ומה שביניהם. פחות על נושאים אחרים.זה מה שאני מקווה למצוא פה, חוץ מההיכרות עצמה, שכבודה במקומה מונח. וזה, צריך לזכור, גם כן צריך להיות מקום ייחודי, כי באתרים הגילאים האלה הם לא הרוב.

גבי 26

New member
כל אחד/ת מגיע/ה

מהמקום שלו/ה, תלוי באנשים הפעילים... היכרות בין נשים וגברים היא לא סטרילית היא מכילה המון אלמנטים שמרכיבים אותנו, אצלי בכל אופן, היא מכילה גם משפחה.

נראה לי שהיתה פה אי הבנה בנוגע

למה שציינתי לגבי פרטים בסיסיים. נכון שזה אינו משרד שדוכים ונכון שחשוב ונותן הרבה לשוחח אבל באיזשהו מקום הפורו (כך הבינותי)מיועד לפנויים בילאי 50 + . עצם העובדה שאדם מסתיר את גילו ומצבו המשפחתי אומר דרשני. יחד עם זאת בעיותיהם של נשואים שונות עם כל הכבוד מבעיותיהם של פנויים. נכון שאפשר לכתוב הכל ולא תמיד לומר את האמת אבל כנות ופתיחות הם נר לרגלי ומהמקום הזה כתבתי מה שכתבתי, ואם הרגזתי מישהו או נגעתי בנקודה עדינה אני מתנצלת שיהיה לנו שבוע נפלא

צלליתה

New member
מכיון שאני היחידה שאמרה משהו שיכול

להשתמע כנוגד את דעתך אני מתארת לעצמי שההתנצלות מכוונת אלי. חייבת לומר לך שאין לי מושג למה את חושבת שהרגזת או דרכת על יבלת. בסך הכל הסברתי שאצלי הכרטיס נפתח לפני כמה שנים, בנסיבות אחרות לגמרי, ואמרתי שאכן הגיע הזמן להתרענן. אני מתארת לעצמי שיש עוד אנשים כאן שכמוני הגיעו מפורומים אחרים בתפוז. לא תמיד בפורומים האלה נוח לחשוף פריטים אישיים. אז נכון שאפשר לפתוח כרטיס מיוחד לצורך הפורום הזה אלא שאני אישית מעדיפה שלא, מה עוד שיש פה אנשים שאני "מכירה" מפורומים אחרים, ולא נראה לי מאוד מתאים להופיע פתאום בשם אחר. בכל מקרה גילי טרם עודכן בכרטיס, אבל אני אכן בת 50+ גרושה, גרה בחיפה.

ben3211

Member
../images/Emo45.gif אני למשל הייתי בפורום צילום

עד שנשבר לי ה
והגעתי לכאן.

magy

New member
אפשר להבין שכעת ......

הוא.......... כבר לא שבור?
פורום צילום אמנותי........יופי של צילומים יש שם.....

ben3211

Member
../images/Emo57.gifטפו טפו סמאללה עליו. ../images/Emo57.gif

כן. פורום צילום אמנותי תמונות משו משו. הכי נהניתי שם מהתמונות של הבחורות העירומות. אבל לא היו הרבה לצערי.

magy

New member
ראיתי הרבה נוף שם

בשביל בחורות ערומות.....אני לא צריכה פורום....... יש מראה..... טעמינו שונים .....מסתבר.....

למעלה