פרטיות מתה: השלמנו עם זה או שעדיין יש על מה להילחם?
רובנו השלמנו עם זה כנראה. יש כאלה שמשוכנעים שבכוחם להימנע מפגיעה בפרטיותם על-ידי מאבק כזה או אחר או התחמקות כזאת או אחרת. בדרך כלל הם שוגים ומי שנורא ירצה לאתר מידע פרטי עליהם, יוכל לעשות זאת ללא קושי מיוחד. בוודאי אנשי מקצוע בתחום או כאלה שמבקשים להרע.פרטיות מתה: השלמנו עם זה או שעדיין יש על מה להילחם?
מה דעתך על קבלות ירוקות? ( החשבון נשלח לפלא פון)יש על מה להילחם וזה גם חשוב.
על מה לוותר כדי לשמור על פרטיות?יש על מה להילחם וזה גם חשוב.
אני דורש קבלות מודפסות. נייר אפשר למחזר. לא מעוניין לתת את כתובת האימייל שלי לעסקים.מה דעתך על קבלות ירוקות? ( החשבון נשלח לפלא פון)
על מה לוותר כדי לשמור על פרטיות?
פרטיות מתה: השלמנו עם זה או שעדיין יש על מה להילחם?
משלמים על הנוחות בוויתר על הפרטיות.הפרטיות למעשה מתה מוות קליני לפני שנים...
אני לא זוכרת את השנה שבא ירד לנו האסימון שהשימוש בכרטיסי האשראי חופשפות אותנו לעייני כל.
למשל אם את עורכת קניות הביתה באותו מרכול...., למעשה אחרי שנה גג שנתיים המרכול יכול לשלוח לך הביתה את רשימת הקניות בלי שתזמיני... הרי המרכול יודע מה הצרכים של הלקוחות לפי עונות השנה... ומרגע שניתן לחבר בין מחשבים... רמי לוי יתחבר לקופ"ח לאומית, ולפיצה השכונתית... ואז הבדיחה היתה שהפיצה יודעת את הרגלי ההזמנות שלך..., וביום אחד הפיצה מקבלת error..., הסיבה עודף כולסטרול בדם... היום כשקצין משטרה בכיר מחפש האשמות נגד... נניח ראש ממשלה...
אכן מי שרוצה לנוח משלם הרבה, רואה בסביבתי נשים מפעילות מייבש ביום שמשי, או קונות ירקות ופירות חתוכים, ובסוף מתלוננים שאינם גומרים את החודשאמא שלי ז"ל היתה אשה הכי פשוטה, היו לה שאיפות במימדי הפשטות שלה..., אז היא כמו מרבית בני הדור ההוא עשו המון עם הידיים. הן בישלו מא-ת ולכן רכשו רק חומרי גלם..., כשהיה קצת כסף 'פינקו' בפרי... לא היה לא פינקו...
אמו של בעלי ז"ל היתה בעלת אמצעים, אבל גם היא בשלה לבני ביתה. נכון שהיא לא פינקה בפרי... אלה בסלי פירות אבל עדיין...
כיום, גם בשלניות רוצות לעיתים 'לנח מהמטבח'...
נח אבל יקר... - משלמים...
מאחר ובסופו של עניין הרב המכריע מבני עמנו עשירים... נחים הרבה - משלמים הרבה... ב"ה...
סיפור יפה, אולם איך הוא קשור לנושא השרשור?אמא שלי ז"ל היתה אשה הכי פשוטה, היו לה שאיפות במימדי הפשטות שלה..., אז היא כמו מרבית בני הדור ההוא עשו המון עם הידיים. הן בישלו מא-ת ולכן רכשו רק חומרי גלם..., כשהיה קצת כסף 'פינקו' בפרי... לא היה לא פינקו...
אמו של בעלי ז"ל היתה בעלת אמצעים, אבל גם היא בשלה לבני ביתה. נכון שהיא לא פינקה בפרי... אלה בסלי פירות אבל עדיין...
כיום, גם בשלניות רוצות לעיתים 'לנח מהמטבח'...
נח אבל יקר... - משלמים...
מאחר ובסופו של עניין הרב המכריע מבני עמנו עשירים... נחים הרבה - משלמים הרבה... ב"ה...
כל הטעם זה בלספר סיפור יפה... שבקצה נגיעה בעניין. וכאן?סיפור יפה, אולם איך הוא קשור לנושא השרשור?
קצת קשור לתגובתך הקודמת ותו לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.