פרח

פרח

שם בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי, פרח, נומי נומי, ילדה קטנה את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות את חיוכך, תינוקת קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה מי שלחץ על הדק דם בליבו מכתים במלחמות הצדק גם ילדים מתים את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות וחלומך ברוח חרוז במנגינה נומי, פרח, נומי נומי, ילדה קטנה הכרתי את הילדה התמה הזאת ועם מותה נלקח לי משהו יקר מהילדות. עכשיו רועדת תוך כדי כתיבה. היא היתה חלק מהיופי הכה מוכר במקום האהוב. רציתי לחזור לשם,להפגש איתה שוב אבל עכשיו אני אבקר רק את הקבר. יהי זכרה ברוך.

ה מוזה

New member
במלחמות הצדק גם ילדים מתים

במקום השלו והרגוע ..דיונות חול כשהשקט עוטף את הים והחולות הדם נספג ..אך לא נשכח שם בדיונה נקברה נשמתה של ילדה רכה והשיר הזה שנכתב מתוך כאב עמוק תמיד מצמרר וגורם ללב לרעוד "היא היתה חלק מהיופי הכה מוכר במקום האהוב" היופי שהיה בה שמור איתך לעד את זה שום מלחמות צדק לא יקחו לעולם פרחים נקטפים מגינת החיים מותירים כאן ..צוואה לשמור על הפרחים מכל משמר כואבת איתך אריאל על אובדן של פרח רך יהי זכרה ברוך

mirchell

New member
גם אני מכירה פרח כזה

שנקטפה בשיא פריחתה, כשבעודם מתארכים להם שורשיה ומתפתלים לכל עבר- נגדעה.

ה מוזה

New member
mirchell ברוכה הבאה ...

כאב לקרוא אותך אני רק מקווה שפרחים שכאלו לא יגדעו יותר מול המילים של שתיכן על אובדן כה כואב אין לי הרבה מילים משלי "ואם פתאום יזרח מאופל על ראשנו אור כוכב כל שנבקש לו יהי. אז תן שלווה ותן גם כוח לכל אלה שנאהב כל שנבקש לו יהי. לו יהי, לו יהי..."(נעמי שמר)

mirchell

New member
תודה, נחמד להצטרף...

יש באמתחתלי כמה וכמה מכתבים שלא נשלחו , בבוא היום שיהיה בי הכח , אפרוש אותם ע"ג המסך...

liat1953

New member
תודה אריאל

שיר מדהים, אמנם מכירה אותו אך רק כעת ירדתי לעומקו והתעמקתי במשמעותו... כמה נוגע הוא ללב. גם לי יש פרח שניקטף לעד אבכה עליו

למעלה