פרח באביב

אצלנו בפורום, נראה לך

שיש מקום לכנות מישהו דביל? הייית מרשה בפורום שלך התבטאויות כאלה?

בפורום שלי ? חס וחלילה

אצלי בפורום שמישהו כינה אותך "בריון" (3 פעמים במאמר אחר).... צינזרתי אותו מייד!!! וכאן שכונת "בריון".... שותפתך לניהול החרישה.

הכל דבש5

New member
דב, מה דעתך להתחיל....

בעצמך לצנזר קצת מ"פניני" לשונך לפני שאתה עובר לחנך/לצנזר אחרים ?? {או לפחות תלמד להתנצל}

הכל דבש5

New member
דב, מתחילת השירשור הזה, דיברתי

אך ורק על תשלום תמלוגים ליוצרי השירים (כותבי המילים והלחנים). תיקרא שוב את מה שכתבתי ! קודם תשלם להם את מה שמגיע להם על פי חוק "זכויות יוצרים" על סירטוני הוידאו ולא רק על פרסום מילות השירים לפני שאתה עובר לדון בתשלום תמלוגים למחברי הריקודים (שבעתיד אני מקווה בשבילם שיהיה גוף שידאג גם להם).

../images/Emo204.gif דבש.. האם את מודעת גם ...

לסכנה העלולה להווצר כתוצאה ממדיניות תגמולים קשוחה מדי? לדוגמא... הריקודים מבוססים על המנגינה... ניתן לנטרל את מחברי המילים מתמלוגיהם בכך שתושמע המנגינה בלבד {עשוי להוביל להוזלה ניכרת בהוצאות המרקידים....
} ומי יצא מופסד???? הלוא מחברי המילים מעוניינים שמילותיהם תופצנה בציבור... דוגמא נוספת... מחברי ריקודים יכולים להגיע להסכמות עם יוצרים מסויימים ולנטרל בכך יוצרים אחרים, שיסרבו להסכמות כאלו, וכך יצירותיהם לא תקבלנה את התפוצה בקרב הרוקדים... {ואנו, הרוקדים, עלולים, כתוצאה מכך, "להתקע" עם יוצרים מסויימים בלבד...
} כמו שאמרתי לא פעם אחת - יותר משהעגל רוצה לינוק... הפרה רוצה להניק - וקשיחות מוגזמת במדיניות אכיפת החוק {כי כל חוק נתון לפרשנות - זה מה שעושים בתי המשפט, למעשה...} עלולה להוות גול עצמי דווקא ליוצרי השירים.... ותחשבי על זה....

UHUstick

New member
לא, לא, לא

אין לי כח להיכנס לכל הדיון הבזוי שמתקיים פה, אבל יש לי דבר אחד להגיד לך - דין פרוטה אינה כדין מאה! כשאת שואלת ממישהו שקל, בדרך כלל, במיוחד אם הוא קרוב אליך, לא תחזירי. פעם את נותנת לו, פעם הוא לך. ככה זה. אבל אם שאלת ממנו 100 שקלים. כאן זה כבר נהיה לא נעים... נחמד להשתמש במשפטים, רצוי שהם יתאמו למציאות. שנה טובה שושנה!

כן כן כן , אני מחזירה גם שקל וגם

100 ובהחלט דין פרוטה כדין מאה וחוץ מזה יש כאלה שגם שפרוטה בשבילם זה הרבה, לא משנה כמה משנה למה שנה טובה גם לך סטייקי

הכל דבש5

New member
בוודאי שלא ! שושנה -

סטיקי כבר נתן לך דוגמא אחת. ואם ניצמד לענייננו - חסכון של 6 שקלים בחודש אינו כדין חסכון של 2,500 שקלים בחודש. ואני מקווה שהפעם תסכימי שהאמירה לא ממש התאימה כאן. שתהיה לך שנה טובה

למעלה