פרחים וחיוכים

magy

New member
קראת את תשובתי במקום אחר?

כך בדיוק כתבתי. לא טורחים לחפש אחר יופי פנימי כשהחיצוני איננו.... חבל......אבל עובדה....... ואני לא יפה.....אני סתם מעניינת........ פחחחחחחחחחחחחחחחח עוד אדרש להוכיח את זה........

ALON AA1

New member
לא קראתי

אז אנחנו טלפתיים? טוב אז איפה ומתי נקיים את שלב ההוכחות?

magy

New member
קודם תחליט

היא או אני או שתינו ביחד? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנחנו מגיעות לכל מקום ביחד. עיסקת חבילה.......

ALON AA1

New member
טובות השתיים מן האחת?

חושב שאני יכול לעמוד בזה!!! ואתן?

ALON AA1

New member
רעיון זהה!

רק שאת כתבת את זה בצורה יותר חדה, ניסיתי להיות דיפלומטי למרות שלא תמיד זה רצוי...

ענבר.

New member
מטרוסקסואל, זה מה הולך היום.

מרחב התמרון של הגבר זהה למרחב האישה. החל בשימוש בלייזר להסרת הסערות... עבור דרך בישום, ביגוד, טיפולים קוסמטיים, וגמור בנתוחים כירוגיים לשיפור החזות. עכשיו, מצא את ההבדלים.

ALON AA1

New member
ומי אמר שיש?

יצור מעניין המטרו זה....האם פריז בוערת? אבל ברגע של רצינות, עדיין יש הבדלים אבל בכל מקרה אני מעדיף אישה מטופחת ואפילו מאוד מאוד!! ועל השאר נדבר בדרך לקליניקה?

magy

New member
אישית, הייתי משאירה

את כל המטרואים...... במקום המתאים להם.. במנהרה בפאריז........ גבר נשי........ ? גבר בלי שיער על החזה? למה מי מת??????? לי אין שיער על החזה.... אבל לגבר? כמה יותר.... ככה טוב...... מילא תחת חלק......אבל חזה????????

magy

New member
צ'מע....אנחנו באמת כותבים יחד

את אותם דברים באותה דקה........ מצחיק

גאיה ק

New member
סליחה אם אני נדחפת,אבל

כדאי לשנות את זוית הראיה... היום גם הגברים יכולים לעשות הרבה דברים למען... חוצמזה שהם לא כל כך זקוקים לזה לדוגמא(וזה קשור לדיון שניסית להעלות פה,מגי)תראו כמה נשים יש פה על כל גבר(דוגמית בעצם)... ו-נראה לי שכדאי לכם לשבת במקרה שאתם לא. האקס שלי לדוגמא שוב,נשוי בפעם הרביעית ועוד היד או...נטויה... (כך נראה).

ALON AA1

New member
דברים שרואים מכאן לא רואים משם

נכון גאיה אבל אל תשכחי שכולנו תוצרים של תרבות וחברה....יש סטיגמות וקשה מאוד לשנות כיוון, אני פתוח להצעות!!!

גאיה ק

New member
סליחה אם אני נדחפת-אבל

נראה לי שכדאי לשנות את זוית הראיה. גם לגברים יש הרבה אופציות היום,למרות שלא נראה לי שהם זקוקים לזה כל כך. (זה גם קשור לדיון שרצית להעלות פה,מגי). דוגמית:תראו כמה נשים אנחנו פה על כמה גברים?... ו-נראה לי שכדאי לכם לשבת,אם אתם לא. האקס שלי לדוגמא שוב,נשוי בפעם הרביעית(אתם/ן מכירים/ות הרבה נשים שהתחתנו 4 פעמים,בעצם גם גברים שעשו זאת כמה פעמים?)ותמיד יש תחושה שעוד היד...נטויה...

magy

New member
או...כשמסבירים לי, אני מבינה../images/Emo3.gif

ענין הגיל לא קריטי לדעתי, הרי אדם יכול לבחור כראות עיניו את גיל האנשים שהוא אוהב להיות בחברתם. (גם אין בתפוז פורום לגילאי 40+. עניין הסטטוס הוא היותר חשוב פה. איך פוגשים אנשים נשואים.... כולנו יודעים. רציתי לשם שינוי, פורום של אנשים שאינם נשואים.

למעלה