פרחים בקנה?!

או קי אני חוזר בי מן ה"שיקרת",

ןמתייחס לדברייך כלשונם. הראי נא היכן בגוף הטקסט מצאת בגלוי, ברמז או בסוד: 1. שה"ק"שמונאים הם כפריים מטומטמים" 2. ש"טנק אחד יכול לגרום לילדות ק"שניקיות להתלהב...עד כדי ציור בלתי נשלט של דגלי ישראל על הפגזים" שלי את יכולה לעזור, אם נותרה בך עוד אנרגייה לצלוח את חציה השני של הכתבה.

ומעל לכל השקלא טריא שבשוליים,

עומדת השאלה: איך יכולת לקחת כתבה שמנסה להסביר באופן אוהד ואנושי את מעשה הסכלות שצולם בידי תאבי-הדק מן הסוג הכי סטנדרטי, לשורה של משפטים שליליים, פוסלניים ופסקניים המחייחסים לשולי השוליים של הכתבה?

shellyland

New member
פשוט מאוד:

הכתבה כתובה בצורה מגמתית ומגזימנית. היא מזמינה קריאה ביקורתית שכזאת. טוב, רק החצי הראשון שלה.

shellyland

New member
נתחיל מזה

שהמרחק מהבית של הילדות האלה לגבול איננו כמו המרחק בין חצר בית אחד בפרברי ניו-יורק לבין חצר הבית השכן.

רגע את בענין של להצביע על אי דיוקים

והגזמות בכתבה? חבל על זמנך. מקובל עלי מראש. אני שואל שוב: למה לתמצת, באופן בוטה ובמגמה לא מובנת לי, כתבה שמנסה להסביר באופן אוהד ואנושי את מעשה הסכלות שצולם בידי תאבי-הדק מן הסוג הכי סטנדרטי, לשורה של משפטים שליליים, פוסלניים ופסקניים המחייחסים לשולי השוליים של הכתבה?

shellyland

New member
אמרתי כבר:

כתבה שאינה מדייקת ומסוגננת בהגזמה מזמינה התייחסות לא רצינית.

אלי ו.

New member
זו לא כתבה אלא בלוג "על הפנים"

אותו כותבת עולה חדשה בשם ליסה גולדמן. את יכולה להעיר לה על אי הדיוקים בתגובות.

אמרתי כבר

כי אני אנושית, והטון המתנשא ואי-הדיוקים עצבנו אותי, אז פרסמתי הודעה בפורום. זה לא אומר שאני לא מעריכה את כוונת הכותבת להכניס לפרופורציות, כדבריה, את נסיבות צילום התמונה.

shellyland

New member
יש לנו לפני זה

דברים הרבה יותר קשים לסלוח לך עליהם או לא. העיקר שאתה לא מקשקש.

shellyland

New member
עוד הגזמות:

There was not a single person on the streets The residents who had friends, family or money for alternate housing out of missile range had left, leaving behind the few who had neither the funds nor connections that would allow them to escape the missiles crashing and booming on their town day and night. people were dying outside the kids were scared out of their minds and they had been told over and over that some man named Nasrallah was responsible for their having to cower underground for days on end.​
וזה רק מהפסקאת הראשונות...

התייחסת להגזמות ולאי הדיוקים, לא

לשאלה. אם טענתך היא שההגזמות ואי הדיוקים הם המהות בכתבה, אז גם את מתעקשת, לא ברור לי למה, להדגיש את התפל ולהתעלם מן העיקר.

shellyland

New member
הדגשתי לפחות פעמיים את העיקר

כפי שהבנתי אותו (ההורים כתבו ושלחו את הילדות לצייר). לא התייחסתי עדיין לעיקר השני, שמנסה להעמיד דברים בפרופורציה, כי דימיינתי מישהו מנסה להסביר מין עיקר שכזה על תמונה של ילדים פלשתינאים שמציירים וכותבים על פצצות נגד ישראל - ואיכשהו לא חשבתי שהדברים ייקַראו באותה מידה של אהדה. הבלוג או הכתבה או מה שזה לא יהיה לא חידש לי דבר (הצלחתי להגיע לסוף). זה עדיין מכוער בעיניי. אני עדיין חושבת שהתקשורת העולמית עשתה מזה יותר ממה שזה. הלאה.

למעלה