פרזנטציה

niki love

New member
פרזנטציה

איך אתה ב- PowerPoin ? אין סיכוי שאני עושה את זה, אתה לא נורמלי . . . כן אני יודע, גם את קצת ... אתה חושב על זה, אני סתם חסרת חוט שדרה נסחפת ונגררת אחרי הרעיונות שלך ובסוף נכנעת. כן ... וכמה שאת אוהבת את זה ! " כנראה " עיקמתי את הפרצוף ... חסר לך שהמצגת לא תהיה מדהימה... היא תהיה מדהימה, היא תמכור את עצמה, לא תצטרכי לעשות כלום, תזרמי עם המצגת והם יתעלפו. רק שלושה תנאים . מזל שהוא עזר לי, סטודנט מיובש עומד על הבמה מצביע עם מקל על השקפים ( שקפים ?! ), האולם מלא – כל המחלקה נדחסו פנימה, ואפילו נראה שבאו גם כמה מהשנה הבאה, וכולם זזים באי נוחות משועממים. כבר היו שתי פרזנטציות קצת יותר טובות, אבל בסדר כאלו, לא להתעלף. אני אחרונה, והוא צדק המצגת מדהימה. רק ש... אני לא מסוגלת להתרכז בכלום, לא מאמינה שהסכמתי. הלב שלי דוהר איך מתערבבים לי הדברים, פחד וריגוש, לעמוד מול כולם לביקורת, להראות לכולם למה אני מסוגלת, לשלוט בקול, בחומר, לעניין אותם, המתרגל, המרצה, אולם מלא ... והתנאי הראשון – אני בחצאית מיני וחולצה צמודה. כל ארבעת המציגים ישבו בקצה הבמה בניצב לקהל, אני אחרונה. הדפוק עם השקפים מזיין את השכל, אז התחלתי להסתכל מסביב על האנשים, ואז ראיתי את זה מתחיל. שלושת רבעי מהאנשים לא מסתכלים עליו בכלל – אני לא מאשימה אותם. אבל רבע בערך מסתכלים עלי, פתאום חם - מאד חם. אני יושבת רגל על רגל, והחצאית כמובן קצת עלתה, ניסיתי למשוך את החצאית קצת למטה (בלי המון הצלחה) הלב שלי דוהר, אני אדומה, לא מורידה את המבט מהמיובש ' להתרכז, להתרכז ', אבל החום עולה, והפטמות מזדקרות – כמובן. אתה לא מבין, זה רציני, הציון שלי תלוי בזה, וחוץ מזה אני לא יכולה לעמוד ככה מול כולם ולדבר על החומר... אתה יודע יפה מאד שיראו את הבליטות של הפטמות שלי... ניקי את פצצה, ואת יודעת את זה, ואף אחד במחלקה שלך לא "יגלה מחדש" כמה את כוסית, או שהפטמות שלך בולטות, אז תפסיקי להתחסד לי . אתה לא מבין, זה על במה, מול כולם, אני אעמוד שם במיני קצרצר חולצה צמודה ופטמות זקורות בזמן שיותר ממאה איש ינעצו בי עיניים !! ואז ראיתי את החיוך הממזרי מרוח לו על הפרצוף, מדמיין את זה לעצמו ... אתה לא נורמלי, אמרתי. כן, את אוהבת את זה. ואז התחלתי לדמיין את זה אני ... Niki

bugbuster

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif ../images/Emo25.gif

יופי לראות (לשמוע,) אותך. אפרופו, לא הגיעה זמנה של תמונה? עם פיטמות זקופותתתתתתתתתתתתתת

niki love

New member
פרזנטציה 2

הוא סיים, קצת מחיאות כפיים, המרצה אומר משהו נחמד, תורי. אני קמה ממקומי, מיישרת את חצאית הג'ינס הקצרה, הדפים, וה- CD מוכנים ביד, מתחילים. אני מתחילה ללכת למקום שלי, ואני מרגישה – התנאי השני. "אף אחד לא ידע, אף אחד לא יכול לראות, רק את מרגישה, ניקי זו מתנה " אני הולכת לקידמת הבמה, ואני מרגישה. אני מרגישה את הרוח הקרירה נושבת על הכוס שלי , "בלי תחתונים" הוא אמר. ואני מול כולם חשופה. בכל צעד אני מודעת, מרגישה את האוויר בין הרגליים, על שפתי הכוס התפוחות שלי, הרטיבות שלי פוגשת במזגן, באוויר, בחשיפה. כולם מסתכלים עלי הולכת לשם, כולם רואים אותי, ואני יודעת שאני ערומה. כולם רואים אותי ככה. מעל מאה איש מסתכלים עלי, לא יודעים, אבל אני הולכת מולם ערומה. תחושה עוצמתית ממלאת אותי, אני מראה להם אותי, אני נחשפת, הם איתי ואני איתם ! כולי מתמלאת זרמים של ריגוש, של עונג, של עוצמה, זרמים שתמיד מבשרים אחר כך את האורגזמה הכי חזקה. אני שמה את הדיסק במחשב, מפעילה את המצגת, ולשניה אני לא נושמת – השקופית הראשונה. ואני מפחדת ממנה נורא. אין שום סימן בשקופית, רק ההתחלה. אני מתחילה, מרגישה זורמת, עוצמה, כל הריגוש מופנה להצלחה, אני הולכת לעשות את זה נפלא. מרגישה איך אני שובה אותם, מציגה את זה בקלילות, הכל פשוט, מובן. שקופית שניה, אין שום סימן. אני נרגעת ממשיכה, מצליחה להצחיק אותם, לעורר אותם, לעניין אותם, לקנות אותם, סופגת את החיוכים שלהם, את העיניים שמסתכלות בי, את המבט, וכל האנרגיה הזו זורמת בי, חודרת אלי מהעיניים, מהאזניים, מהלשון, דרך העור. זורמת דרך ראשי לשדי, לפטמות , לבטן התחתונה, לכוס החשוף שלי הבוער הרטוב. עוד שקופית ועוד אחת , אני נסחפת . הולכת תוך כדי הדיבור ממקום למקום, פונה אליהם, מחפשת את כל העיניים, מביטה לתוכן, מחפשת את התשוקה, את הערגה. הולכת בעיקר כדי להרגיש את הכוח הזה נשאב לתוכי, כשהכוס שלי עם כל צעד נע. כולי להבה , עוד שקופית ועוד אחת, שוכחת מהתנאי השלישי, שוכחת את המצב. מתנועעת על הבמה, מרשימה, שובה אותם, מתענגת ערומה. והכל כל כך טבעי, נקי, חלק, כאילו מעולם נועדתי לעמוד שם, כל המיניות שלי פתוחה, אין שום רמז לבושה, אני שוחה בים כחול עמוק של מבטים, של תשוקה, ואני ערומה. עוד שקופית, והלב שלי קופץ, הרגליים נסגרות מעט, נעצרת הנשימה. הנה זה שם, קטן ולא מורגש, הסתכלתי עליו פעמיים, מוודא , הוא שם למטה בפינה, סימן קטן : סימן V כחול, הסימן . . .

RONNI Fr

New member
ניקי

את לא מתארת לעצמך כמה חיים ונופך את מוסיפה לפורום. תמשיכי לכתוב...

niki love

New member
פרזנטציה הסיום

התבוננתי בסימן, והוא התבוננן בי. לא האמנתי שאני עושה את זה, התנאי השלישי. הושטתי את היד מאחורי הגב , מגששת בין החצאית לחגורה, מוצאת את הכפתור הקטן המוחבא, מפעילה. מעגל נסגר, הדרך נפרצה, וזרם אלקטרונים נע במהירות מטורפת להגשמה, מהבטריה אל החוט הדק, החוט שעובר דרך החור הזעיר שנפרם בחצאית, נבלע בין הישבנים שלי החשופים, מלטף בדרכו את פי הטבעת, נמשך, אל בין שפתי הכוס שלי, נבלע בחום ברטיבות, נכנס, ומגיע לאותה כפסולה ורודה, מעורר אותה לחיים... מפילה אותי כמעט לריצפה. רעד עובר בכל גופי, ואני נשטפת בגל של חולשה. ביד אחת אני נשענת על השולחן, כדי לא להתמוטט, מנסה להסתגל לרטט הזה בתוך הכוס שלי, נלחמת ברצון לגמור , להושיט יד. מרימה את העיניים, כולם מסכלים עלי, כמה זמן "לא הייתי" כאן ? שניה? שתיים? שנה ? הפרזנטציה חייבת להמשך, אני מעבירה לשקופית הבאה. אני מרחפת, מדברת בשטף זורמת, הם לא יודעים אבל מאה איש צופים בי מאוננת מולם, הרטט העמוק בתוך הכוס שלי לא מפסיק לשלוח זרמים המכווצים לי בגלים את הבטן, הפטמות שלי דוחפות נגד החזיה, שיראו אותן, שיראו אותי כולם ! אני באקסטזה, והכל זורם כמתוכנן, הכפילות הזו מפילה אותי, אני מתפקדת מדהים, מחזיקה את הקהל, והם צופים בי כשאני על סף גמירה. השקופית האחרונה – סמיילי ענק ומילה אחת "תודה". אני עומדת זקופה, מיישירה עיניים אל כולם. הם מתחילים למחוא כפיים, והקול הזה מעביר אותי את הסף. אני עומדת מולם וגומרת , בלי תנועה, מחיאות הכפיים הופכות קיצביות, וכל מכה מכווצת לי את הכוס, מפוצצת אותי בפנים, מעבירה בי גל עונג חזק. עיני פתוחות לרווחה, נוצצות, מחייכת לכולם, גופי רועד רעד כמעט בלתי מורגש באורגזמה שמסרבת לדעוך, ואני לוחשת לכולם, תודה Niki

bugbuster

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif פשוט פיצוץ

טוב אז שיגידו שהפכתי לשפוט שלך. אי אפשר, פשוט אי אפשר לא להגיב ניקי. הרעיון הזה של הצגה בתוך הצגה, בתוך הצגה בתך הצגה, רק לשים בובות בבושקה רוסית במצגת. אוךךךךךךךך

Your Blue Angel

New member
מעולה

אין מילים. כנראה נמנעתי זמן רב מידי מלהכנס לפורום שכזה... או שפשוט היום קמתי חרמנית במיוחד. אבל אהבתי מאוד את מה שכתבת!!

n y m p h

New member
זה היה ארוך

וההפסקות היו ארוכות אבל היה שווה לגמור איתך. סוף מלהיב.

ferdinand

New member
אוי ניקי.... ../images/Emo99.gif

להשתחוות לרגלייך, אישששה!!! (ודחוף לתקן את תפילת הבוקר - "בעסה שלא עשני אישה")

אתה בטוח שאתה רוצה להיות אשה?:p

אשה לומדת להיות אשה, מאחר שנולדה אשה. אחרי שהתרגלת לחיות כגבר, לא בטוח שאתה רוצה את כל תופעות הלוואי שהן חשות. מצבי רוח משתנים, הפרשות מהנרתיק, מחזור תקין או לא.. אחד כזה שעד שהוא נגמר "אתה מרגיש ברצפה", כאבים ששום כדור לא משפיע ועוד..... אתה רוצה בטח ללטף לעצמך את השדיים, שזה לעצמו נשמע נחמד:p, או להרגיש בתוך הנרתיק את רטט שעובר לכל הגוף כשאתה משחק בדגדגן ו......
לכל הנשים שגולשות פה, לא באתי לפגוע חלילה. אני אוהב נשים מושבע בחברות אההה
יום נפלא ומקסים לכולכן\ם

מאה איש צופים בי מאוננת מולם

גבר למשל,בחיים לא היה יכול לעשות דבר כזה. אצלכן הכל מוצנע,אצלנו... הכל בולט ועוד עומד. תודה אלוהים. תודה רבה באמת.

למעלה