פרו.... מתה.... רשמית!

Ophel McNeil

New member
ממכושפות היא התפטרה.

ואולי די אנשים? תנו הזדמנות לעונה הרביעית לפני שאתם קולטים, נמאס לי שקוברים את הסדרה ככה. פרו מתה, נכון, אבל היא לא הייתה כל הסדרה, למעשה, עכשיו לא היה לה אפיול איזה קו עלילה משלה. תנו הזדמנות.

כריסטין

New member
קשה לדמיין את הסדרה בלעדיה ../images/Emo10.gif

לדעתי היא הכי מעניינת מכל החבורה !!!!!!! אני זוכרת שהפסקתי לצפות ב"ימי חיינו" בגלל שכריסטין עזבה (למי שרואה ומכיר) לא ממש קשור למכושפות אבל זה לא אותו דבר שהשחקנית שאת אוהבת כבר לא מופיעה בסדרה.

אהההההההההההההה!!!!!!!

לא רוצה!! בלי פרו זה לא יהיה אותו דבר!!! וגם אני בכיתי כמו טלי ועוד בנות פה! זה היה כזה עצוב!! חשבתי שהסוף יהיה טוב וכולם יהיו מאושרים ורק השדים ימותו, איזה חרא!!! וזה בטוח שהעונה החדשה תתחיל באוקטובר????!!!! זה לא יכול להיות!! כל כך הרבה זמן?????? מה אני יעשה כל יום חמישי בתשע ורבע שאני רגילה לפתוח את הטלוויזיה והמכושפות נאבקות בעוד שד או משהו כזה!!! אוף!!!! *מכושפות לנצח*

כריסטין

New member
אולי נשלח עצומה לערוץ 3 !!!

שישדרו את העונה החדשה מוקדם יותר ולא באוקטובר !!!! זה עוד המון זמן ויהיה לנו משעמם !!!!!!!!!

Girly Girl

New member
חלק מכם אולי קראו את התקציר..

אבל לדוגמא אני לא ועכשיו גם אני יודעת מה יקרה gee thanks..

p3

New member
רעיון מעולה!!!

אולי זה יגרום להם להקדים את העונה הרביעית! אני בטוח שמלא אנשים יהיו מוכנים לחתום

כריסטין

New member
נו אז יאללה בואו נתארגן ונשלח ../images/Emo88.gif

לערוץ 3 עצומה ובה חתומים כל חברי הפורום בבקשה להקדים את מועד שידור הסדרה , נמאס שעושים הפסקה של המון זמן בשביל עונה חדשה . רוצים את מכושפות ההמשך ובקרוב !!!!!!!!!!!!!

הן לא מאבדות את הכוח אם פרו מתה?

למה יש להמשיך את הפרקים אם כוח השלושה הוא כבר לא כוח השלושה? לינוי

למעלה