פרו.... מתה.... רשמית!

leeloo

New member
איך שהוא ופרו בכו היה פשוט קורע ../images/Emo23.gif

די הסדרה הזו בזמן האחרון גוררת יותר מידי כאבי לב... עם פיבי וקול, פייפר וליאו, פרו ופייפר... אי אפשר ככה יותר! שיפסיקו למות ולהיפגע.. אבל טוב, רק ככה הסדרה הופכת להיות ממש טובה, כל פעם קורה משהו מפתיע, שאף אחד לא מצפה בכלל שיקרה.

Jerald_Admonds

New member
חחחח

אני מניח שאני היחידי שהבין למה שהתכוונת כי גם אני מערד :) ומה אין רחמים על פרו?! למרות שבאמת המבט על הפנים של ליאו כשהוא ראה את פייפר היה ממש שובר לבבות, ועוד פרו גערה בו באמצע ההלם... אבל אפשר להבין בהתאם לנסיבות.

RIPPER

New member
גם אני לא

הבנתי כלום קודם פייפר מתה אחר כך חוזרים בזמן כדי ששניהם ימותו לא הבנתי כלום מהפרק הזה יש לו המשך או משהו כזה

Snitch

New member
איזה פרק.. ../images/Emo88.gif

האמת שגם לי הוא לא היה מובן אבל מפחיד זה היה ללא ספק.. פייפר מתה מאיזו "מעריצה מטורפת" שרצתה להצטרף אליהן. (ללא הצלחה.) אחר כך פיבי מצטרפת לצד האפל כדי להציל את חיי פייפר, ואז באמצע ההסבר של פרו לדוקטור גריפית´ על השדים שרוצים להרוג אותו, מתפרצת רוח לביתן, הורגת את דוקטור גריפית´ ועתידן של פרו ופייפר די מעורפל. כפי הנראה מי שתמות זו פרו.
איזה פרק מוזר..
לזכרה של פרו

PopPy

New member
אבל.. אבל אבל אבל אבל!!!!!!

אבל את זה הבנתי!!!!!!!! מה שלא ברור לי זה למה הפרק נקטע באמצע!!!!!!!!! אמרו שהיא מתה!!!!!!! DIE PRUE DIE! ואז כל הסלט הזה.... ושומדבר לא ברור! דאם... אם לא הייתי קוראת את התקציר לא הייתי יודעת שהיא אמורה למות, ואז הכל היה הרבה יותר פשוט
אתי

Snitch

New member
תחילה פייפר נהרגה.. ../images/Emo88.gif

פייפר מתה באמצע, ואז פיבי הצטרפה ל"צד האפל" (מושפעת מה"פ שכמותי) ואז הזמן חזר אחורה, אבל זה רק החמיר את המצב כי גם פרו וגם פייפר נפגעו.

Diva Star

New member
וול... אני גם לא הבנתי...

לא אמרנו שפרו הייתה אמורה למות
(עם כל הכבוד אני באמת מעדיפה שהיא תמות ולא פייפר או פיבי...אני לא מתה עליה...
) כאילו אם היא נשארת אז סבבה אבל שיחליטו כבר

Ophel McNeil

New member
לא, הפרק שודר בשלמותו.

הסבר: שאקס, אחד מהמתנקשים של המקור, רוצה להרוג ד"ר כלשהו. הבנות לוקחות את הד"ר ומגיעות לאחוזה. פיבי עולה למעלה, ושאקס תוקף למטה את פרו ופייפר. פיבי מצילה אותן, מעלימה את שאקס (זמנית), וקוראת לליאו שירפא את פרו ופייפר. פרו לא בטוחה שהן חיסלו את שאקס, היא גוררת את פייפר לרחוב, שם הוא מוצא אותן, והן שוב פעם מעלימות אותו (זמנית). הפעם מצלמה תופסת את זה. פיבי מחליטה להציל את קול, ומגיעה ל"למטה", הגיהנום. היא מגיעה ובעזרת שיקוי והרבה אהבה (או... *אנחה*) קול כבר לא מנסה להרוג אותה. למעלה בינתיים, פרו ופייפר נחספות כמכשפות והבאלגן חוגג. המצלמה תופסות אותן פעם שניה מעלימות את שאקס (שוב פעם, זמנית. כדי להעלים אותו לתמיד, שלושתן צריכות לקרוא את הכישוף). הן מגיעות לאחוזה, מדברות עם ליאו ומגלות שהפתרון היחיד כדי לקבל את חייהן חזרה, הוא להחזיר אחורה את הזמן, בעזרת שד שיכול להחזיר את הזמן (השד שאם התמודדו איתו בפרק הסיום של העונה הראשונה). ליאו מגיעה ל"למטה" ומבקש מקול את עזרתו, כדי להכריח את אותו שד להחזיר את הזמן. קול לא יכול לעשות את זה, אבל המקור כן, קול הולך אל המקור, שאומר לו שהוא יגרום לאותו שד להחזיר את הזמן, בתנאי שפיבי תישאר למטה. בינתיים, באחוזה, מטורפת יורה בפייפר, והורגת אותה. כשפיבי שומעת את זה (ליאו מספר לה), היא מסכימה לעיסקה, בתנאי שקול יוכל לעלות למעלה ולהזהיר את הבנות לפני ההתקפה של שראקס. המקור מסכים, אבל משקר. הוא אומר לאחד המשרתים שלו למנוע מקול להזהיר את הבנות, וכו´. סצנת סיום (פיבי למטה עם קול, וככל הנראה גם עם ליאו): הבנות שוב באחוזה, שאקס תוקף אותן. הן קוראות לפיבי, שלא נמצאת, כי הזמן לא עובר "למטה". שאקס תוקף ופוצע אותן ואת הד"ר, וליאו לא נמצא בשביל לרפא אותן. סוף. בעונה הרביעית (ספויילרים), אנו מגלים שליאו הגיעה, והספיק להציל את פייפר, אך כשפנה לרפא את פרו- גילה שהיא מתה. פיבי וקול כבר נמצאים למעלה, אבל לא מוסבר איך. כנראה בגלל שהמקור בגד במילה שלו, העיסקה התבטלה, ופיבי יכלה להגיעה למעלה.

L i l y

New member
../images/Emo10.gif

הם לא יכולים לעשות לי את זה! הם לא! *פורצת בבכי היסטרי* פרו... מתה? לגמרי? אני יודעת את זה אבל לא קולטת את זה!

BliNky

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

ליאו מטומטם!!! הוא לא יכל לרפא את שתיהן ביחד?

Ophel McNeil

New member
היי! שאף אחת שרוצה לשרוד

עד לעונה הרביעית (עוד חצי שנה!!!!!!!!!!!) שלא תעז להגיד לליאו שהוא מטומטם. קודם כל, פרו נפצעה יותר קשה, וכנראה מתה עד שהוא בא, דבר שני, אולי תפסיקו להאשים את הדמויות? לא קול (כפי שמישהו אחר טען), ולא ליאו, ולא אף אחד אחר אשם שפרו מתה, רק שאנן דוהרטי. אז די, אוקי? אופל מקניל, שמחה שיש גם כאלה שקוראים את ההודעות שלה (שניים, בערך, והיא אחת מהם).

PopPy

New member
וול, את הכל הבנתי, רק את הקטע

שהפרק כאילו נקטע באמצע, בגלל ששמעתי שפיבי אמורה למות.... ארג.... זה כזה מעיק! היה פרק מאכזב יחסית לפרק סיום העונה.... הפרק עם מלאך המוות היה הרבה יותר מוצלח לדעתי.
הוא פשוט היה...... לא יודעת איך להסביר את זה... כאילו הכל התרחש מהר מדי.... ובייחוד כשציפיתי לסוף שאמור להיות בכלל בתחילת העונה הרביעית... וכל הקטע שמחכים כ"כ הרבה זמן בין העונות גם כן מעיק... אוווווווווווווווווווווווווווווף אני רוצה מכושפותתתתתתתתתתתתתת *בוכה* אתי

אררג!!1

אוקי דבר ראשון זה היה הפעם הראשונה שבכיתי בסידרת טלוויזיה! לא יודעת מה קרה לי! פשוט כשראו את פרו ואת פייפר בבית חולים כשהיידים של פרו מלאות דם ופייפר מתה פשוט התחלתי לבכות!!!! דבר שני- מההההההההההההההההה לעזאזל????? אווווווף! רגע, בשבוע הבא יש מכושפות נכון????? פאאאאאאק! שבוא הבא אני לא בבית ביום חמישי בערב!!!!!!!!!! *שונאת את אחותי הכל באשתמה* פאק דה סיסטם!!! TaLi

Ophel McNeil

New member
אין שבוע הבא פרק.

העונה הרביעית מגיעה רק באוקטובר. *רוצחת את ערוץ שלוש, ואת שאנן דוהרטי*

BliNky

New member
אוקטובר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם לא יכולים לעשות לי את זה!!!!!!!!!!!!! פשוט לא!!!!!!!!! וגם אני בכיתי שפייפר מתה כי אני הכי אוהבת אותה וחשבתי שהתבלבלו שאמרו פרו *מזילה דמעות*
מיכל
לזכר כל המכשפות שמתו מתות וימותו

Ophel McNeil

New member
פרק ענק!!!!!!!!!!!!!

ממש מרגישים את תחושת הלחש והבהילות... והמוות.... שנאתי את הפרק עם מלאך המוות!!! הפרק השני הכי שנואה עליי בעונה, אחרי מי רוצה גלידה. היא מתה!!!!!!!!!
לזכר פרו.

כריסטין

New member
בלי פרו הסדרה לא תהיה אותו דבר !!

פרו היתה הסלע החזק במשפחה ושימשה להם גם כאחות-אמא !!! בלעדיה הסדרה תהפוך למשעממת פרו מדהימה !!!!!! וחבל שפיטרו אותה ממכושפות וגם מבברלי הילס בזמנו........ היא פשוט לא יכולה להשאר במקום אחד קבוע..

למעלה