פרו.... מתה.... רשמית!

PopPy

New member
אוקי.... רגע.. תנו לי להבין משהו

הפרק הופסק באמצע או משהו?!?!?! לא הבנתי כלום! הם חזרו חזרה בזמן, השד הגיע, פיבי לא הייתה כדי להציל אותם ו............................ מה אז???????????????????????????? יש עוד פרק??? אתי

Ophel McNeil

New member
פרו.... מתה.... רשמית!

*אנקות כאב* אני לא מאמינה... אה... אה... היא... מתה!!!!!!!

Ophel McNeil

New member
כן, היא לא מתה עדיין.

בפרק הראשון של העונה הרביעית מגלים שהיא מתה לחלוטין. אולי התסריטאים לא רצו להרוג לחלוטין את פרו, למקרה ששאנן תתחרט ותחזור, ולכן השאירו פתח למילוט. לא עבד. פרו -מ-ת-ה-.

*קליאו*

New member
ראיתי את זה רק היום ב-6:20 בבוקר!!!

אתמול לא יכולתי להישאר בבית, הייתי חייבת לצאת לאיזו חתונה, ואני חוזרת, עם כאב ראש בגודל של אנלוידתמה, קמה בבוקר ב-6:00 רואה את תחילת הפרק, בוכה, רואה את סוף הפרק, בוכה. וגם אתמול בכיתי פעמיים, בגלל שפרו עומדת למות, מה קורה לי?! דווקא פרק לא הכי משהו, יחסית לאחרים.. וכן, נראה כאילו הם חשבו שאולי היא תתחרט אז לא רצו להרוג אותה לחלוטין. ובאמת לא הבנתי איך זה שפייפר מתה, אבל בסוף הכל הסתדר.
מאיה {עכשיו הפורום מתחיל לתסוס, הא?!}

צו צאנג

New member
אני חושבת שפרו היא השחקנית

הראשית, זה פשוט לא יהיה אותו הדבר גם אני (חצי) בכיתי כשפייפר מתה זה היה כל כך עצוב...
ואהההההההההה רוצים את פרו חזרה!!!!!!!!!111

Ophel McNeil

New member
צר לי לאכזב אותך,

אבל פרו היא, לא, לא ושוב פעם לא הדמות הראשית היחידה. יש שלושה כאלה, פרו פייפר ופיבי. ואל תנסי להתווכח- דמות תראשית זאת עובדה, לא משהו שאו את או אני כן או לא חושבות. את יכולה להגיד שפרו היא הדמות האהובה עליך, או שברגעים אלה קו העלילה של הסדרה התמקד בעיקר עליה (מה שיהיה לא נכון, אפילו חבר קבוע לא היה לה... :), אבל היא לא הייתי הדמות *ה*ראשית, לא משנה כמה את רוצה.

BliNky

New member
לאאאאאאא

*בוכה בכי תמרורים* אני אוהבת את פרו (כן עכשיו אני נזכרת) ולא רוצה שהיא תמות! הן לא אמורות למות!!! למה פיבי לא באה? (אני יודעת למה אבל בכל זאת) ואיפה ליאו שצריך אותו
מיכל (בבכי מר)

Mooa-Numi

New member
פרק מדהים... ../images/Emo7.gif

בכיתי... ובכיתי... ובכיתי... ניסיתי לא לבכות-אבל בקטע שפיבי וליאו התחבקו-אחרי שהוא חזר מלמעלה-פשוט הכל התפוצץ... זה היה פרק כל כך סיום סדרה טיפוסי... כל כך... מדהים... לא מתאים לאופי של מכושפות אבל עדיין מדהים... ועצוב כל כך...
. נ.ב.-פייפר הכי שווה. אחרי זה פיבי. פרו איכסה-אבל לא שווה בלעדיה. אבל בואו ניתן צ´אנס בכל זאת לפייג´.

ליאו לא ריפא את פרו כי ../images/Emo58.gif

כמו שאפול אמרה פרו הייתה כבר מתה- ליאו לא יכול לרפאות את המתים... (פיבי תגיד בדיוק את אותן מילים גם בתחילת צ´רמד אגיין- ליאו קנט היל דה דד)

losangel

New member
כמה נושאים...../images/Emo7.gif

א. אני חדשה פה ב. שכחתי ג. גם אני כמוכם... פרצתי בבכי כפייפר הדמות האהובה עליי... מ...מ...מתההההההההה! ופרו אולי היא לא משהו אבל לא יהיה אותו הדבר בעדיה <<לא רומזת שום דבר על העונה הרביעית עם פייג´>> נזכרתי ב-ב. פייפר מזכירה לי ת´צמי, בלי הרבה ביטחון עצמי... היא כזאת חמודה... וגם ליאו <<מודה באשמה>> אז ביי...
לוס~טל
**בוכה בהסטריה, תוך כדי מלמולים של "לא, לא"**

Ophel McNeil

New member
מודה באשמה?? איזו אשמה?!

לאהוב את ליאו זאת מעלה! (אל תשאלו, ואם אתם שואלים- אז את לין)

Marsha Figg

New member
פרק סיום העונה

הודעה זו נכתבה מיד אחרי שראיתי את פרק סיום העונה של מכושפות. עמכם הסליחה. אה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פפפ…פרו… פייפר… פיבי…………………………….. והסוף……………. כולם…………….. מתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וההיא………………… וההם……………… וחשפו אותם!!!!!!!!!!!! והשד הלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והשטן ההוא……….. הוא………….. אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרק גדול, גדול!!!!!!!!!!!!!!! שתגיע כבר העונה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פולטת אנחה*
רחלי
נ.ב.: היי, קוראים לי רחלי. וללין- מזל"ט על ההנהלה של הפורום!

As I Am

New member
NOOOO!!!

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא!!! *מכחישה עמוקות את מה שראיתי כרגע* טוב, חברה, תכתבו, תשפכו, תתלוננו, תקללו את דוהרטי, ותעשו מה שבא לכם... אני הלכתי לבכות לכרית. ביי. לין

נצחית

New member
אמאלה....

איזה פרק... אבל אבל.. אסור שהן ימותו או יקרה להן משהו. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שדוהרטי ילך להיזדווג.. (זה מצונזר) -קרן-

*בוכה בהיסטריה*

אני הרגע ראיתי ו- ו- לאאאאא! זה לא יכול להיות! פיבי? בעולם התחתון??? למה? כאילו שהבגדים שלה לא מספיק קצרים גם ככה (עולם תחתון-חנות חזיות בערד) ופרו -שתמות מצידי *מזכירה לעצמי שבעצם היא תמות בעונה הבאה* ופייפר למי איכפת ממנה?. מסכן ליאווווווו! וואהההההה בל!

למעלה