פרו לחודש?

Rey De La Selva

New member
פרו לחודש?

שווה לסוע לפרו אם אני יכול רק לחודש? מה יהיו בערך העלויות, ואיפה כדאי להיות? אגב, אני רוצה לסוע ממש בקרוב, עוד שלושה שבועות.

Blueyes2

New member
כדאי לך להחליט מהר

כי יש צורך במספר חיסונים שיש לבצע כמה שבועות לפני . לדתי שווה לנסוע לפרו גם אם זה לחודש . אם יש לך מספיק אמצעים הייתי ממליצה מאד לא לבזבז זמן על נסיעות ארוכות באוטובוסים אלא לטוס . בשל הסיבה הזו העלות תצא גבוהה יותר. בגדול פרו היא מדינה יחסית זולה למדינות אחרות בדרום אמריקה , אפשר לחיות שם בסדר עם 500 דולר לחודש באכסניות לא יותר מדי מגעילות.. אבל שוב , בגלל שזמנך קצר והנסיעות / טיסות מרובות עיף לקחת אקסטרא. אני מקווה שחוץ מזה קראת קצת על וראית שבאמת המקום מעניין אותך , על מה שהייתי ממליצה : מלימה להצפין להוארז ( 5 שעות ) ולהיות שם שבוע וחצי בערך ( המקום גבוה - יש להסתגל לגובה לפני טיולים באזור ) משם אם אפשר לטוס לאזור פיסקו - נזקה שקרובות יחסית אחת לשניה ( מספר שעות ) , בפיסקו אפשר להשאר לילה ולמחרת לקחת טור של סירה לראות כלבי ים ופינגווינים באוקיינוס ומשם להמשיך לנזקה ולטוס מעל לקווים. כמובן שכלום מזה לא חובה , אני פשוט מאד נהנתי שם. מנזקה אפשר לקחת אוטובוס לילה לארקיפה ( תחסכי את השינה שם ) , לטייל קצת בעיר ולנסוע לקולקה קניון לצפות בקונדורים . כדאי לבוק לפני כמובן שהם נמצאים שם בתקופה הזו . עד כאן בסביבות שבועיים פלוס. מארקיפה טיסה לקוסקו , להיות שם שבוע + , לנסוע ברכבת למאצ'ו פיצ'ו , לטייל מסביב בפיסק וסיגסוואמן ובכלל בעיר המדליקה . לקחת טיסה ללימה ולהיות שם במספר הימים שנותרו. זה מה שאני הייתי עושה , יש לקחת את זה כמובן בערבון מוגבל .

Rey De La Selva

New member
בואי נגיד ככה:

מה שחשוב לי כרגע - קוסקו, מאצו פיצו, ארקיפה, ונזקה... חשבתי להשאר בקוסקו רוב הזמן ופשוט לסוע ממקום למקום, בלי טיסות. זה יותר מדי רחוק? וכמה יעלה לי כל הסיפור בלי טיסה?

Blueyes2

New member
המחיר שכתבתי הוא ללא טיסה

בכל מקרה את נוחתת בלימה ולדעתי חבל לפספס את הוארז שסה"כ ממוקמת 5 שעות נסיעה באוטובוס מלימה . זה המקום שהכי אהבתי בפרו , האנשים שפגשתי שם מקסימים ויש שם רכסים ולגונות שלא תראי בקוסקו. מלימה לקוסקו ישירות - הבנתי דאז שזו בעיה להגיע בנסיעה כי הכביש היה רווי שודדים ועקלקל. אין לי מושג מה מצב היום. לדעתי הדרך הטובה ביותר היא מה שהצעתי . תוכלי לוותר על טיסה מארקיפה לקוסקו ע"י כך שתנסעי בנסיעת לילה באוטובוס . הבעיה היא הנסיעה מקוסקו ללימה - שם היית ממליצה להשקיע בטיסה. כמו שאת רואה המרחקים גדולים וממש לא תוכלי להשאר בקוסקו חודש ומשם לנסוע . הטיסות שם גם לא מאד יקרות , לא זוכרת כמה אבל דאז הרושם שלי היה כזה.

Rey De La Selva

New member
טוב תודה...

האמת יצאתי יותר מבולבל מכל העניין הזה... אז אין לי מושג מה לעשות. נראה כבר, אני ילך לסוכנות נסיעות, הכי טוב.

Blueyes2

New member
לא בטוחה שזה הכי טוב..

לפי מה שאני יודעת, עדיף לקנות שם את הטיסות הפנימיות . אין לי מושג אם אפשר מהארץ. פעם אחרונה שביקשתי דבר כזה מסוכנת נסיעות קיבלתי פרצוף חמוץ ובעדינות סילקו אתי מהסניף והתקשרו אחרי שבוע. הסוכנת במקרה הזה תוכל לעזור לך עם טיסה ללימה לרוב , אבל מקווה שבכל מקרה תמצא את מבוקשך.

Rey De La Selva

New member
התכוונתי..

שבסוכנות אני יוכל לבנות מסלול קצת יותר נורמלי, מאשר לדבר על זה ככה... כי בינתיים עוד לא הבנתי כמה כסף אני יצטרך, כמה הטיסות עולות, ולאן בכלל לסוע.. אני יודע מהם המקומות שאני רוצה להיות בהם, אבל זה לא מספיק. תודה בכל מקרה.

למעלה