פרוש לתמונה

mamchuck

New member
פרוש לתמונה

שלום לכולם, מצורף תמונה של הין-יאן אבל עם קווים לידם, מישהו יכול להסביר מה הם הקווים ומשמעותם. תודה מראש אמיר

MidNight Flame

New member
לא!! ברור שלא! זה הזוית...

שתיה של הבירה כמובן!

יאללה יא קצ'קס../images/Emo150.gif

פעם הבאה אני לא נכנסת אתכם לבר,אם אתם לא לומדים לשתות
בושות!! פשוט בושות..

יוסיא

New member
מה...שתינו כמו גמלים...

את בכלל לא שתית כלום חוץ מהמרטיני החרטא ששתית ... את סתם משחקת אותה שתיינית כשבעצם את ילדה טובה ירושליים

MidNight Flame

New member
אהה.. ככה... מייק ויוסי...

אתה תמשיך לשתות קולה ואנחנו נגיר לתוכינו אלכוהול?

צחוק צחוק ...

ספר התמורות המתייחס לטריאגרמה הנ"ל, הרי הוא ספר קוסמו-פילוסופי ולפיכך חכמתו טובה לכל... הסינים מדברים הלא, על: * וו-ג'י = ה"אין של טרום בריאה * ליאנג-אי = שני הכילים המפרידים ויוצרים כל דבר והיפוכו * טאי צ'י = הציר העילאי קרי השימוש המימוש בפועל לשני הכילים * סאן טי = קיום ומודעות (האדם) בין שמיים וארץ * ארבעת ההתנגדויות / הלחצים = קדימה, אחורה, ימין ושמאל * חמשת היסודות בטבע * שש ההרמוניות וכו' וכו' ... אנו בארניס, מתייחסים בהיבט הלחימתי ל: * שני הכילים פשוט כפתוח או סגור... * ארבעת הלחצים כארבעה רביעי תנועה במרחב (ביחס לקו המרכז: ימין קדמי ואחורי ושמאל קדמי ואחורי) וארבעה רביעי הגנה (ביחס לקו המרכז: ימין גבוה ונמוך ושמאל גבוה נמוך) * שמונת האפשרויות / כל האפשרויות (בה פאנג בספר התמורות) כשמונת כיווני הרוח - קרי האפשרויות מהן ניתן לייצור התקפה... הא לך פילוסופיה יישומית

יוסיא

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo132.gif../images/Emo2.gif

אל תאמר לי שאתה גם לא מעשן.... איזה פחד...אדם עם ריאות נקיות , וכבד בריא???
...איך אתה מסתדר? הייתי בטוח שהזן הזה נכחד! אתה בטוח שלא באת מחוץ לארץ?
....בחללית?
בחיי אתה
, כל הכבוד...!!! אך שתדע לך שאתה מפסיד חלק מהחוויות הגדולות והטובות בחיים... אין כמו לקום בבוקר לעבודה אחרי 3 שעות שינה עם הנג אובר מטורף ופרצוף כאילו דרסה אותו משאית

אוקיי, הנה עזרה:

כשמישהו מציע לך "בירה מיוחדת",
תבדוק שאין בה 14% אלכוהול.
והנה הטיפ של נטע: תוחזר הסינטה
בג'ים בים לאלתר!

למעלה