פרורים שכאלה...

נקיטה...

New member
פרורים שכאלה...

שעת בוקר מוקדמת, הבית ריק, רק השמש ממלאה את המטבח בו אני יושבת לבדי. ארוחת הבוקר הסתיימה לה, כולם הלכו לעיסוקיהם ורק אני עדיין ישובה והשולחן מלא בפרורי פרג כאלה שנשרו מהלחמניה הטריה. שמת לב כמה זמן אפשר להתעסק באיסוף הזה, של הפירורים? מרטיבים את קצה האצבע עם מעט רוק ואוספים פירור אחר פירור... גולשת במחשבות... אפופה משהוא... עוד פירור ועוד פירור... תמונות תמונות של נעם עולות בראשי, יש מין שקט כזה... שקט של בוקר, שקט של שלווה. האיסוף הזה של הפירורים הוא כמו מדיטציה רגועה... עוד פירור ועוד פירור ואני בוהה חושבת מחייכת לעצמי. מחשבות מחשבות... שעולות, כובשות זכרונות... והכל ... בגלל פירור. יום נפלא שיהיה לכם. :cool: נקיטה

patishon

New member
מה יהיה??

גם על הפירורים את לא חסה הלוא אכלת ביצה וסלט חסה וזה נראה ממש אסון איך חיסלת את הקוארסון ואת גם לא מאמינה איך בלעת את הגבינה אני לא רוצה כאן להדגים איך את טוחנת את הדגים רחמי נא עלמה, בעלת מעוף רחמי נא גם על העוף את יורדת על אצות וטוחנת 20 קציצות אני רציני אני לא מגזים ממך מפחדים גם התנזים ואם לא אצעק חמס הן הכל ידך תרמס חושש אני את קולי כאן להרים אנא נקיטה למה גם את הפירורים?

נקיטה...

New member
פטישון...

התנזים מפחדים ממני? ממני? אני בלונדיניתתתתתתתתתתתתת ! שאלת למה פירורים... ובכן פטיש יקר... אין כמו הפירורים. סיומת נפלאה ... ארוכה ומהנה. 20 קציצות... אני? נקיטה (שנעשתה רעבה אחרי קריאת התגובה שלך...)

למעלה