פרופסור X

basket case

New member
אבל

איך זה שכשהכוחות שלו נעלמו, הוא כן יכל ללכת?? זה אומר שזה מוטנטי!! איך אתה מסביר את זה??

shacta man

New member
...

את מתכוונת לסדרה? בסדרה אני לא זוכר למה. אבל מה שקובע בסוף זה הקומיקס. את צריכה לקחת בחשבון שמי שעשו את הסדרה זלזלו בצופים ולא התחשבו בחוקי ההמשכיות ובמה שקורה בקומיקס. זה לא שאני חושב שצריך ליהיות מאד הדוקים לחוברות אבל לא צריך לשנות אותם לגמרי. לדוגמא הסרט שינה חלק מהדברים אבל בדברים העקריים הוא לא נגע והשאיר אותם כמו בחוברות.

basket case

New member
ואם כבר בקישורים עסקינן...

יש לאקסמן (לא הסרטים!) אתרים סבירים בעברית? ובקשר לקישור שנתת לי... מה זה הMARVELDIRECTORY הזה? קשור לMARVEL WOMAN ..?

shacta man

New member
בקשר לאתרים ב...

עברית אין לי מושג sorry מארוול דירקטורי זה אתר שאוגר בתוכו מידע על כמעט כל דבר שקשור בייקום של מארוול. גם מארוול וומן

shacta man

New member
הסבר קצר

יש שתי חברות קומיקס עיקריות (הגדולות והוותיקות) marvel וdc לdc שייכות דמויות כמו סופרמן ובאטמן לmarvel שייכות דמויות כמו ספיידרמן, אקס מן, דרדויל, הולק (נתתי אותם כדוגמא כי הסרטים שלהם חמים עכשיו) הנקודה היא שכל חברה יצרה יקום משלה בו חיות הדמויות האלה. כאשר כל חוברת קשורה ומשפיעה גם על חוברת אחרת של דמות אחרת (בעיקרון) וזה ניקרא המשכיות. נניח איזשהי דמות מאבדת את הכוחות שלה אז בעיקרון היא אמורה לאבד את הכוחות בכל החוברות בהן היא מופיעה. כיוון ששתי החברות האלה קיימות כבר עשרות שנים, ישלהן הרבה מאד דמויות והרבה מאד היסטוריה. לכן יש אתרים כאלה כמו ששלחתי שמנסים לעשות סדר בבאלגן.

למעלה