פרופסור X

basket case

New member
פרופסור X

יש לי תהיה בקשר לפרופסור.. תגידו לי.. מה בדיוק מוטנטי בנכות של אקסייוויר?? אני לא מבינה את זה! מתי שהוא איבד את כוחותיו, הוא יכל ללכת. איזה כוח יש בעובדה שהוא אינו יכול ללכת?? ושאלונת בקשר לפורום: דפדפתי בארכיון שלכם, ונראה כי היה בעבר שם אחר לפורום הזה. האם אני צודקת? אם כן.. מה הוא היה?

אנדרו15

New member
לא נכון

בארץ הפראית שהכוחות שלו פסקו הוא היה יכל ללכת לישחות כמו כלך אדם נורמלי אני לא יודע מה ההסבר לכך אבל אני יכל לחפש

shacta man

New member
כן נכון

לאקסייביר נשבר הגב בקרב מול .....פאק ברח לי השם. ואין קשר בין המוטציה שלו לבין הכסא גלגלים שלו. צריך לשים לב ולעשות הבדל בין הקומיקס לסרט ולסדרה המצוירת. אני מבין שרובכם מכירים את האקס מן מהסדרה אבל אני ממליץ לכם בחום לשכוח מה שראיתם שם. הכל עוות, ויש המון דברים לא הגיונים. צריך להסתמך קודם כל על החוברות. הסרט לדוגמא מסתמך על החוברות (ועושה זאת בצורה טובה מאד).

אנדרו15

New member
תגיד

מאיפה אפשר להזמין חוברות? אף פעם לא הצלחתי להבין את זה דרך אתרים

shacta man

New member
זה תלוי

אם אתה מתכוון לעשות מנוי אז יש שלוש חברות בארץ (שתים מהן אני מכיר) שאפשר להזמין דרכן. למתחילים אני ממליץ על קומיקס וירקות. אני משתמש כבר שנים בעולם הקומיקס , אנשים מאד נחמדים אבל אצלם אתה מקבל את החוברת אחרי חודשיים. אבל אם אתה רוצה רק להתרשם מהחוברות אז יש כל מיני ארועים שקשורים בקומיקס בחגים וגם יש הרבה דוכנים של קומיקס וירקות. צריך אבל לבדוק ולהתעדכן באתרים שלהם.

אנדרו15

New member
תודה רבה

ואיזה עוד דברים יש בקשר לקומיקס בחגים אני יודע שיש את פסטיבל הקומיקס שהוא שלושה ימים בתל אביב איזה עוד דברים?

shacta man

New member
...

אין לי מושג מה התיכנון הקרוב. אבל בדרך כלל יש משהו בקיץ. אם אני אדע אני אכתוב בפורום

shacta man

New member
...

אם את מזמינה חוברת חדשה אז המחיר שלה הוא בערך 14-15 ש"ח אפשר גם לקנות בסטימצקי וחנויות דומות אבל שם מוכרים ב20 שקל בערך חוברות חדשות.

ואם אני רוצה חוברת ישנה?

כלומר, אני לא רוצה לקנות איזו חוברת ולהתחיל מהאמצע. מאיפה משיגים את החוברות הכי ראשונות?

shacta man

New member
אם אתה רוצה לשלם

אלפי דולרים עבור החוברות הראשונות אז אני בטוח שלא תיהיה לך בעיה למצוא מוכרים. בעקרון זה תלוי באיזה סדרה מדובר ובאיזה חוברת. השווי של החוברות משתנה ותלוי בתוכן, ביוצרים ובתקופה. הפתרון הכי טוב זה לקנות tp. trade paperback שזה ספרים המאגדים בתוכם סדרות או סיפורים שמתפרשים על פני מספר חוברות. אותם ניתן להזמין גם כן בחברות שפועלות בארץ וגם אפשר לקנות בדוכנים. כמובן שאם אתה מתכוון ליהיות אספן רציני ואתה מחפש לקנות חוברות ספציפיות על מנת להעשיר את האוסף שלך ,אפשר להזמין דרך חברות כמו mile high comics ובאתרים כמו e-bay. אפשר גם לקנות מאנשים בארץ ולשם כך אפשר להשאיר הודעה באתר קומיקס נט.

בבקשה..

מישהו יכול לתת קישור לאתר (אני אישית מעדיף ישראלי) שמוכר את ה"אוגדנים" האלה של החוברות...

shacta man

New member
כנס...

לאתר של קומיקס וירקות אני אישית מזמין דרך עולם הקומיקס אבל האתר של ירקות טוב יותר

אני לא מוצא ../images/Emo10.gif

אולי אפשר לקבל הפניה\הסבר לאיפה זה נמצא בטופס הזמנה או משהו כזה...

shacta man

New member
אל תזמין דרך

האינטרנט. הכי טוב זה לדבר איתם בטלפון ככה ההזמנה לא יכולה להתפקשש וגם אתה יכול להתייעץ. ובכלל תמיד נחמד לדבר עם קומיקסאים מומחים. אני שולח לך את הטלפון לאישי.

shacta man

New member
אוקיי

אקסייביר נלחם באיזשהו חייזר בשם לוסיפר ששבר לו את הרגליים ועשה אותו נכה. לאחר הקמת האקס מן הוא שב ללכת בגלל איזשהו סיפור מהתחת שיצרו לו גוף חדש אבל הוא שוב פעם חטף מכות ואז שלחו אותו לכוכב שיאר שם ריפאו אותו והוא שב ללכת. לאחר מספר שנים שוב שברו לו את הגב, הפעם זה היה שאדו קינג. הוספתי קישור שמסביר את כל זה יותר בפרטים

למעלה