פרופיל בלגי

amikamsh

New member
פרופיל בלגי

אני משפץ בית ורוצה להתקין בכל החלונות והדלתות פרופיל בלגי מאלומיניום. נראה ל השאלה - אני גר במקום שיש הרבה פריצות. נראה לי מיותר להתקין פרופיל בלגי ועליו סורגים. האם יש פיתרון אחר למיגון הבית בשילוב עם פרופיל בלגי. תודה

רשר

Well-known member
מנהל
חלון שהוא גם סורג

קבע את גודל החלוקה לפחות מגודל כניסה לאדם וזה הופך לסורג. אם רצונך בזכוכית בידודית, גודל כל-כך קטן ייקר מאוד את החלון כי הזכוכית נמכרת במחיר מינימלי של 0.5 מ"ר ובמקרה של החלון הזה זה כפול 18 יחידות. יש לכך פתרון אבל מפסידים חלק מהיופי: חלוקה ל4 זכוכיות ופריסת פרופיל רק מצד אחד של החלון (סורג).

בטיחות

אם יש חשש מפריצות, עדיף להתקין סורגים, אף חלון לא פותר את הבעיה כי הוא נשאר גם פתוח. או לוותר בכלל וללכת רק על אזעקה. כל פתרון אחר יחזיק מעמד עד הפריצה הראשונה.

fireman

New member
יש היום תריסי פלדה שנגללים כמו

תריס גלילה רגיל והם משמשים כסורג שננעל ברגע שמורידים אותו על למטה. אבל הוא יקר להחריד.

eaglemoti

New member
אני מתקין בכול הוילות באזור השרון..

פרופיל בלגי מאלומיניום(להבדיל מהברזל) ואין שום בעיה עם זה וגם לא היתה בעיה...הדרך היחידה במקום שתשקיע יותר באלומיניום תשקיע באזקה רצינית וזה יחסוך לך הרבה כאבי ראש ותישן טוב בלילה עם חלונות פתוחים גם...בהצלחה

fireman

New member
אל תשאל אותי את השאלות האלה

יש אנשים (כמו השכן שלי) שהולך לישון כשכל הבית שלו סגור כמו בונקר והמזגנים עובדים בלי סוף....לך תבין.

מאגר

New member
אתה יכול לעשות חלונות בלגיים ולזגג

אותם בזכוכית של על סורג זכוכית שלא ניתן לשוברה ואין צורך בסורג פנה לחברת על סורג במושב אימונים

למעלה