פרוייקט פר"ח באו"פ

נעה קדם

New member
פרוייקט פר"ח באו"פ

אני נמצאת ברשימת המתנה לפר"ח - זאת משום שהמכסה של האו"פ מלאה לגמרי, זאת אומרת שלכל מוסד יש מכסת סטודנטים מסויימת שהוא יכול לתת. האו"פ כבר סגור מזמן וזה ממש לא פייר כי נראה לי שלאו"פ יש מכבה יחסית קטנה ונראה לי שלמוסדות אחרים יש עדיפות גדולה יותר. אני ממש חייבת לעשות פר"ח השנה, אני צריכה את הכסף הזה כמו אויר לנשימה. עם מי לדעתכם אפשר לדבר בעניין? אולי עם דיקן הסטודנטים באו"פ? אני לא מבינה את זה, הרי בטוח ישנו ילד מסויים באיזשהו מקום שצריך עזרה, למה צריך לעבוד ע"פ מכסות מטופשות?! אוףףף!!!!!!!!!

../images/Emo13.gif הי נעה

לדעתי, שווה לפנות לדיקאן הסטודנטים. חברה שלי שנמצאת בבעיות כלכליות, פנתה אליהם והם ממש עזרו לה. גם אם פרוייקט פר"ח נסגר, יש עוד פרוייקטים למיניהם, דרכם אפשר לזכות במלגות חלקיות. למשל, קרן אייסף, בה גם מתנדבים בעזרה בשיעורי בית לילדים ובני נוער ומקבלים בתמורה מימון חלקי של הקורסים. בכל אופן, שמעתי שיושבת במזכירות הדיקאן אישה מקסימה בשם דניאלה, שממש יוצאת מגדרה על מנת לעזור לסטודנטים. בהצלחה
דובדבניל

homeless1

New member
כמה מלים לגבי הנושא

שלום לך נועה, לכל בי"ס יש אפשרות להציע ילדים הזקוקים לפר"ח בכמות שלא עולה על 25,או משהו כזה.הסיבה היא שמקור המימון של פר"ח היא קרן של תורמים מחו"ל,ולכן הכמות מוגבלת. אני יודעת שמי שנרשם ראשון (כלומר,ממש כשנפתחת ההרשמה )נמצא בעדיפות על האחרים. אם לא יצא לך פר"ח,את יכולה אולי לנסות חונכות לסטודנטים אחרים,מה שקיים באו"פ. בהצלחה

תות בר

New member
לנועה

כרכזת פרח לשעבר (עזבתי לפני שנתיים אז יכול להיות שדברים השתנו) אני יכולה לספר לך שאמנם אין בעיה למצוא ילדים שהיו מפיקים מהפרוייקט תועלת אלא שיש מחסור במלגות (מקסימום 50 ילדים לבי"ס). יחד עם זאת, אני ממליצה לך לגשת למשרדים של פר"ח באגודת הסטודנטים בתל-אביב ולפנות לאחד מראשי הצוותים (יש 3-4) ולהסביר את מצבך. אולי הם יוכלו לעזור לך. בהצלחה

נעה קדם

New member
גם אם אני לומדת בפתוחה?

הם יעזרו לי אפילו שאני לא מאוניברסיטת תל אביב?

תות בר

New member
יעזרו לך בכיף

תראי, מבחינה עקרונית, אין להם שום אינטרס לקבל חונך מאוניברסיטה כזאת או אחרת. כנראה שהמצב בארץ עכשיו כזה שהביקוש פשוט עלה גם בכל מה שקשור לפרח. אם יזהו בך פוטנציאל לחונכת טובה ויבינו שאת זקוקה לעזרה יותר מסטודנטים אחרים, אולי כן יוכלו לעשות משהו. אני לא יודעת בוודאות, אבל לכי לדבר עם בנאדם. התפיסה היא שפרח זה לא רק עבור הילדים אלא לא פחות חשוב גם עבור הסטודנטים.ולכי כמה שיותר מהר כי יכול להיות שפרוייקטים כבר נסגרים ובאמת לא יהיה לאן לצרף אותך. בהצלחה

למעלה