פרוייקט מהגרים

BoR|S

New member
אממממ...

למה לי? ואם כן... אז בואי לפה...

sivani

New member
לא יכולה, תבוא לפה ../images/Emo13.gif

אני חייבת לדעת רוסית, שפה חובה בבצפר

BoR|S

New member
אמממ...

זה עוד אחד הדברים שאת לא רוצה שאני אגיב עליו...
קפיש?

כנסו...

לפי דעתי ישראלים שמהגרים מעדיפים מקום "מערבי" כמו ארה"ב או קנדה או אוסטרליה...ולא מקום כמו יוון, טורקיה או ספרד... כי למרות שהמנטליות קצת דומה...זה כאילו הם לא עשו כלום...אתם מבינים אותי?? כי בנאדם שמחליט לעשות שינוי אז הוא רוצה שינוי דרסטי...ולא לעבור למקום שירגיש בו אותו דבר... בלכ מקרה אני חושב שלא ממש בעיה להגר ליוון, כי זאת לא מדינת הגירה...כמו ארה"ב...או גרמניה...

sivani

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

מקבלים אזרחות תוך 3 שנים
אבל קצת שינו עכשיו איזה חוק אז אני לא כל כך יודעת... המקום אחלה, אבל זאת מדינה ענקית אז צריכים להתייחס לכל עיר באינדיבידואליות. קהילה יהודית גדולה? כמובן שטורונטו, (קהילה ישראלים ענקית-60,000) וגם במונטריאול יש לא מעט בוונקובר יש 2500 ישראלים ו-25,000 יהודים (למרות שלפי מספר היהודים שפגשתי פה וחברים יהודים שלי יש פה יותר מ-25,000)

sivani

New member
טוב אני אספר על קנדה

בזמן שההורים שלי הגישו את הבקשה היה קשה לעבור, אבל אפשרי. 90% מהאנשים היו צריכים ריאיון ואנחנו לא (השכלה גבוהה של אבא מקצוע מבוקש בלה בלה) (תור לראיון אז היה חצי שנה) אמ... אבל המצב היום יותר רלוונטי אז...: צריכים לעבור סף נקודות מסויים בשביל בכלל שישקלו את התיק שלך בשגרירות (75 נקודות זה הסף) אמ...(מי שרוצה יכול לעשות את המבחן נקודות פה: www.cic.gc.ca ) לאחר מכן, אתה חייב להוכיח את הידע שלך באנגלית\צרפתית במבחן iLETS. כמובן שעם הגשת הבקשה צריכים להגיש תעודת יושר, ולהגיש את כל המסמכים שמעידים על השכלה גבוהה וכל מיני כאלה. אם עברת את כל זה בשלום, ל-95% מהאנשים קובעים ראיון, שתור ההמתנה אליו הוא...כן כן,שנתיים. אם עברת גם את זה בשלום, אתה עובר בדיקות רפואיות ע"י איזה רופא סוציומט שאצלו אנחנו היינו (נראה לי שהוא כבר הוחלף מאז...זה היה כבר לפני שנתיים) ואח"כ, אם הכל הלך תקין, יאיי, מקבלים אישור הגירה! צריכים לעבור לקנדה תוך שנה מהיום שהיית בבדיקות אצל הרופא. אבל יש אפשרויות לעקוף את זה כמו לבוא לשם לשבועיים, לממש את ה-landed immigrant שלך, לחזור לארץ ולחזור תוך חצי שנה או משהו כזה. אזרחות בקנדה היא תוך 3 שנים, אבל עכשיו שינו משהו בחוקים לקבלת ההגירה ככה שאני לא ממש בטוחה,אבא צריך לבדוק. וזהו! סיון

FriendlyFriend

New member
כן.......

בדיקות לרופא זה עולה המון כסף דרך אגב......ועוד משהו- אם קיבלתם אישור להגירה לקנדה פחות משנה(כמוני) אז אתם מזליסטים! יש כאלה שמחכים יותר משנתיים.......ואם אתם רוצים לעבור לארץ כמו...למשל שוויץ- אז זה יקח לכם לפחות 10 שנים, ומי בכלל יודע אם יסכימו אחרי 10 השנים האלו.......קנדה פשוט רוצה יותר מהגרים(שהאוכלוסיה תהיה יותר גדולה) אז הם נותנים אישורים להמון אנשים. אבל למשל בזמן האחרון הם לא נותנים כל כך הרבה לערבים. חחחח אני יודעת המון, אני יכולה לדבר כל היום!

sivani

New member
שיר-הייתם אצל ד"ר קופלר??

דרך אגב, הבדיקות האלה עולות 1600 שקל למשפחה של 4 אנשים. וקנדה מקבלים יחסית הרבה מהגרים כי גם ככה 90% מקנדה היא מדינה ריקה וחסרת התיישבות. אנחנו קיבלנו תוך 8 חודשים, גם זה בגלל שאמא קצת עיכבה את הבדיקות עם הלחץ דם גבוה ולא רצתה לעשות בדיקות מיוחדות...

למעלה