טוב אני אספר על קנדה
בזמן שההורים שלי הגישו את הבקשה היה קשה לעבור, אבל אפשרי. 90% מהאנשים היו צריכים ריאיון ואנחנו לא (השכלה גבוהה של אבא מקצוע מבוקש בלה בלה) (תור לראיון אז היה חצי שנה) אמ... אבל המצב היום יותר רלוונטי אז...: צריכים לעבור סף נקודות מסויים בשביל בכלל שישקלו את התיק שלך בשגרירות (75 נקודות זה הסף) אמ...(מי שרוצה יכול לעשות את המבחן נקודות פה: www.cic.gc.ca ) לאחר מכן, אתה חייב להוכיח את הידע שלך באנגלית\צרפתית במבחן iLETS. כמובן שעם הגשת הבקשה צריכים להגיש תעודת יושר, ולהגיש את כל המסמכים שמעידים על השכלה גבוהה וכל מיני כאלה. אם עברת את כל זה בשלום, ל-95% מהאנשים קובעים ראיון, שתור ההמתנה אליו הוא...כן כן,שנתיים. אם עברת גם את זה בשלום, אתה עובר בדיקות רפואיות ע"י איזה רופא סוציומט שאצלו אנחנו היינו (נראה לי שהוא כבר הוחלף מאז...זה היה כבר לפני שנתיים) ואח"כ, אם הכל הלך תקין, יאיי, מקבלים אישור הגירה! צריכים לעבור לקנדה תוך שנה מהיום שהיית בבדיקות אצל הרופא. אבל יש אפשרויות לעקוף את זה כמו לבוא לשם לשבועיים, לממש את ה-landed immigrant שלך, לחזור לארץ ולחזור תוך חצי שנה או משהו כזה. אזרחות בקנדה היא תוך 3 שנים, אבל עכשיו שינו משהו בחוקים לקבלת ההגירה ככה שאני לא ממש בטוחה,אבא צריך לבדוק. וזהו! סיון