פרוייקט מהגרים

BoR|S

New member
פרוייקט מהגרים

(נתחיל בזה שאני לא מטיף להגירה/ירידה מהארץ) אנשים שפעם גרו בארץ, ועכשיו גרים בחו"ל, ישרשרו לכאן (לפי מדינות) את כל מה שצריך לדעת (אילו טפסים למלא, למי לפנות, לאן להתקשר) על מנת להגר. אשמח לראות פה תגובות.

rain girl

New member
זה רק נדמה לי או..

שאתה רוצה להגר? אבל בעצם גם אני!! אני רוצה לנצל את ההודעה הזאת כדי לשאול את הקנדים איך המקום ? והאנשים? בערך תוך כמה זמן מקבלים אזרחות ? ואיפה יש קהילה יהודית או ישראלית יחסית גדולה? ואוו נראה לי ששאלתי יותר מדי שאלות
אז אם למישהו עדיין בא לענות לי אני אשמח לקבל תגובות זה באמת אחלה פורום אני מקווה שהוא פעיל ושיבואו אליו הרבה
תודה לעונים מקרב
Rain girl

BoR|S

New member
זה לא רק נדמה לך...

סתכלי במאמרי הפורום... בכל אופן, בקנדה (תקני אותי סיווני) מקבלים אזרחות 4 שנים מהיום שמתייצבים שם לפני שמהגרים כדי שיראו את מי הם מכניסים למדינה
ויש קהילה יהודית די גדולה בטורונטו, וגם לא חסר שם ישראלים (הרבה מהגרים לטורונטו).

rain girl

New member
זה יותר מדי דומה לישראל

לא? ואם לא אז לפחות זה דיי קרוב וחוץ מזה .. הממ לא יודעת משהו עם השפה לא מסתדר לי אני רגילה לאנגלית בערך כמו שפה שנייה אני בגלל זה אני מחוברת יותר לרעיון של מדינות כמו קנדה ,ארה"ב אוסטרליה וכו´...

BoR|S

New member
מצד שני...

אם זה קרוב יותר קל לבקר שוב בישראל... ואני דווקא לא בטוח שאני ארצה להגר למדינה שבה אנגלית שפה ראשונה, תמיד משתלם ללמוד שפה נוספת...

rain girl

New member
נכון אבל זה קשה...

ספרדית דווקא נשמעת נחמדה וגם איטלקית אני מתה ללמוד איטלקית ספרדית אני מבינה פחות או יותר אבל בכל זאת .. לא חשבתי על הכיוונים האלה יש פה מישהו אולי משם?
אולי אני אשנה את דעתי ...

sivani

New member
נשלח את חברה שלי ללמד אותך

יש לי פה כל כך הרבה חברות סיניות\יפניות\טייוואניות וכו´ וכו´

איטלקית זה יאמ

שפה מהממת. אני רוצה ללמוד ספרדית, איטלקית, יוונית וזהו נראה לי...

למעלה