פרוייקט היום!!

פרוייקט היום!!

אנשים טובים אמצע הדרך! יש פעולה מחר (כן...שבט מוזר- ימי פעילות ביום ג' ו-ה בגלל הש"ש) ויש הפעלה של "דע את הארץ" שבה יש שאלות על.....כן, ארץ ישראל... אז אם יש לכם איזו דקה פנוייה, המציאו בבקשה איזו שאלה אמריקאית אחת בלבד על הארץ שלנו- תודה רבה..
שירי.

MajorGad

New member
כמה שאלות

כמה זמן הייתה מלחמת ששת הימים? א. יומיים ב. יום ג. שישה ימים ד. שבוע
ועכשיו ברצינות, - באיזה עיר הוקראה הכרזת העצמאות? א. תל אביב -> התשובה הנכונה ב. ירושלים ג. חיפה ד. באר שבע איזה עיר נכבשה במבצע עובדה? א. ירושלים ב. אילת -> התשובה הנכונה ג. יפו ד. צפת הר שלמה נמצא ברכס.. א. הרי הגליל ב. כרמל ג. הרי ירושלים ד. הרי אילת -> תשובה נכונה

matansolomon

New member
דווקא תידעי../images/Emo20.gif

שאני זוכר שנה שעברה שאלו אצלנו כמה זמן הייתה מלחמת ששת הימים והרבה התבלבלו, וחשבו שזה לא שישה ימים...

MajorGad

New member
ועוד כמה שאלות

מה מיוחד ברכס הרי אילת? א. שיש באזור הזה הרים ב. שחלק מההרים שחורים וחלק לבנים -> תשובה נכונה ג. שעל ההרים שם יש שלג ד. שיש שם אימונים של סיירות מובחרות מהו ההר הגבוה בגליל א. גלבוע ב. תבור -> תשובה נכונה ג. חרמון ד. שלמה מהו הפרש הגבהים בין ים המלח לירושלים? א. 800 מטר ב. 400 מטר ג. 2 ק"מ 3. 1.2 ק"מ -> תשובה נכונה

MajorGad

New member
ובגלל שאני ממש נחמד..

או אם תרצי, כי ממש משעמם לי עוד כמה שאלות מצדה נמצאת ב... א. מדבר יהודה -> תשובה נכונה ב. הנגב ג. מישור החוף ד. הרי הגליל גמלא נמצאת ב... א. הרי ירושלים ב. רמת הגולן -> תשובה נכונה ג. הנגב ד. מישור החוף

או.קי ../images/Emo13.gif!

בת כמה המדינה? 55
! באיזה שנה הייתה מלחמת העצמאות\ששת הימים\כיפור... 48 - עצמאות 56 - מבצע קדש 67 - ששת הימים 73 - כיפור 76 +- - ההתשחה 82 - מלחמת של"ג (שלום הגליל) מהם שאר השמות של מלחמת העצמאות? תש"ח, שחרור, קוממיות מי כבש את הכותל ודרך איזה שער? הצנחנים, שער האריות מי הייתה הגימנסיה הראשונה בארץ? גימנסיה הרצליה ואיפה היא הייתה? בת"א
! אהם... ניראה לי שמה זה פוצצו אותך בשאלות אז אני אפסיק כאן
! וגם השרשור הזה הופך עוד היום למאמר! וגם המילון מונחים של אריאלה, וגם הדף צידוק ערכי, ואיך בונים פעולה!!! נועה.

../images/Emo51.gifתודה רבה לכולם!

הפעולה הייתה נחמדה ואז באיזשהו שלב מסויים, התפוצצה..אבל חפיץ (חחח....אריאלה...) היה בסדר, כי אחר כך הכנו סמבוסק בכאילו עם שוקולד...משמין!(אני אכלתי טיפה....בלע...) ושוב תודה...וגם לאלעד ולשגיא שעזרו לי דרך האיציק!

למעלה