פרוד ,זה רע או גרוע?

דני71

New member
פרוד ,זה רע או גרוע?

שם לב לאיזו שהיא רתיעה (לאו דווקא כאן)לסטטוס הזה שנקרא פרוד והיתי מעונין לדעת האם זו בעיתיות ? למה? מה יותר טוב? זה כמו נשוי? או כמו גרוש? או לא זה ולא זה.? אז מה כן?

כמו שאמרת

זה לא זה ולא זה.. ובד"כ הכל יחסית טרי ולא בטוח שתהיה התקדמות.. לא בריא אם אדם מציג את עצמו כפרוד בהליכים...אז עוד מילא.. אבל תכל'ס מבחינתי פרוד=נשוי ולמרות כל זאת, כל מקרה לגופו

no 33

New member
פרוד זה לא נשוי

הפרוד יוכל לחיות עם חברתו

nanane

New member
כי זה לא נחשב לפנוי

אתה עדיין תפוס עם אישה אחרת. כמו שלא אלך עם נשוי כך גם לא אלך עם פרוד כי איתם אי אפשר להתחתן.

פרוד--פרודה סטטוס נשוי נשואה

ותפסיקו לבלבל את המוח שאתם בתהליכי גירושין כבר היה לי את זה מבחורה די צבועה. גרוש--זה אחד שנפרד מאישתו לנצח אלה אם כן הוא יעשה הכל כדי שיחזרו "בשביל הילדים" רווקות של אישה וגבר הסטטוס הכי מתאים לחפש בת-בן זוג ולא איזה "פרוד"

דני71

New member
לא ברור

אם גרוש יכול לחזור לאשתו "בשביל הילדים" אז מה ההבדל? ודבר שני פרוד זה סטטוס זמני לפני גירושין שכידוע לוקח שנים במדינה הזאת! דבר אחרון לא מאמין בנישואין גם אם אהיה גרוש לא נראה שאתחתן שוב! אתם כן?

Netta79

New member
../images/Emo4.gif

לא מדוייק ... זוג שרוצים להתגרש - בהסכמה יכולים להתגרש תוך חודש מיום הבקשה ... אם לוקח להם יותר זמן , זה בגלל בעיות ... 1.יכול להיות שאחד מהם מבקש שלום בית , מה תעשה אז ? 2.יכול להיות שאין הסדר כספי 3.בעיות במידה ויש ילדים משותפים , משמורת , דמי מזונות וכו בקיצור , לא מומלץ אך אם זו אהבת חייך ... תשמע - הכל יכול להיות בקיצור כמו כל דבר אחר בחיים כל עניין לגופו אבל אם מציעים לך להכיר "פרודה" תבקש את מספר הטלפון , אבל אל תתחיל עד שאין "תעודה" יכול להיות שהצד השני יתבאס מהעובדה שכבר יש לו תחליף ואז הוא יכול להערים קשיים בהצלחה

Netta79

New member
אז...

להעלב או לא , לא הבנתי
?

BABELICIOUS

New member
אממממ זה לא זה ולא זה...

ולכן זה בעייתי. כלומר, פרוד זה לדעתי אחד שעוד לא בשל לקשר חדש ולכן אני הייתי נרתעת מאחד בשלב הזה...

BABELICIOUS

New member
כי לא נראה לי שכל עוד לא סגרת

ת'דלת על הקשר הקודם, אתה לא יכול להתחיל קשר חדש. ופרוד אומר שנשארו גרורות מהנישואין. אלא אם כן אתה על תקן פרוד הרבה זמן, אבל אז נשאלת השאלה למה שלב הניתוק הסופי נדחה זמן כה רב, מעורר תהיה.

no 33

New member
על זה לא חשבת

שאולי הפרוד בעצם בגד באשתו והוא כרגע בקשר עם האקסית הא

MaYcHuK

New member
פרוד = לא ביחד = מותר להתקרב

לא מרתיע ולא נעליים השאלה היא אם הוא / היא בכלל פנויים באותו רגע לקשר. אם זה לא מוקדם מדי להם והאם הם פנויים רגשית.

למעלה