פרוד ,זה רע או גרוע?

למעלה על הראש

על הכתפיים 1 2 3 מנהלת משנה
יווו מזל טוב!!!!

מחזקת את דבריי הבנות

פרוד = נשוי. א. כי טכנית זה נכון. ב. כבר קרו דברים מעולם שגברים נשואים העמידו פני פרודים, ושיחקו ברגשות של בנות, וצבוע מי שחושב שאין דבר כזה. ג. למעשה כל מה שאמרו הבנות בסגרת, פנוי רגשי, עוד לא סיים קשר, משהו לא סגור במערכת הזאת וכו'. ד. לא נראה לי באופן אישי שיהיה משהו שישכנע אותי אחרצ, אלא אם כן מדובר במישהו שאני מכירה באופן אישי כולל כל סיפור חייו, וגם זה לא ממש סופי.

למען הסדר יש גם נשים פרודות אך

אצלן זה בגלל איזה חרטטן שלא משחרר גט . (או שגם הן לא סגורות על עצמן) בקיצר פרודים ?! לכו סדרו את הסידורים ובואו .

MaYcHuK

New member
מי שישמע אותך יחשוב שכל הנשים

מלאכיות! וזה כ"כ לא נכון....

magenta73

New member
אין בעיה עם גרוש

יש בעיה עם פרוד. כי זה באמצע... זה לא לשם ולא לשם... וזה בעייתי. וזהו. לפחות עם גרוש אתה יודע שזה באמת באמת נגמר...

גלי 1970

New member
פרוד = נשוי

עד שלא סיימם את ההליך והוא לא גרוש אז הוא עדיין נשוי ולא יכול להתחתן.וזה מצב שיכול לקחת גם שנים אני מכירה זוג כזה שהם פרודים כבר למעלה מ 10 וזה גם לא יגמר עוד הרבה שנים

MaYcHuK

New member
תראה, תשמע

לרוב כששומעים פרוד אומרים וחושבים שהוא לא בשל לקשר , לא סגר את הפרק הזה בחייו וכו' ויש כאלה שזה אכן נכון אצלהם ויש כאלה שרגשית התגרשו ממזמן. לכן אני אישית לא אשלול , ולא אחליט מראש האם הוא בנוי לקשר או לא . מבחינתי פרוד בהליכים = גרוש לגבי פרוד - השאלה היא כמה זמן, למה הפרידה באה, האם זה פסק זמן קצר בין בני הזוג או האם נפרדו ע"מ להתגרש וכו'... בטוטאל - אני אומרת לתת לצאנס לכל אחד לא לשפוט מראש, להחליט מראש, אתה אל תחליט לי ואני לא אחליט לך ... וללכת ע"פ העובדות, ההתנהגות שלו,לא ע"פ דיבורים.... אגב לא תמיד מה שהגיוני ונכון בראש שלנו קורה במציאות. אפשר להתאהב פתאום בבחור פרוד ולמרות שיודעים שהוא לא פנוי ויש סיכוי שיחזור לאישתו עדיין רוצים להיות עם האדם הזה ואני אומרת אם זה אפשרי אז למה לא? למה לא לחיות את חיינו? ניפגע? נכון נבכה? נכון אבל גם נאהב, יהיה לנו טוב לתקופה מסויימת. אני מאוד מאמינה שתקופה אחת טובה מכפרת על 4 תקופות "לא טובות"

Jen74

New member
פרוד/ה

אני לא אכנס לקשר עם פרוד כי יש כאן עניין לא סגור. יש הבדל קטן בין פרוד לפרודה. פרודה עד שלא קיבלה גט - נחשבת נשואה. גבר פרוד יכול לעשות מה שבא לו, לשכב עם אחרות, לצאת ולבלות וזה לא יהווה בעיה מבחינת בית הדין הרבני. אשה שנמצאת בהליכי גירושים יכולה לצעוק עד מחרתיים שהיא פרודה וכבר לא חיה עם בעלה אבל כל עוד לא התגרשה היא צריכה להיזהר עם מי היא יוצאת ומה היא עושה איתו.

למעלה