פרוד ,זה רע או גרוע?

יפה אמרת ../images/Emo45.gif

לפעמים נישען על האחוריים אבל זה כבר משהו אחר

גם נכון

אבל מה אם האחורה תמיד יישאר בסביבה ולפעמים גם נראה אותו מלפנים? הרי, לא משנה אם אתה פרוד, מה שמשמנה זה אם אתה פנוי וגם זה לא תמיד משנה, האישה תהיה שם.... במידה ויש ילדים. הרי ממילא אין הפרדה מוחלטת מלבד ברגשות.

ק י ק ה

New member
מנסיוני האישי

האקס שלי החליט שהוא רוצה להתגרש עזב את הבית. שנה שלמה חיינו בנפרד כלומר פרודים אבל הוא לא עשה דבר וחצי דבר להזיז את מדרגות הרבנות. יצא חגג זיין הכל בלי חשבון. יום קייצי אחד לבושה שמלת מלמלה וסל נצרים פתחתי תיק בבית המשפט פתאום חרב עליו עולמו רוצה לחזור לא בטוח לא יודע אולי ננסה ועוד כל מיני חירטוטים. כשאתה גרוש אומר שאתה שלם עם ההחלטה שלך, שהלכת עד הסוף ועשית קלוז'ר לפרק ההוא. כשאתה פרוד תמיד אפשר לנסות לחזור אחרי שאתה מגלה שלא כל מה שנוצץ זהב. כמובן שאני לא אומרת שאצל כולם זה ככה - אישית לא הייתי לוקחת סיכון

הבנתי

זה אחרת אצל כל אחד ברמה האישית מעבר למילים המתארות... תראי, יש גם את אלו שמסורבים גט, לא מגיע להם לנהל חיים רגילים? יש נשים שהבעל שלהן מושך אותן כמו ... לא מגיע להן? מגיע :) בעיה .. לא חושב שכשאתה גרוש אתה תמיד שלם עם זה, לפעמים אתה גם לא ממש מצליח להתרומם מזה וחושב אולי שהיה עדיף.. את יודע מה הכי מזעזע אותי? שבן אדם מתגרש ויש לו שני ילדים- ולא איכפת לו מהם. זה מחריד.

ואל תביני אותי לא נכון בבקשה

כשאני אומר שקשה לך בתור גרוש להיות שלם עם זה אני מתכוון שזה הרבה בגלל החברה שלנו, שרואה באור שלילי משהו אנשים פרודים או גרושים ועוד יותר כשמדובר באנשים עם ילדים.

ק י ק ה

New member
מבינה לגמרי

יש לי חבר נשוי ואומלל לא מוכן לשמוע על גרושים רק בגלל מה שיגידו.

BABELICIOUS

New member
זה עצוב שכך... רע מאוד שהוא חי

במקום שהוא לא רוצה רק בגלל מה שיגידו. נשמע לי קצת קיצוני מדי. אבל לא שופטת מצב שלא הייתי בו. קטונתי.

BABELICIOUS

New member
../images/Emo45.gif ועוד אלו שמתנקמים בגרושים

שלהם דרך הילדים ועושים שטיפת מוח לילדים נגד ההורה השני ואף יותר גרועים, מעלילים על ההורה השני כעל מתעלל בילדים כדי להרחיק ולא באמת מסיבות טהורות כפי שנטען. שזה מחריד לדעתי. גובל בהתעללות נפשית קשה בילדים.

למעלה