היא כנראה לא היתה לגמרי שלמה בעניין הפרוד שלה, כשמתנדנדים,ולא משנים השיקולים כרגע <שיכולים להיות מובנים ולגיטימיים>, אך טבעי שהיא תתקשה להחליט,ותירצה לנסות שוב. "אדם כואב ומבולבל" מאוד סביר שתפגוש/נפגוש,אבל זה לא אומר שכולם יחזרו וינסו עם הפרוד שלהם/ן,רק ה ON AND OFF הזה,יכול לחסל אנרגיות לכמה שנים קדימה.
לגיטימי להרגיש כמוך,אבל זו באמת הכללה גורפת. ישנן כאלה שגם בעד הון,לא יחזרו לבני זוגן הפורמליים, אני לא מבינה איך לא עלית על זה,שיש לה עדיין רגשות כלפיו, איך לא חששת אחרי הפרידה הראשונה לחזור על זה שוב? תסלח לי,אבל אתה די הבאת על עצמך. אחרי הפעם הראשונה,כבר היו אמורות לדלוק לך כל הנורות האדומות. מה כל הנורות? כל לוח הבקרה היה אמור להבהב הבהוב עצבני.
ומן הסתם עברתי את שלבי הפרידה... והייתי פרודה כשלוש וחצי שנים אמנם לא חזרתי למי שהיה בעלי וגם לא במחשבות. ויצאתי עם בחור כשנה וחצי ושידעתי שאני עומדת לפני קבלת הגט... הרגשתי רצון לחופש טוטאלי... מ-ה-כ-ל... גם מהחבר שהיה ותמך בי בכל דבר והיה זמין לרשותי 24 שעות ביממה... והייתי בטוחה שהוא הפרק ב' שיהיה בחיי... אז אמנם לא רוצה לעשות חלילה הכללות... וכולם הרי בסופו של דבר מחפשים את הקשר שהם ירגישו בו הכי טוב ולא להיות תמיד לבד... ניראה לי לעיתים שלנשים יותר קשה להתחייב לפרק ב'/קשר מחייב מאשר לגברים.
אחרי הפעם הראשונה היית צריך להסיק את המסקנות. ואם לא הצלחת להסיק מסקנה כזו פשוטה, אין פלא שיכולות ההסקה שלך מובילות לכך שפרודות הן מוקצות! <זהב, שעשתה בין היתר קורס בלוגיקה והקשים> אה, ועוד משהו. מסקנה שכזו מונעת ממך להכיר הרבה הרבה נשים שפרודות מבחינה חוקית לעיתים גם שנים (כמעט שנתיים, במקרה שלי) מסיבות שונות, אבל גרושות מבחינה רגשית, לעיתי גם מלפני הפרידה הרישמית <שוב זהב, שכולם אומרים שהיתה גרושה וחד-הורית שנים לפני הפרידה>
על גבר ואישה שיודעים מראש שנכנסים לסוג קשר כזה שלא נגמר ריגשית עדיין,הם מראש יודעים מה תהיינה הציפיות,אבל תמיד יש להם הרגשה שהם "ישכיחו" את הרגש שקיים אצל האחר,הם "יכבשו"אותו/אותה,יש מין תחושה שדרכם תישכח או ישכח הבן זוג הקודם,אז זהו שלא!!!עד שלא נגמר ריגשית,לא נגמר דבר! וזוהי המציאות בלי שום קשר לפרודה/נשוי/רווק. לפחות נגעת בפסגות האושר,יש כאלו שחושבים שנוגעים בו וכולה נגעו בפסגות של מקסם שווא.