פרודה

פרודה

רוצה לספר לכם משהו שעברתי, או שעוד לא עברתי. הכרתי בחורה פרודה, והתפתח קשר מדהים, אלא שהפרוד שלה החל לחזר אחריה במרץ ובסוף היא שבה לנסות איתו, כצפוי זה לא הוביל לכלום ואז היא חידשה את הקשר איתי, שוב התפתח הכל, ושוב היא שבה אליו. זה בשלושה משפטים סיפור של 4 חודשים מלאי פסגות של אושר ותהומות של כאב. ומה המסקנה? כשאומרים לכם אל תתעסקו עם פרודים, יש בזה המון, לרוב זה צפוי שתפגוש אדם כואב ומבולבל שיכאיב לכם בסוף (ולא מתוך כוונה כמובן). אין פה שאלה או בקשה, סתם רצון לשתף.

מה זה ההכללות האלה?????../images/Emo124.gif

"אל תתעסקו עם פרודים"????????
אתה אל תתעסק עם פרודים, כל השאר יחליטו בעצמם נעלבתי עד עימקי נשמתי
סופי - ראש העמותה להצלת שמם הטוב של הפרודים/פרודות בישראל

כמעט כל גרוש/ה שהכרתי

חווה את מה שאני מספר כאן, אז ברור שיש יוצאים מן הכלל, אבל למה לנו להכנס למערכת שהנראית בעייתית מאוד מלכתחילה?

Kטלנית

New member
שוב מכליל../images/Emo35.gif "כל גרוש/ה../images/Emo35.gif" בדקת../images/Emo35.gif

אם אני שונאת משהוא אבל ממש שונאת ואפילו בגדר מתעבת זה: ה כ ל ל ו ת
זה שאתה "נפלת" על נדנדה שכזאת צר לי ואני לא צוחקת זה באמת כואב לא הולכת להטיף לך על למה לא התפקחת
, ולמה לא למדת כבר בפעם הראשונה
מבינה שכשיש רגש עמוק ואהבה זה לוקח אותך איתה בלי הגיון ..... אבל- מפה ועד להכליל??? אני פרודה גאה
גם אם יתהפך העולם ויפרצו המעינות ימה וקדמה צפונה ונגבה אין סיכוי שאני אחזור לאבא של הילדים שלי
קפיש??? אז מה זה עושה אותי אחת למליון
וסופי שלי
אחת לטריליון
טוק טוק....
תתעורר
אני יכולה להבין את הכאב אבל מפה ועד להכליל תעשה חושבים חמוד הבאת לי רעיון לשרשור סקר ולא על בחירות כי זה משעמם אותי... אחלה
יום טוב לך

כתבתי כמעט

כמעט כל גרוש/ה תשאלי פה את החברות, האלה הוותיקות, רובן לא מתעסקות עם פרודים כמעט כל מי שגרושה כבר כמה שנים תאמר לך את אותו הדבר.

Kטלנית

New member
ת'כוונתי לעניין הפרודים/ות../images/Emo70.gif

מי שלא החליט/ה והיא/הוא לא סגור/ה זה באמת בעיה ולא רק בעניין הפרדה אלא בכלל דבר בחיים הייתי קוראת כאן לחברות לענות לי... אבל פסח בפתח אתה יודע... הרבה לעשות יש לי היום אני באמצע לסדר ת'ארון אולי אני אשתמש בזה בפעם הבאה ואולי ביום הבחירות אני "אתחפש" לKטלה צמח... בעניין הזה
לך בכל אופן על כלום ב
לילה טוב... תפיק לקחים לעצמך ולא בחלומות שלך ב ה צ ל ח ה

Rinattt

New member
../images/Emo88.gif

באתי לתת קולי למאבק הפרודות צודקת הלוואי סופי תמנה אותך לסגנית שלה

Kטלנית

New member
../images/Emo6.gif

כפרה אני תפוסה סגנית של אלוהים שחכת
חחחחחחחחחחחחח חולית עליך
יא'
ה

גם פרודים חוזרים לנשותיהם ומשאירים

לב כואס ודואב.... צודק המסקנה לצאת עם מישהי/ו שסיים את המאבקים ופנוי לאהבה חדשה

Kטלנית

New member
בוננת לא סיימתי מאבק ובכל זאת

לא הייתי משחקת ברגש של משהוא אחר
(במידה והייתי מוצאת אחד כזה
) כי זה באופי שלי החלטיות חוסר זיגזג זה משהוא שאנחנו לומדים ורוכשים עם החיים כשאני החלטתי שזהוא ועד כאן אף אחד לא יצליח להוזיז אותי מהדעה שלי
העניין הוא שכשאת/ה מתחיל/ה קשר כל שהוא והלב שלך לא מוכן לא משנה באיזה סטטוס אתה זה יכול לפגוע במידה ואתה לא החלטי תגידי בוננת או ההולך נגד הרוח אין מצב כזה שגרוש/ה התחליו קשר ואח"כ "גילו" שהם צריכים מרחב עוד קצת מהשקט והלבד הזה
אז... שנתחיל להסתובב עם שלטים על הגב
או על המצח שכולם יראו
אני מצדיקה ומבינה את הכאב והצער במקרה הספציפי הזה אבל מפה ועד לקחת סטטוס שלם ולקטלג
סורי בטח ובטח ובוודאי שלא
עד כאן רשת דפי הטל"טקסט" שלי כאן
מי שיקרא והפנים בטח שיבין ומי שלא... שימשיך לקטלג לו בהצלחה אניי וואי

זה לא הסטטוס בנייר אלא הסטטוס בלב

וזה זה לא נמדד בזמן אלא ברמת המודעות: ישנם המון גרושים שעוד לא התגברו על תהליך הפרידה. מה שקובע באמת היא עד כמה הושלם רגשית תהליך הפרידה ומהי המודעות העצמית של האדם אותו אתה פוגש. בתהליך הפרידה "התגברות על רגשות האהבה לבן הזוג הקודם" אינו הקריטריון היחיד. אדם שנפרד באופן מלא מבן זוגו הקודם הוא כזה שהשיל מעליו גם רגשות הכעס ו/או רגשי אשמה ו/או הרגשת חוסר הבטחון שתהליך כזה בד"כ גורם. אדם שנמצא בתהליך הפרידה לצורך בניית עצמו החדש ולא לצורך התגברות על מכאוביו. על כל אלה מתווסף גם הצורך שהאדם אותו אתה פוגש יהיה בעל מודעות עצמית למהן ליכולותיו ומהן מגבלותיו. לא פשוט, בהחלט מורכב, אבל כאלו הם החיים בכללותם, הלא כן? בהצלחה בכל מקרה... יניב

maof

New member
טוב לראות אותך יניב ../images/Emo13.gif

וואלה
מעוף

maof

New member
זה אומר דבר אחד...

שלא מתחילים פרק חדש עד שלא סוגרים סופית ת'פרק הקודם
מעוף

למעלה