פרוג שולתתת!11!

Jflyaway

New member
ואופס.. בשרשור הזה הברמלאי

אמר שזה לא פרוג (?) ההממ.. זה מתחיל להצליח לי! YIP YIP HUURRRAAAYYYYYY

Barmelai

New member
לאפרוגלאפרוגלאפרוגלאפרוגלאפרוגלאפרו

איייףףףףףף

Jflyaway

New member
תגיד.. מה אתה חושב על המקום

המאוד מיוחד שבו נפגשו שני אסכולות שונות וכמעט מנוגדות, PROG + GLAM הנה משהו שאני אוהב

Barmelai

New member
הפתעת אותי עכשיו

אם הייתי עושה רשימת תפוצה לשיר הזה אותך הייתי שם בסוף
אחלה שיר, אחלה גלאם, מורד קוקני להקה מעולה. למה פרוג? בגלל העיבוד התזמורתי? זה עוד לא עושה את השיר פרוג. וטוב שכך. הגלאם גדל במקביל לפרוג והציב לו אלטרנטיבה נאה לניפוח בלוני רוק, שנראה שיש יותר מדרך אחת למקסם את המוסיקה ברוק. תודה על הקליפ

Jflyaway

New member
לא הפסקתי לאהוב את קוקני רבל

מאז שהייתי ילד. הקשב טוב לקטע DEATH TRIP מהאלבום הראשון, שם יש שילוב של גלאם עם פרוגרסיב ועם עממיות בלקנית באופן מעורר התרגשות.

Loretta's Tale

הוא עדיין לטעמי השיר הכי טוב שלו. "סבסטיאן" הוא דוגמא טובה ל-excess של התקופה. קוקני רבל וקווין התחילו באותו זמן, והקו שלהן היה דומה. גורלן, לעומת זאת, היה הפוך: קווין נהיו קווין המוכרים לנו; קוקני רבל קיבלו נוקאאוט מעיתונות הרוק, עם עליית הפאנק. הקריירה של סטיב הארלי חוסלה באחת, תוך כמה חודשים. אגב, הוא מגיש כיוםו תוכנית רדיו לא רעה ב-BBC.

אתה צודק, מבחינה זו

שבאותם ימים זה לא הוגדר בתקשורת כפרוג. אבל במבט לאחור....

bibi50

New member
כל כבוד לך !!!

תגיד לי היית שכן שלי ? תודה מכל לב שהזכרת לי נשכחות ! השיר הזה היה ההמנון של רדיו ביירות בסוף השישים אלא שלצערי לעולם לא קלטתי את שם המבצעים משום שפשוט לא היתה קרינות, כל השירים הושמעו נון סטופ במשך כל הלילה. והנה אתה מופיע אחרי ארבעים שנה בעולם אחר של אינטרנט ווידאו ומגיש לי את הסוכריה הזו... אני נרגש... תגיד לי היית שכן שלי ?

LadyG

New member
כולם היו סוג של שכנים

אף אחד לא ממש קלט את שם המבצעים. בעברית קראו להם "המקסימים". וזה בכלל שיר "שלי" - אבל בסדר....אני אתחלק איתו איתכם.

Jflyaway

New member
האהא.. לא שכנים אמנם, אבל כל פעם

שקראתי הודעות שלך ראיתי את ה PARALEL בחוויות הילדות והנעורים המוסיקליות שלך ושלי. גם אני הצטנפתי לי בלילות במיטה אל מול הרדיו (גרונדינג ישן עם "מנורות") והקשבתי לרדיו רמאללה, ביירות, ולוקסמבורג.

Durutti Line

New member
מה כ"כ פרוג בזה?

ראיתי באולמיוז.קום הלהקה מוגדרת כפרוג אבל בכל זאת, השיר הזה (וגם Maybe Tomorrow שמצאתי שם) הוא בכלל לא רוק פרוגרסיבי.

wawadhani

New member
../images/Emo105.gif או לא ../images/Emo105.gif

לי זה בכלל לא משנה, נהניתי מהמוסיקה. של כולכם. תודה

Barmelai

New member
לא פרוג לא קונה

אז זהו בדיוק, שגם הלהקות של אז לא בדיוק ניסו למסגר את עצמן בסד ז'אנרי כזה או אחר. ולמה שאמן ישים על עצמו מגבלות שכאלה. לכל להקות הפרוג כמעט היו גם שירי פופ. החכמה היא לצייד כל שיר ברכב היעיל ביותר שיקח אותו הכי רחוק. אם לשיר מתאים להיות בית פזמון בית בארבע רבעים ולהסתיים אחרי 3 דקות, "אסור" להלביש אותו במחצלות פרוג, מספיק לצבוע, למרוח שכבת לק לייבש בשמש ויאללה לכביש
וואוואדהני יקירתי אל תתאמצי לחפש קשר הדוק בין התגובה שלך לשלי, סתם רציתי להשתלשל מלמטה

wawadhani

New member
wah-wah בשבילך ../images/Emo13.gif

ודווקא כן מצאתי קשר, זה בדיוק מה שרציתי להגיד, רק שחיפשתי מי שישתלשל מתחתיי ויודע להתבטא קצת יותר טוב ממני (בערך כולם כאן). מה זה משנה מה התווית שהדביקו לשיר מסויים או אומן מסויים, אם אני מתחברת לשיר, אני אשמע, גם אם התווית אומרת שזה רוק כבד, ג'אז או מזרחי. אהבתי? שמעתי!

Barmelai

New member
ואה-וואה זה מצויין בשבילי ../images/Emo13.gif

ו DHANI על שום מה?

למעלה