פרוג-רוק, ופוליטיקה?

לא הבנתי את הקשר

בין המשפט הראשון שלך למשפט השני שלך והקשר בין שניהם למה שאני אמרתי. מה שכן, זה אחד מהפתגמים הגרועים ביותר שראיתי.

jbloo

New member
הקשר-

שכרגע הוא לא רואה איך בנאדם עם מנת משכל מעל המינימלית מצביע לבוש, אבל אולי בעתיד הוא כן יראה. אני בטוח לדוגמה ששרון מעורר אצלו יותר חלחלה ממה שבוש מעורר, אבל עובדה ששרון בינתיים עושה יותר מהלכים מדיניים ששייכים לאג'נדה הפוליטית של השמאל, ממה שנניח ברק עשה. כמו שאמרתי- לא הכל שחור ולבן. * אין בכל הנאמר לעיל שום אינדיקציה לנטייתו הפוליטית של הכותב. הדברים נאמרו מתוך סלידה כללית מהמשפט "קשה לי להאמין שמישהו מוכן להגיד בכבוד היום שהוא תומך בבוש, לפי הקדנציות האחרונות שלו הוא פשוט אידיוט ורוצח. " אם תחליף את השם בוש במישהו אחר מהפוליטיקה המקומית, תוכל למצוא את עצמך בכלא על הסתה

אם ח"כ משווה בין חיילי צה"ל לבין

אייכמן ואחרי יומיים כולם שוכחים מזה אז לא נראה לי מישהו ילך פה לכלא על הסטה.

כמו מה, להמשיך לבנות במעלה אדומים?

שרון צריך לבקר בהאג וגם לשבת מאחורי סורג ובריח. אם תשאלו אותי, זה צריך לבוא בסדר כרונולוגי.

shay or eli

New member
זה ציטוט של מוסולוני

הציטוט המקורי הוא: "מי שלא היה סוציאליסט עד גיל 25 הוא חסר לב, מי שנשאר סוציאליסט אחרי גיל 25 אין לו שכל". זה נועד להסביר לתומכים שלו את הילדות הסוציאליסטית שלו. ולא, שרון לא מבצע מהלך ששייך לאג'נדה של השמאל. חלק מהשמאל מאמין שהצעדים של שרון יתנו בסיס לקידום האג'נדה שלו, וחלק פשוט לא: http://www.banki-shabiba.net/spartacus/7/______________.html http://www.maki.org.il/2medinot.html http://www.hagada.org.il/hagada/html/modules.php?name=News&file=article&sid=2807

jbloo

New member
לא זה לא

זה ציטוט ממקור לא ידוע. חלק משייכים אותו לסארטר, חלק לברנרד שו, זו פעם ראשונה שראיתי שמשייכים אותו למוסוליני. אתה יכול להביא לינקים שתומכים בזה שזה ציטוט של מוסוליני?

shay or eli

New member
לא הייתה שום אלטרנטיבה

ג'ון קרי זה בדיוק בוש, רק עם פרצוף מכוער יותר.

מורנא007

New member
"אידיוט ורוצח"?

אני לא רציתי לגלוש לוויכוח פוליטי של ממש. מה שאני יכול לכתוב לזכותו של ג'ורג' W בוש הוא שתפקיד נשיא ארה"ב אינו דבר פשוט, לדעתי סביר שגור או קרי היו נוהגים באופן דומה אחרי ה- 11 לספטמבר. יתכן שלא היו נכנסים לעירק, אבל היו נכנסים לאפגניסטן.

גם בוש בכלל לא רצה להיכנס לאפגניסטן

אבל הוא נכנס בכל מקרה. הוא רצה לדלג על זה וללכת ישר לעירק!

מורנא007

New member
אולי

הוא חיפש עילה למלחמה, מוחמד אטה נתן לו אותה (הנ"ל נפגש עם סאדם חוסיין לפני שהוא עבר לאירופה ומשם לאמריקה). על הקשר בין סאדם חוסיין לאל קידה ניתן לקרוא בספר הזה.

RedCherry

New member
הכנסתם לי המון מילים לפה

זאת הבעיה בפורומים כאלו, תמיד יש כאלו שינסו להחכם איתך. לא, לא "ראיתי" את רמת המשכל של תושבי אמריקה. ומעולם לא אמרתי שהם פחות חכמים מאיתנו, לדעתי כולם טיפשים. בוש VS. שרון? מעולם לא אמרתי ששרון יותר גרוע מבוש... כי זה לא נכון לדעית וזה בכלל לא נושא להשוואה, הם במעמד שונה לחלוטין. שרון וההתנתקות- מאיפה לעזאזל אתם יודעים את הדעה שלי בנושא? בבקשה על תכניסו לי מילים לפה. הדעה שלי? צריך לצאת מעזה, שרון לא עושה את זה מהסיבות הנכונות ולא בדרך הנכונה, אבל זה צעד חשוב. למי שקרא את המאמר בבנק"י- אני מסכים עם מה שאומרים שם רק שהמסכנה שלי קצת שונה. בוש בכלליות- קשה להיות נשיא ארה"ב? אה באמת? אתה חושב? אל תטפס על עץ שאתה לא יכול לרדת ממנו. בוש עשה המון החלטות מטומתמות ומרושעות. לדעתי את המלחמה בעירק גור דווקא לא היה עושה והוא בהחלט היה מוכן לחתום על הסכם קיוטו. סוציאליזם- מה רק בסיוציאליזם בגיל 40? מקווה שלא שכחתי אף אחד.

מורנא007

New member
בוש עשה

"המון החלטות מטומתמות ומרושעות" - לדעתך. לדעתי הוא עשה החלטות חשובות, לחלקן אני לא מסכים (למשל, תוכנית הפרטת הביטוח הלאומי האמריקאי).

kurush

New member
פשיסט

פחות או יותר כלומר לא בקטע של רמיסת זכויות פרט והאדם הבודד לא חשוב, אלא יותר בכיוון של להכיר בעובדה שהאדם מחפש מישהו שינהיג אותו, ושתמיד יהיה מבנה הירארכי, לא משנה איך תקראו לזה, אז עדיף כבר לקרוא לחיה בשמה...

למעלה