פרוג ונשים = אהההה??

rnissan

New member
כן זה עובד...הבלדות של הפרוג

תשמע...אני התחלתי בקטן, אתה יודע עם קצת שירים קיטשיים של dream theater וכמה בלדות קלילות של spocks beard. משם הדיסק המשיך למשהו יותר רועש וזהו, הרגלת! בכל מקרה, גם היום קשה להביא למצב של אהבה מוחלטת לפרוג. חברה שלי מאוד אהבה קטעים מסויימים ב - snow goose של camel אבל מצד שני גם שנאה קטעים אחרים פסיכודלים יותר שמופיעים לפרקים באלבום המופת הזה....ככה שהצלחה מובטחת אין...אבל זה יותר טוב מכלום בהצלחה! ומי ייתן ונראה איזו להקת PROG בארץ שנוכל לסחוב אליה את החברות...

zambush

New member
פרוג והאישה שלי ../images/Emo73.gif

היא מגדירה את המוסיקה שאני שומע כ"מוסיקת מעליות", ו-"מוסיקת שירותים", אבל גם כמוסיקה שנרדמים איתה. אחרי כמה אלבומים שלא צלחו היטב, את Lizard היא אהבה, ואפילו את Going for the One
פשוט צריך לדעת מה להשמיע לה, ובאיזה סדר. בדיוק כמו עם כל בן אדם המתחיל להאזין לפרוג, אי אפשר לזרוק עליו את הדברים הכבדים והקשים.

kalimera1

New member
אחד השרשורים המשעשעים...

זה לא תלוי בכרומוזומים... הלוואי והיה לי עם מי ללכת להופעות פרוג...(בדרך כלל אני מבטיחה בירה עלי וזה עובד!) זו מוזיקה שמתאימה יופי לבחורות עם טעם טוב (
). ואני חייבת להסכים עם הדעה הרווחת כאן- מתוך ניסיון לגרום לאנשים לאהוב פרוג (כדי לא ללכת לבד להופעות...) זה הכל תלוי במינון ובקצב (ואם זה לא עובד אז גם בקצף...)

RamiSun

New member
את חיה בסרט,

את זן נדיר ובלתי מצוי, תופעה חריגה ובלתי מוסברת של הטבע, בת שאוהבת פרוג..... בעולם מתוקן היית אוטומאטית מקבלת מעמד של אלה, אבל בעולמנו הקלוקל מחכה לך עתיד של בדידות מוזיקאלית...... סתם,
כל הכבוד לך וירבו כמוך, ובקשר לחתימה שלך...שמת לב לקשר הדם בין החתימות שלנו? טוב הלכתי להצביע לפורז...בייי

למעלה