פרוג ונשים = אהההה??

אדם זאב

New member
פרוג ונשים = אהההה??

שלום לכולם, אני מכור למוסיקה, סביר להניח כמו כל אחד כאן, ובכל נסיעה שלי במכונית אני חייב לשים דיסק פרוג טוב !! אחרת הנסיעה לא שווה כלום... לאחרונה אני נתקל בבעיה מצד החברה שלי, זה התחיל בזה שהיא כועסת עליי ולא מרשה לי לשמוע פרוג בנסיעות.. והגיע למצב שהיא אפילו העזה להגיד לי שהכל נשמע לה אותו דבר .. :), ושזה עושה לה כאבי ראש, והחלה בכל הנסיעות מאז לדרוש ממני לשים רדיו. אני ניסתי להסביר לה שמאחורי המילה פרוג רוק מסתתר עולם ומלאו ושלא מדובר בסגנון אחיד... אבל היא נעולה על זה שזה מעצבן אותה מבחנתי רדיו = כאבי ראש, אבל אי אפשר להסביר את זה... האם עוד משהו נתקל פה בתופעה הזו, ומצא דרך מקורית לגרום למנגינה לא להפסיק??

Rudess

New member
פרוג ונשים

למזלי, האישה שאיתי, אוהבת ושומעת פרוג, אז אין לי את הצרות האלה. קודמתה גם חונכה לשמוע פרוג. תהיה קצת יותר אסרטיבי עם החברה, ותחנך אותה לשמוע פרוג (תשים לה את הדברים הקלילים סטייל קאמל וג'נסיס) ואם זה לא עוזר , אז תחליף חברה

אדם זאב

New member
בהתחלה זה עבר וזה אפילו עניין אותה

היא אהבה את הקלאסיקות, אבל התחלתי לשמוע לאחרונה שפות זרות.. זה כיף, קצת איטלקית, שבדית, צרפתית, אינסטרומנטלית :) מותר לנסוע עם אוזניות או שיש איסור לפי חוק ? פשוט נגן MP3 יכול להיות פתרון לא רע

Rudess

New member
תראה

יש לך שתי אופציות: 1. להתפשר מבחינה פרוגרסיבית, לשמוע קלאסית ולתת לה להנות גם. 2. לא להתפשר מבחינה פרוגרסיבית, ולאבד את החברה. אני לא מכיר איסור על נסיעה עם אוזניות, אבל לדעתי נהג צריך להיות קשוב לתנועה, לדוגמא אם נהג מצפצף להזהיר מפני תאונה, או אם משטרה מורה לך לעצור בצד ואתה לא שומע כי אתה מקשיב בפול ווליום או עם אוזניות.

cut2

New member
מוסיף -

ודאי שאסור לשמוע באוזניות כשמדובר בבני זוג. רמי, איך לא עלית על זה לבד?

RamiSun

New member
יש כאן נקודה שעלית עליה

מבחינה סטטיסטית מוזיקה מתקדמת מדברת יותר לזכרים, אין לי מושג למה האמת, כנראה משהו גנטי לא פחות. כמו שאומר הפתגם הידוע: "צייד בודד הוא הפרוגיסט". אז עצה שלי: אל תבחר חברה/אשה/מאהבת לפי המוזיקה שהיא שומעת אלא רק לפי המראה החיצוני........

אדם זאב

New member
ברור !! :)

אנחנו אפילו רחוקים מלריב, אני רק מנסה למצוא דרך לשמוע מה שאני רוצה בנסיעות :)

RamiSun

New member
אגיד לך איך זה היה ביני לבין אשתי.

כיוון אחד פרוג, כיוון שני שירי ארץ ישראל מזוויעים. אני כותב היה בלשון עבר, לא כי נפרדנו, פשוט היום אפשר לשמוע באוטו רק דץ ודצה, המלך טוביה ופסטיבל גיבורי העל.........(האמת...עדיף על שירי ארץ ישראל)

pinnacle

New member
אתה בר מזל!!!

מעט מאוד נשים לצערי אוהבות פרוג, אני בדרך כלל התפשרתי בקטע הזה(המוסיקלי), העיקר שתהיה התאמה בשאר התחומים.

epitaph

New member
בעיה...

למרות שלפי מה שאתה מתאר אותה היא לא בעיה רצינית במיוחד, בעיקר בגלל שקלאסיקות היא כן אוהבת וזה לפי דעתי מה שהכי כיף לשמוע בזמן נסיעה...

מורנא007

New member
אותי הפתיע מצב הפוך

באחד הדייטים שהיו לי... השמעתי את מה שהיה לי (אנגלגאדר) והיא אמרה ווי זה דומה ליס, אני אוהבת את יס! לא ציפיתי לתגובה כזאת
אחת הסטודנטיות כאן התלהבה שללהקת פרוג אחת יש שם דומה (אנג'ה) לשם שלה (אנג'לה). כמו כן היא סיפרה שאביה שומע יס וסטיקס בבית.

RamiSun

New member
אני במקומך,

ווי זה דומה ליס, אני אוהבת את יס! - הייתי תופס את הבחורה הזאת ולא עוזב אותה יותר.

John Barleycorn

New member
מור, צר לי לאכזב... ../images/Emo13.gif

ההגיה הנכונה בצרפתית היא משהו כמו אאז'. אבל אתה לא חייב לספר לה

למעלה