פרוגראסי

RamiSun

New member
לדעתי

"אני אוהב את המוסיקה הזאת וזהו" - זאת תשובה בהחלט לגיטימית. הוא לא חייב לך כלום ואנו צרכים להודות לו על מה שהוא כן משדר ולא על מה שאתה או אני היינו רוצים שישדר. אז אסי.....תודה. לפחות ממני.

אוקיי, לגיטימי

אז אני מודה מקרב לב לאסי פרוגראסי על כך שהוא משדר את טל גורדון, צביקה פיק ויוסי בבליקי במשבצת שידור המיועדת לרוק מתקדם, ברדיו ציבורי הזוכה למימון מכספי המיסים שאני משלם מדי חודש. הללויה אסי!

brotos

New member
סליחה, לא הבנתי משהו

אסי עושה טובה בכך שהוא משדר ברדיו? האם חשבת על זה שהוא לא עושה את זה בחוסר תגמול מלא: הרי הרבה אנשים היו רוצים לשדר ברדיו, אפילו ללא תשלום! זוהי סוג של תהילה. אני לא מבין, הוא מרשה לעצמו לקרוא לתוכנית שלו 'פרוגראסי' אבל כמעט לא משדר שם פרוג. לא לגיטימי להגיב על זה? לא כל ביקורת היא ירידה. על ביקורת אפשר לבנות דברים טובים. כאשר הוא מקבל פרסום בפורומים השונים ובאתר רוק מתקדם בגלל היות תוכניתו תוכנית רוק מתקדם הוא מחויב למשהו. אם הוא לא רוצה לערוך את התוכנית באופן נאות יש אחרים שמוכנים לקבל זמן אוויר יקר. דרך אגב, יש בתוכנית שלו מוזיקה טובה, אבל רובה לא פרוג, מה לעשות?.

ממש תהילה עולמית, מה אני אגיד לך

לצערנו, אסי לא מחויב לשום דבר. הפרסום בפורום הוא חינמי, אין בו שום חוזה או התחייבות. מה לעשות שיש אנשים שמשום מה מציגים את עצמם בהקשר של פרוג למרות שאין להם מושג ירוק. לא ברור לי מה הטעם לעשות את זה, אגב. בטח לא בשביל למשוך עוד קהל, אבל העובדה הקרה היא שאין לאף אחד מנד"ט על מילים. על כל פנים, לבוא לפורום להתלונן עליו ככה לדעתי זה לא מכובד. אם היית שולח לאסי מסר אישי היית מקבל תשובה הרבה יותר טובה מהמקור עצמו, וזהו.

אסי משדר ברדיו ציבורי

וזה לגיטימי למתוח עליו ביקורת עניינית בפורום ציבורי. אני לא מבין למה צריך לדכא את הבחור שהחליט ללכת נגד הזרם ולמתוח ביקורת כנגד שדרן רדיו - בלימת פיו לא תעזור לשיפור התוכנית של אסי.

איזה זרם בדיוק?

אני לא חושב שיש פה אפילו בן אדם אחד שמסכים עם אסי שדייר סטרייטס הם להקת פרוג. אין פה שום זרם שהבנאדם הולך נגדו, אבל א' - הביקורת לא הייתה כזאת עניינית, לא הייתי קורא לשורה וחצי עם חצי תוכן ביקורת עניינית ומקיפה, וב' - שוב, הרבה יותר יעיל לפנות לאדם בעצמו. אנחנו מבזבזים את זמננו כאן.

איך מוצאים את מר פרוגראסי?

הפורום הזה לא ממש מציע ספר טלפונים של שדרני רדיו. איך מר ברוטוס אמור למצוא את מר זיגדון? קצת קשה... תגיד אתה בעצמך - אתה לא חושב ששידור טל גורדון במסגרת תוכנית פרוג זה פשוט בזיון?

קשה?

אפשר למצוא את האי-מייל שלו באתר אלמוני הזה, למשל. אם התוכנית של אסי מציגה את עצמה כתוכנית פרוג בלבד, אז באמת יש כאן משהו לא כשורה. אם התוכנית מציגה את עצמה כתוכנית של "מוסיקה טובה", ומשום מה משתמשים במילה פרוג על מנת לתאר מוסיקה טובה, אז זה... אה... גבולי, אבל פסול מכל מיני אופנים אחרים.

האספסוף כבר פה

רק הלפידים לא נדלקים משום מה.... בכל מקרה, נפגשים הערב בכיכר רבין עם נפצים, והולכים לדירה של אסי בשביל להראות לו מה זה מחתרת הפרוג היהודית
(סאטירה, לא להגיש כתב אישום, סאטירה)

ודרך אגב

אם באמת הממונים על אסי פקדו עליו לשדר רוק מתקדם, והוא בבירור לא עושה את זה, למה באמת לא דיווחת עליו?

כי אני לא איש רשע

אבל יום יבוא וזה יקרה מעצמו, בלי שאתערב. בינתיים אני נהנה מן הבמה שאתה מציע כאן בפורטל הכתום ביותר בגוש דן.

brotos

New member
סליחה

למה יש פורום? אולי את הביקורת על דיסק כלשהו תיתן בלעדית לאומן, באופן אישי? פורום נועד גם בשביל העברת ביקורת, ולאחר מכן דיון על כך. ומה זה מנד"ט?

וואלה

אסי הוא לא אמן, דבר ראשון. ביקורת על אלבום מספקת מידע לחברי הפורום ומסייעת להם אם הם מעוניינים לרכוש את אותו האלבום או לא. אם היית כותב ביקורת מפורטת על התוכנית של אסי, ניחא, אבל בסופו של דבר, הדיון הזה לא מועיל לאף אחד. ביקורת על אסי יכולה להועיל רק אם אסי קורא אותה, ושוב, לא נראה לי שהוא מסתכל בפורום הזה אפילו אלא רק בנענע, לא זכור לי שהוא אי פעם כתב פה, וגם אחרת הוא כבר היה מגיב, לא? כמו כן, כפי שאתה רואה, לא נוצר שום דיון ממשי לגבי משהו מהותי כאן, מלבד רצח האופי של אותו אסי. השגת את מבוקשך? אני לא בטוח. לגבי מנד"ט - תפתח ספר היסטוריה או משהו. בוא נגיד שלאף אחד אין חזקה בלעדית וחוקית עם המילים "רוק מתקדם" או "פרוג", על כל הטיותיהן.

brotos

New member
למה מנדט עם גרשיים?

זה צריך להיות מנדט ולא מנד"ט.

Rubycon

New member
LOL

"he affords himself to call his radio show "Prograsi" but almost doesn't broadcast progressive rock. Isn't it legitimate to respond?" Legitimate? Check the size of this cluster. Respond? "Free Country", isn't it? "When he is advertised in the different forums and in a progressive rock website because his show is a progressive rock one, he is obligated to something." Now let me quote Samuel L. Jackson from Pulp Fiction: "BULL... SHIT!". Your first argument is rediculous, you ask the wrong question. Your second is plain wrong. Why is he obligated, because people trust him? Does this tie his hands behind his back? If Breitman is right and his superiors DID ask him to play progressive rock, and Breitman pays for it, this is a concrete argument. The main difference between you and Breitman in this argument is that you're as stupid as a log. You don't treat this argument with seriousness and you don't think thoroughly enough. The question you, therefore, should have asked, is: Is it RELEVANT for me to respond on it? If I were the admin of this forum (and lucky I ain't), I wouldn't think so, and send this wasted kilobyte to oblivion. This IS a tasty burger!

MajorWinters

New member
הבהרה../images/Emo19.gif

מהם העקרונות הבסיסיים במוסיקולוגיה שבלעדיהם אי אפשר להבין את הפרוג?

למעלה