"פרובוקציה"?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אמנון לוי כינה את מה שעשתה דורית יצחק, שהניפה אתמול את דגל ישראל באוניברסיטת תל אביב "פרובוקציה", דורית הגיבה: "ההורים שלי באיראן אסרו עליהם להניף את דגל ישראל, אבל בישראל אני אניף את דגל ישראל בכל מקום שאני אבחר"

מגיע לה פרגון ענק! וכל הכבוד לה שלא התקפלה מול הדברים ההזויים שאמר אמנון לוי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אמנון לוי כינה את מה שעשתה דורית יצחק, שהניפה אתמול את דגל ישראל באוניברסיטת תל אביב "פרובוקציה", דורית הגיבה: "ההורים שלי באיראן אסרו עליהם להניף את דגל ישראל, אבל בישראל אני אניף את דגל ישראל בכל מקום שאני אבחר"

אכן כל הכבוד לה, אבל זה לא אומר שזאת לא הייתה פרובוקציה :).

Harrington

Well-known member
מנהל
פרוקציה? מה ודאי תגיד הבגדים שלה :)
לא ראיתי לא את בגדיה ולא את האירוע עצמו. הגבתי רק למה שכתבת. לא התעמקתי בפרטי המקרה. לכן אישית כמובן גם לא אכנה את האירוע פרובוקציה. אולם כאמור, זה שכל הכבוד למי שמתעקש להניף את דגל ישראל בתוך מדינת ישראל דווקא במקום בו עושים לו בעיות על כך, לא אומר, כשלעצמו, שלא הייתה פרובוקציה מצידה. כלומר שהיא לא רצתה בכוונת מכוון לעורר תגובות וכו'.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא ראיתי לא את בגדיה ולא את האירוע עצמו. הגבתי רק למה שכתבת. לא התעמקתי בפרטי המקרה. לכן אישית כמובן גם לא אכנה את האירוע פרובוקציה. אולם כאמור, זה שכל הכבוד למי שמתעקש להניף את דגל ישראל בתוך מדינת ישראל דווקא במקום בו עושים לו בעיות על כך, לא אומר, כשלעצמו, שלא הייתה פרובוקציה מצידה. כלומר שהיא לא רצתה בכוונת מכוון לעורר תגובות וכו'.
לא התעמקת? תתעמק תקבל תגובה להתעמקותך.:)

Harrington

Well-known member
מנהל
לא התעמקת? תתעמק תקבל תגובה להתעמקותך.:)
להתעמק רק בשביל לקבל תגובה :)? בטוחה ששווה את המאמץ :)?
רק למען ספק אבהיר, כדי לכתוב את עמדתי כפי שכתבתי למעלה, אין צורך להתעמק. זו (קרי שלגמרי יתכן שבכל זאת ניתן להגדיר מעשה כפרובוקציה גם אם הוא ראוי ונכון) דעתי בכל מקרה, כאשר כאמור מעלה, אני לא אומר שהמקרה הזאת היה פרובוקטיבי, אלא בס"ה שלא ניתן לשלול זאת רק בגלל שמעשה מוגדר על-ידי מאן דהוא (או על-ידי אישית למשל) כמעשה חיובי.

מקסים 45

Well-known member

אחלה אשה, מבאס שאף אחד לא הצטרף אליה.

נסיך.333

Well-known member
גם האדיוט חיים לוינסון תקף אותה, הלו, זו מדינת ישראל, לא פלסתין
אפשר וצריך להניף בכל מקום דגל ישראל, גם במרכז אום אל פאחם..

למעלה