פרה פרה.

azaria

New member
פרה פרה.

בעקבות גילוי הפורום הנחמד הזה התחלתי להוציא מן התכניות אל הפועל. בין יתר הבלגן יש לנו ארון מטבח מסויים (זוג דלתות אחד בחלק העליון של "המטבח") שמשמש לדגני הבוקר ושאר ירקות. השאר ירקות הזה כולל כעשר קופסאות של סוגי תה שונים, עוגיות כשרות לפסח (של השנה. בדקתי) אבקת דייסה של תינוקות (הקטנה שלנו במיתה ב' !!!!) ועוד כל מיני אוצרות. הארונצ'יק הזה תמיד מפוצץ, תמיד חסר בו מקום, ותמיד אני מתכוון "פעם" לסדר אותו. אתמול חזרתי הביתה קצת מוקדם מן הרגיל. המנקה עדיין היתה. התנפלנו יחד על הארונצ'יק הזה. אני הוצאתי הכל לשיש ומיינתי שם מה לפח ומה נשאר. בינתיים היא העבירה סמרטוט על שני המדפים הקטנים וקצת על הדפנות. עד שגמרתי למיין - הכל כבר היה נקי ויבש. החזרתי לארון את מה ששרד את המיון - וראה זה פלא! חצי מדף פנוי לחלוטין. ולא הפסדנו כלום. כי כל מה שנזרק זה רק דברים שכבר שנים שם. כי אף אחד לא צריך או רוצה אותם. הלוואי שיהיה לי הכוח להמשיך כך. בסוף עוד יתברר שמתחת למהפכה יש פה בית

טליW

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

גיליתי שאם יש את הכוח והרצון, הדרך הכי יעילה היא בדיוק הדרך שלך. להוציא הכל ולסדר חזרה פנימה רק מה שצריך להיות בפנים. בשבת עשיתי אותו הדבר עם ארון הבגדים של הבת הגדולה... חצי מהדברים(!!!) קטנים עליה, ומוכנים לעבור לתרומה. פתאום אפשר לראות מה רוצים ללבוש...

azaria

New member
במיתה ב' = בכיתה ב', כמובן../images/Emo122.gif

מי שעדין לא מכיר אותי מוזמן לעיין בחתימה ולהבין.

טליW

New member
לך יש תירוץ... אצלי זה בלי סיבה

אפרופו החתימה - יש לי מה לחפש בפורום שלך גם...

כנ"ל

רק שאני עוד לא מורכבת, אולי פעם אהיה, אבל ההורים שלי מורכבים... דוגמא? אח שלי יצא עם אחותי ואין בינהם קשר דם
הסתבכתם? אחי נולד לאמא שלי מאבי החורג ואחותי נולדה לאבי מאתו השניה....

azaria

New member
אז גם את מוזמנת בכיף

ואני לא אציק לך בעניין התוספות.

azaria

New member
קטן עלינו.

אדרבא! בואי ותראי בעצמך. Anything you can do - we can do better. עם היסטוריה ארוכה של כארבע שנים, צבר פורום משפחות מורכבות המון סיפורים שונים ומשונים. את מוזמנת לנסות ולהדהים אותנו בסיפורך המורכב.

../images/Emo26.gifטיפים לחסכון מקום במטבח

ע"מ לחסוך מקום בארונות המטבח וכדי שנוכל לאחסן הכל המלצה שלי לשים צנצנות על השייש שבתוכן נשים, פסטה, אורז,פתיתים. קופסאות לתה. צנצנות לתבלינים. אפשר לרכוש בזול בחנויות כל דבר ב- 2 ש"ח/ברשת איקאה/אייס/הום סנטר וכל מיני חנויות זולות לכלים לקנות סתם צנצנות נחמדות שניתן להניח על השייש וזה חוסך מקום של מזון בארון. מתקן לקרונפלקס - עולה 39 ש"ה ברשת "ששת" עם מקום לשני סוגי קונפלקס, שלי זה רק לסוג אחד. לגבי שקיות בארון של תבלינים, דייסה, גריסים או כל שקית אחרת- ניתן לרכוש סלסלות קטנות ב-2 ש"ח או לקחת קופסאות פלסטיק שהיו פעם של מזון ואין להם מיכסים ולרכז לתוכן את השקיות, ככה זה מונח בארון בצורה מסודרת ואפשר למצוא הכל.

../images/Emo41.gifדוגמאות לסלסלות זולות

הקופסא הימנית זאת קופסא שלא היה לי מכסה מאחסנת בתוכה קמח, סוכר ודברי אפייה, הסלסלות יכולות לעזור לנו גם בתחום ארונות הבגדים ולא רק במטבח, אפשר להניח בתוכן גרביים, צעיפים, גרביונים או כל דבר אחר כמו לבנים, חזיות ועוד. ניתן לרכוש בחנויות כל דבר ב- 2ש"ח במבחר צבעים וגדלים שיתאימו לארונות שלנו במטבח וגם בארונות הבגדים.

../images/Emo41.gifקופסאות וצנצנות לאחסון סוגי תה

קופסאות פח עולות בערך 10 - 5 ש"ח וגם קופסא מקרמיקה. ניתן להניח בתוכן שקיות תה מכל הסוגים וככה זה חוסך מקום בתוך הארון והן מונחות על השייש. כמובן שאפשר במטבח ליד הקומקום חשמלי ליצור פינת קפה ושם לרכז הכל: נס קפה, קפה שחור, תה, סוכר סוכרזית ועוד.

../images/Emo41.gifועוד חסכון מקום בארונות מטבח

להניח את הספלים על מתקן על השייש. לאחסן עוגיות בתוך צנצנת על השייש - בתמונה זאת הצנצנת הגדולה לעוגיות. לשים מתקן לנייר מגבת על השייש - זה המתקן מניקל שרואים בתמונה קניתי באיקאה ב- 19 ש"ח בערף ואפשר למצוא גם מעץ ב- 10 ש"ח.

azaria

New member
חכי חכי... בערב אעלה תמונת השיש שלי

ממליץ להתחיל לקחת וָליוּם כבר מעכשיו. תתכוננו לטראומה.

למעלה