פרה פרה.

חחחחחחחחחחחחחחח

עזריה אתה הורג אותי
המטבח שלי חצי מהגודל שלך אבל אם תראה אותו, תתנחם... הבטחתי לעצמי שאני מתחילה פרוייקט מיום ראשון, שזה סידור פינת האוכל (שולחן העבודה) ומכאן אשאב מוטיבציה... למרות גודל הפאדיחה, אצרף תמונות (בתקווה שאח"כ אצרף תמונות של "אחרי")

טליW

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!! (סתאאאם ../images/Emo8.gif)

עד הבגדים עוד הבנתי אותך... עם המטבח אתה כבר מסתבך איתי. רוצה להציץ לך בארונות! להבדיל מנועית, אני לא אוהבת הרבה דברים על השיש. רק מה שבשימוש תדיר. לשימחתי בדירה הנוכחית יש לי שטח שיש לא רע. שיש עמוס מוציא את החשק מהבישול. מה עושים? בדיוק מה שעושים עם ארון בגדים. הכל החוצה!!!! כלים שלא בשימוש בכלל (מתנות, סתם נראו יפים בחנות וכו') - ביי ביי! כלים בשימוש מינורי, או כאלה שלא רוצים להפטר מהם - בארונות הכי פחות נגישים. כל השאר - מתחת לידיים. ארון אחד חייב לשמש כמזווה. אי אפשר שכל הצנצנות ישארו ככה. לפי כמות התבלינים אפשר לדעת שזה בית של חובבי בישול - החוויה משתדרגת במטבח מסודר. בהרבה. תיכף אני באה עם המערוך......

azaria

New member
הכל על השיש כי הארונות מפוצצים.

גם המזווה. אפילו הבוידעם מפוצץ! לכן חלק מהדברים על הריצפה במסדרון בערימה ליד הארון.

קשתית34

New member
רגע, אתה רוצה להגיד

שכל הדברים שיש לך בארונות ועל השיש (לפי מה שראיתי המוןןןןן....) הם בשימוש ואתה לא יכול לוותר על כמה לטובת מטבח מסודר יותר?? עושה לי חשק לבוא ולסדר אצלך,,,,רק מה?? אצלי לא חסר היום בלאגן..

שָׂרָה

New member
בדירה הקודמת שלי היה לי מטבחון ממש

קטן, והכל היה בתוך המטבח! הבנזוג רצה שנקנה מכונת לחם וכל מני פיצ'יפיקעס אבל לא הסכמתי. מה יש אם אלוש את הבצק בידיים? שומו שמיים בידיים! וגם כן הוא רצה מקצף עם קערה קבועה מתחת. בשביל מה? למה לא מקצף ידני קומפקטי? אמרתי לו יש לנו מטבח קומפקטי? שיהיה לנו כלים קומפקטיים ובלי כלים מיותרים! אז הצלחתי לאחסן הכל מסודר ולהשאיר שיש ריק!! כמה שאני שונאת מטבחים מלוכלים ומבולגנים!!

עוד טיפ

לצנצנות הקטנות בניתי מדף במטבח שמודבק על הקרמיקה, מאוד נוח ושימושי ומשאיר מקום על השיש כל מי שראה עד עכשיו התלהב מהרעיון (הקרדיט לבן זוגה של אמי) הזמנתי את המדף כחלק מהמטבח כשהזמנתי אותו, כך שהכל בצבעים תואמים ומאותו החומר

סליחה טעות

קודם הרכיבו את המטבח אח"כ הדביקו קרמיקה, כך שנראה לי שהמדף מחובר לקיר והקרמיקה הודבקה מסביב ע"י הפועלים

כן זה מאוד נוח מדף יש לי כזה שמשמש

לתבלינים. אני את הצנצנות אוהבת על השייש, שריטה קשה בראש,חחחחחחח אבל גם על מדף זה מעולה כי זה חוסך מקום על השייש.

שָׂרָה

New member
לא צריכים לקנות את כל הצנצנות

חלקן מקבלים עם מוצרים המאוחסנים בצנצנות במילא
כמו צנצנת מיונז, צנצנת ריבה וכו'...

bimbo.

New member
אחסון קטניות וכדומה...

הרעיון מצויין, אבל בקיץ החרקים מוצאים בהם בית חם וטעים... אני מאחסנת קטניות ודגנים למיניהם במקרר, וכמובן שזה תופס מקום רב, אבל אין ברירה. אמרתי כבר שלום לכולם? ואמרתי כבר שהפורום נהדר? עוד אעזר בכן רבות, כי אני בלגניסטית נוראה
בנתיים אני קוראת עצות והצעות. שבת נפלאה לכולכן

למעלה